Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2011

ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ευρωπαικές και αμερικανικές τράπεζες ανέθεσαν στα νομικά τους τμήματα να εξετάσουν την τύχη των δανείων εαν επανέλθει η δραχμή.
Κατά το δημοσίευμα, ξένες τράπεζες κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας με σενάριο την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή.



Μετά από σχετική εντολή που έδωσαν στους δικηγόρους τους, οι τελευταίοι ''ξεσκονίζουν'' τα δάνεια σε ελληνικές εταιρείες.


Αυτό που ουσιαστικά περιμένουν να μάθουν οι ξένες τράπεζες, είναι η τύχη των δανείων που έχουν δώσει στην Ελλάδα.


Νίκος Κονιτόπουλος-newsit.gr

ΠΡΕΖΑ TV
4-11-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΔΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη μας κανουν τη χαρη και μας αφησουν να γυρισουμε στην δραχμη. Μαλλον καποιο εκβιασμο για το λαο μας στηνουνε παλι.

Ανώνυμος είπε...

... ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συμφωνω και επαυξανω ! Αθεατο νομισμα που λεει και ο Τραγκας.

Ανώνυμος είπε...

Δραχμή για Οικονομική Ανεξαρτησία. Η ΕΕ μας χαντάκωσε. Δεν έπρεπε νε μπούμε ποτέ. Ακριβώς γιατί το σύστημα του καπιταλισμού που είχε ευνοούσε τις ανισότητες μεταξύ των κρατών. Το Ευρώ ήταν μεταξωτό βρακί. Οι πολιτικοί μας όμως ήταν σκέτοι κώλοι. Με το Ευρώ ωφελούνται μοναχά τα μεγάλα κράτη χωρίς τουρισμό, με εξαγωγές. Με τη δραχμή δε θα φτάναμε ΠΟΤΕ δε δύο χρεοκοπίες (Ιούλιο 21% Οκτώβριο 50%). Αλλά να το ξέρετε: Οι ξένοι μας έχουν δέσει χειροπόδαρα. Εκείνο που με τσαντίζει περισσότερο είναι ότι τα λαμόγια που μας χρεοκόπησαν έχουν τα λεφτά τους έξω σε δολάρια ή ευρώ και χρυσό. Μόνο η Αριστερά θα τολμήσει να διεκδικήσει τα κλεμμένα από τις ξένες τράπεζες και να βάλει επιτέλους κάποιους φαγάνες στη φυλακή. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Γαμημένο €€€€€€€!