Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2011

LE MONDE EN MARCHE - GRECE : ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ FRANCE 5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


 
Grèce : Le temps des sacrifices by Action_Reaction

Τη Τριτη το απογευμα , το ΠΡΕΖΑ TV ηταν το πρωτο blog που εφερε στη δημοσιοτητα το θεμα με το Θεοδωρο Παγκαλο, ο οποιος αποκαλεσε Μαλακες τους Αγανακτισμενους που κατεβηκαν φετος την ανοιξη, στους δρομους ολης της χωρας για να διαδηλωσουν,χωρις κομματα και τα ξεπουλημενα  σωματεια,εναντια σε ολα αυτα που μας ετοιμαζουν οι δηθεν δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις μας.
Αποκαλεσε Μαλακες,πανω απο 2εκ.πολιτων που κατεβηκαν στις πλατειες ολης της χωρας, για να μιλησουν μεταξυ τους,να ενημερωθουν για το πως οι ηγετες μας, εφτασαν την οικονομια μας στα σημερινα χαλια,για να διαδηλωσουν εναντια στο προδιεγεγραμμενο απο τους δανειστες,μελλον μας.
  Σημερα το Πρεζα tv δημοσιευει ολοκληρο το ντοκιμαντερ του France 5,στο οποιο εκτος των αλλων παραθετει στις ολοκληρωτικες του αποψεις και ο αντιπροεδρος της κυβερνησης συνεργασιας δοσιλογων και της προηγουμενης κυβερνησης του Πασοκ.
Ευχαριστουμε ολα τα blogs και τα MME τα οποια επαιξαν το θεμα,αναφεροντας πως το ειδαν στο ΠΡΕΖΑ TV.
Tα blogs και τα social media,ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι,εδω και 2 χρονια πρωταγωνιστουν με το δικο τους τροπο στις εξελιξεις και στα γεγονοτα, προσφέροντας σφαιρικη ενημερωση.
Οι αναγνωστες αυτο που πρεπει να κανουν, ειναι απλα, να τα διαβαζουν ολα,με τη προϋποθεση να εχουν ΠΑΝΤΑ ενεργοποιημενη τη κριτικη τους σκεψη.
ΠΡΕΖΑ TV
1-12-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sory κιολας,υπότιτλοι ?!

bistolas είπε...

re kopelia kanena ypotitlo' to paroysiazate kiolas san apoklistikotita mia kai eistai toso kalei sta galika kai to ektimisate metafrasteto,allios perimenete aytoys poy kseroyn na to kanoyn kai mi karpeyeste oti vrite gineste san kai "aytoys"

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε Πρέζα, τόση μαλάκινση πλέον;;;
μας σηκώνεις ντοκιμαντέρ στα Γαλλικά(!) και μας λές για αποκλειστικότητες;;;
Ελεος πλέον