Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!!!


Την παραίτησή τους υπέβαλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους, με επιστολή που έστειλαν στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή.

«Δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση», φέρονται να υποστηρίζουν στην επιστολή τους.
Οι δύο εισαγγελείς είναι τα πρόσωπα που όλο αυτό το διάστημα χειρίζονται τις υποθέσεις μη καταβολής ΦΠΑ και χρεών στο Δημόσιο.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
28-12-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tι γίνεται σ'αυτή την χώρα,η μαφία κυβερνά;Πότε θα ξυπνήσουμε;;;;;;;;;Πότε θα στείλουμε όλους τους πολιτικούς στο διάολο,ΟΛΟΥΣ,εκτός από αυτούς που θα μιλήσουνε καθαρά για την μαφία που κυβερνά.Πόσο μαλάκες είμαστε πιά;;;;;;;;;Oύτε στην χειρότερη τριτοκοσμική χώρα,δεν συμβαίνουν αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Τι στο διάολο θέλουμε για να βγούμε στο δρόμο και να τους φάμε τα λαριγκια γαμω το κέρατο μας ,μα τόσο κότες έχουμε γίνει οι μαλάκες οι Έλληνες γαμω το σπίτι μας .
Ρε πως ανεχόμαστε ακόμα λαμόγια σαν τον ναζί τον πάγκαλο το γουρούνι τον Βενιζέλο τους κλεφτές Παπανδρέου και όλα αυτά τα λαμογια που πουλάν το μέλλον των παιδιών μας ????????

Ανώνυμος είπε...

Τα καθίκια του ΠΑΣΟΚ μέσα σε 2 χρόνια κατάφεραν το ακατόρθωτο ξέπλυναν την ληστοσυμμορία της ΝΔ και οι νέοι σήμερα δεν ξέρουν τι κουμάσια είναι.
Οπου συναντάμε οποιονδήποτε από τους τρεις βόθρους που στηρίζουν τη κυβέρνηση των πουλημένων να τους γαμούμε το κέρατο ΟΧΙ μονο γιαούρτια παιδιά να προχωρήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ