Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

«Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη»: Αυτός είναι ο τίτλος της έκθεσης για την Ελλάδα που υπογράφεται από όλα τα γερμανικά κόμματα, με εξαίρεση την Αριστερά και αφορά στην κατάσταση με τους πρόσφυγες στην περιοχή του Έβρου.
Η έκθεση – κόλαφος παρουσιάστηκε την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο και το θέμα πρόκειται να  συζητηθεί και να ψηφιστεί το βράδυ της Πέμπτης στη γερμανική Βουλή. 



Έλλειψη ζεστού νερού και θέρμανσης, πλημμελής ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κελιά στα οποία στριμώχνονται δεκάδες άτομα και σε πολλές περιπτώσεις κακομεταχείριση των προσφύγων από τους αστυνομικούς, είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που αναφέρονται στην έκθεση.


Αντιπροσωπεία βουλευτών επισκέφτηκε μάλιστα την Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2011 και έκαναν λόγο για πραγματικά «σοκαριστικές» καταστάσεις.


«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν τέτοιες φρικτές συνθήκες κράτησης σε μια χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο χριστιανοδημοκράτης βουλευτής και επικεφαλής της αντιπροσωπείας Στέφαν Μάγιερ.
ΘΕΜΑ


ΠΡΕΖΑ TV
15-12-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για την αξιοπρεπεια των ελληνων δεν ενδιαφερονται οι γερμανοι για τους αστεγους που αυξανονται η για τα παιδια που λιποθυμανε απο πεινα μονο για τους μεταναστες και μπορει να εχουν δικιο για τις συνθηκες αλλα αν ενδιαφερονται τοσο πολυ να αφηνουν τους μεταναστες να εισερχονται στην ευρωπη και οχι να τους στοιβαζουν στην Ελλαδα την οικονομια της οποιας την εχουν καταστρεψει σε συνεργασια με το ντοπιο κατεστημενο με αποτελεσμα να μην μπορει να δεχτει σε καμια περιπτωση τοσους μεταναστες

γεο είπε...

ΝΑΙ ΓΙΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΕΣΚΕΣΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΔΗΛ.ΣΑΠΟΥΝΙ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΣΙΕΣ ΜΑΡΙΕΣ.ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?