Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2011

ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ PC WORLD…ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


Το τελευταίο τεύχος της ελληνικής έκδοσης του PC World βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες σε ορισμένα σημεία πώλησης. Ο διευθυντής του περιοδικού Αντώνης Ρουσσελιωτάκης και ο αρχισυντάκτης Νίκος Αθηναίος αναφέρουν σε δύο ξεχωριστά άρθρα το τέλος της έντυπης εποχής του PCW. Ο κ. Ρουσσελιωτάκης σημειώνει σε σχετικό post στο επίσημο forum του εντύπου πως η προσπάθεια όσων μείνουν στον εκδοτικό οργανισμό θα συνεχιστεί στο site του περιοδικού που βρίσκεται στη διεύθυνση www.pcw.gr.





Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της ελληνικής αγοράς έφερε το τέλος εποχής για ένα από τα καλύτερα έντυπα της αγοράς.


Πηγή enternity.gr
ΠΡΕΖΑ TV
10-12-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν να σπανε μια μια οι Φουσκες των ΜΜΕ σε τηλεοραση, ραδιοφωνο, εντυπο τυπο.
Λυπαμαι αφανταστα γιαυτη την καταντια και πολυ περισσοτερο για τις στρατιες ανεργων που θα αφησει αυτο το φαινομενο.
Χαιρομαι ομως Αφανταστα για το ξεσκαρταρισμα που θα γινει σε κιτρινα κ βρωμερα εντυπα, καθως και σε καθε ειδους σιχαμερα πρωινομεσημεριαναδικα που υποβιβαζουν τη νοημοσυνη και του κατωτερου διανοητικα πολιτη.

Ανώνυμος είπε...

@ 11:07 πμ

Καλά όσα λες, και εγώ μαζί σου, αλλά με το PC World τι σχέση έχουν επίσης τι σχέση έχει το PC World με φούσκες; Ένα καθαρά πισάδικο περιοδικό.

Όσο για τα μεσημεριανάδικα, το target group τους είναι ένας ΗΔΗ αποκτηνωμένος μαζάνθρωπος με εκ των πραγμάτων και εξ' ορισμού iq ραδικιού.

Πραγμαρικά πιστεύεις ότι στο ξεσκαρτάρισμα θα φύγουν τα σκατά; Ή οι πιο αδύναμοι κρίκοι (τηλεοπτική ποιότητα) και μετά τα σκατά και από αυτά όχι όλα, απλά τα πιο αδύναμα.

Δεν κάνει ο μαζάνθρωπος χωρίς σκατό, είναι η ντρόγκα του, κάτι που το ξέρουν καλά ολι σκατατζήδες!