Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2011

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ – ΑΡΡΩΜΑ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΙΝΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;;;


Επιστολή παγιδευμένη με εκρηκτικά εστάλη στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι. Η πρεσβεία εκκενώθηκε και ο μηχανισμός απενεργοποιήθηκε από τη γαλλική αστυνομία.
Ο φάκελος έφτασε στην πρεσβεία με παραλήπτη τον Έλληνα πρέσβη, χωρίς αποστολέα, και με προέλευση από την Ιταλία. Οι Αρχές της πρεσβείας τον έκριναν ύποπτο και ειδοποιήθηκε η γαλλική αστυνομία, η οποία προέβη σε ελεγχόμενη έκρηξη από την οποία διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος ήταν παγιδευμένος με εκρηκτική ύλη.



Το προσωπικό της πρεσβείας είναι ασφαλές και οι εγκαταστάσεις δεν υπέστησαν ζημιές.


Η προέλευση του φακέλου από την Ιταλία παραπέπει πιθανώς στη δράση ιταλικής οργάνωσης.


Πριν από τέσσερις ημέρες, η ιταλική οργάνωση FAI ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή φακέλου παγιδευμένου με εκρηκτικά στον επικεφαλής της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν.


Επίσης, την περασμένη Παρασκευή φάκελος-βόμβα τραυμάτισε Ιταλό ανώτατο εφοριακό, όταν εξερράγη στα χέρια του.


Στην επιστολή ανάληψης ευθύνης στον Γιόζεφ Άκερμαν γινόταν λόγος για «τρεις εκρήξεις».


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται: 


«Σήμερα το πρωί παρεδόθη στην ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι επιστολή με παραλήπτη τον Πρέσβη της Ελλάδος στη Γαλλία, χωρίς ένδειξη αποστολέα αλλά με ένδειξη ότι προέρχεται από την Ιταλία.


» Το δέμα αξιολογήθηκε ως ύποπτο και η Πρεσβεία ειδοποίησε την αρμόδια υπηρεσία της Γαλλικής Αστυνομίας η οποία επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό περιορισμένης ισχύος και προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη. Το προσωπικό της Πρεσβείας είναι ασφαλές και οι εγκαταστάσεις της Πρεσβείας δεν υπέστησαν ζημιές».in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
12-12-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝΕ,ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΕ ΒΟΜΒΕΣ Η ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ,ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝΕ.ΕΙΔΕΣ ΠΡΕΖΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ok..

Ανώνυμος είπε...

Πες το ρε φίλε οτι μύριζε πυρήνας! Και εγω νόμιζα οτι δεν έκανες μπάνιο βρωμόσκυλο!