Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2011

ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΑ MAX PERRY ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ!!!


Στην απόλυση της εργαζόμενης Στ. Κουτσουράδη προχώρησε η εργοδοσία της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων «MAX PERRY», καθώς η συνδικαλιστική της δράση και η προσπάθειά της να συσπειρώσει και να οργανώσει τους εργαζόμενους ενόχλησε ιδιαίτερα την εργοδοσία.
Αμεση ήταν η παρέμβαση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής. Αντιπροσωπεία χτες έκανε παρέμβαση στο κατάστημα που δούλευε η Στ. Κουτσουράδη στον Ταύρο και ενημέρωσε όλους τους εργαζόμενους, καλώντας τους σε δράση, παρά την προσπάθεια της εργοδοσίας για το αντίθετο, η οποία κάλεσε την αστυνομία, απαιτώντας μάλιστα τη σύλληψη των συνδικαλιστών.

Το συνδικάτο, με ανακοίνωσή του, καλεί τους εργαζόμενους να ξεσηκωθούν και να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους. «Τώρα πρέπει - σημειώνει - να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να πουν "φτάνει πια", να βάλουν εμπόδιο και σε αυτήν την επίθεση που ατσαλώνει περισσότερο τους αγωνιστές και το κίνημα και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη στη συνάδελφό τους».
Το συνδικάτο απαιτεί άμεσα την ανάκληση της απόλυσης και προειδοποιεί ότι «σε διαφορετική περίπτωση εργοδοσία και κυβέρνηση θα βρουν μπροστά τους το σύνολο των ταξικών συνδικάτων του νομού».ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΠΡΕΖΑ TV
15-11-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: