Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2011

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Κ. ΠΕΠΟΝΗΣ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ -

Ενώ όλη η χώρα έχει βουίξει, ο αρμόδιος υπουργός κ., Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αντί να ελέγξει την υπόθεση απειλούσε με μηνύσεις και φίμωση των blogs που αποκαλύπτουν το θεμα.
Τα ελεύθερα ιστολόγια (blogs) αποκάλυψαν το θέμα στις 28/7/2011: ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITES!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!! (http://prezatv.blogspot.com/2011/07/sites.html)
1.667,000 εκατ. ευρώ για την πράξη “Πολυμεσική και πολυτροπική διαδικτυακή προβολή του πολιτισμού και τουρισμού της χώρας” (http://www.digitalplan.gov.gr/portal/resource/POLYMESIKH-KAI-POLYTROPIKH-DIADIKTYAKH-PROBOLH-TOY-POLITISMOY-KAI-TOYRISMOY-THS-HWRAS) εκ των οποίων τα 1,2 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία του site του ΕΟΤ που ήδη προκηρύχθηκε(http://www.supercomments.gr/2011/07/12-site.html#ixzz1Sm0D8vWR).
- Για την ιστοσελίδα του ΙΚΑ: 1,96 εκατ. Ευρώ
Για την ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων: 1 εκατ. Ευρώ
- Για την ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών: 1,5 εκατ. Ευρώ
- Για την ιστοσελίδα της ΜΟΔ: 1,6 εκατ. ευρώ...



Γράφαμε 1 Αυγούστου 2011: «ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ & ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑ BLOGS»(http://prezatv.blogspot.com/2011/08/blogs.html)
Τότε τα blogs απειλήθηκαν με εισαγγελικές διώξεις και παρεμβάσεις του Σφακιανάκη! Τώρα πως θα χειριστούν το θέμα;Μετά από 5 μήνες γράφει όλος ο τύπος: «Ο οικονομικός εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση αυτή, με σκοπό να εντοπιστεί αν προκύπτει διάπραξη αδικήματος σε βάρος του Δημοσίου ή σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εντοπιστούν οι υπαίτιοι».
Η πρώτη αποκάλυψη που προκάλεσε τον πανικό στους κυβερνητικούς υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και στον υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ. Χρυσοχοΐδη, που ζήτησε τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκη, δεν είχε συγκινήσει κανέναν. Τουναντίον μελετούσαν και μελετούν πώς να φιμώσουν τα blogs…
Ο Οικονομικός Εισαγγελέας, αν προτίθεται να βάλει χέρι στους ανεξέλεγκτους μηχανισμούς των «Διαχειριστικών Αρχών» και «Ειδικών Υπηρεσιών» του Υπουργείου Ανάπτυξης του υποψήφιου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ μπορεί στα blogs να διαβάσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Τώρα, μετά την απόφαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης οι κκ. Χρυσοχοΐδης & Σφακιανάκης θα ζητήσουν μια «συγνώμη» ή ο Οικονομικός Εισαγγελέας θα διερευνήσει και πιθανή συμμετοχή τους σε φίμωμα;
Τόσο οι κκ. Χρυσοχοΐδης & Σφακιανάκης ας βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι δεν έχουμε χαζεψει όλοι σ’ αυτή τη χώρα. Το να εξετάζουν και να διερευνούν σχετικές αποκαλύψεις τωνblogs -ακόμη κι αν είναι λανθασμένες- είναι στα καθήκοντά τους.
ΠΡΕΖΑ TV
30-11-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: