Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ-VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2011

http://www.notospress.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
8-12-2011

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε πούστη μου , πως ζούνε αυτοί οι καημένοι άνθρωποι έτσι! Λοιπόν προτείνω όλοι οι λαθρολάγνοι να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό και να δώσουν τα σπίτια τους και τα λεφτά τους σε αυτούς τους δύσμοιρους ανθρώπους. Επιτέλους έφτασε η ώρα να αποδείξουν σε όλους πως τα λόγια αγάπης για τους λαθρομετανάστες δεν είναι λόγια του ξεχειλωμένου τους ορθού, αλλά λόγια πραγματικής συμπαράστασης προς τους εξαθλιωμένους μετανάστες!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι προτείνω οι φασίστες, που τόσο ενδιαφέρονται για την Πατρίδα, να κάνουν το ίδιο για τους Έλληνες, να πληρώσουν πχ τα χαράτσια της ΔΕΗ, που η ακροδεξιά κυβέρνηση τους έβαλε, (ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ) για να έχουν ρεύμα και να μη χάσουν το εισόδημά τους. Επίσης να πείτε στον Άδωνη και το Βορίδη να δώσουν πίσω τις κλεμμένες συντάξεις, τα λεφτά του κράτους που ροκανίζουν με τα πράσινα και γαλάζια σκουλήκια. Ξέρουν αυτοί. Αλήθεια, με εκείνη την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, που μας ζητάνε, τι λέει το λάοςς; Ψηφίζει ναι ε; Πέρα από αυτά, συνάνθρωποί μας (Έλληνες και ξένοι) έχουν ανάγκη από βοήθεια. Ας βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί. Φυσικά για αυτή την κατάσταση είναι υπεύθυνος ο θίασος Παπαδήμου και οι διάφοροι Παπαδήμιοι των χωρών. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Metanastes aderfia mas!!mazika psifizoume KKE gia amesi nomimopiisi k dwrean stegi k dikeoma fwnis stous sindikalistikous agwnes opws einai gnwsto exoume idi pollous stis sigentrosis tou PAME!!!Pernoume lipon mazika to psifodeltio pou grafi kke k na min kserete na diavasete tha dite einai kokkino k aspro!!vazoume stavrous k xlap stin kalpi!!an exoume apories den rwtame allous giati mpori na mas kapilefsoun k na xasoume psifo!!

Ανώνυμος είπε...

kai meta egines

Ανώνυμος είπε...

Προς mitsos 175: Αλήθεια ρε φίλε πιστεύεις ότι η νδ, πασοκ, λαος είναι φασίστες και οι αναρχοκοι-αντιεξουσιαστες είναι δημοκράτες?
Μήπως πρέπει να βγάλεις τις παρωπίδες και να δείς τους πραγματικούς φασίστες στο πρόσωπο των ομοιδεατών σου? Και πάρτε το χαμπάρι επιτέλους εσείς οι αριστεροί η πλειονότητα του Ελληνικού λαου δεν θέλει τους μετανάστες και αν πιστεύτε στην Δημοκρατία, πρέπει να το σεβαστείτε

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κοινωνικό κράτος για τους Έλληνες ρε παλιομαλάκα πρεζάκια και θέλεις και για τα αποβράσματα του Πακιστάν, ηλίθιε. Αι σιχτίρ αριστεροφασίστες και αδελφοφασίστες του κερατά.

Ανώνυμος είπε...

Οι πράξεις κρίνουν τους φασίστες. Όταν ακούγεται μόνο η προπαγάνδα της κυβέρνησης, όταν διαδηλωτές συλλαμβάνονται (και δε μιλάω για αναρχικούς), όταν κόβονται με το έτσι θέλω μισθοί συντάξεις, πεθαίνουν άνθρωποι εξ αιτίας λαθών του κράτους, και πολλά άλλα, δε νομίζω ότι αυτό είναι δημοκρατία. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων είναι φιλόξενοι και σε καμιά περίπτωση ρατσιστές. Αν πιστεύουν ότι δεν έχει την πλειοψηφία η Αριστερά, ας κάνουν εκλογές. Να δούμε τι θα πάρει ο καθένας. Ο Καρατζαφέρης δεν είπε πως έγινε η κυβέρνηση για να μη βγει η Αριστερά; Σου θυμίζω τα περί 50 εδρών πριμ κλπ. Τα ανθρώπινα δικαιώματα πάντως δεν είναι θέμα πλειοψηφίας. Η ζωή η ελευθερία και η περιουσία είναι αναφαίρετα δικαιώματα του ανθρώπου. Δεν το είπε ο Κομμουνισμός αλλά ο Διαφωτισμός (Τζον Λοκ), θεμέλιο της αστικής Δημοκρατίας. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

φιλε μητσο175 στο εχω πει και αλλη φορα. μην προσπαθεις να τετραγωνισεις τον κυκλο. τι καθεσε τωρα και μπαινεις σε διαλογο με πορωμενους ακροδεξιους και φαισταρια ? μην ασχολεισαι καθολου καλυτερα. θα τους ξερασει η ιδια η ιστορια οταν τα αφεντικα τους αναγκαστουν να φυγουν. προς καθε λοβοτομημενο νεοφασιστα. πλεον οι κοινωνιες ειναι πολυπολιτισμικες παει και τελειωσε. χωνεψτε το και μην μας ζαλιζετε τα αρχιδια μολις βλεπετε αρθρθο για μεταναστες

Ανώνυμος είπε...

mitsos μην μπερδεύεις τα ποσοστά της αριστεράς με τα αρνητικά αισθήματα του λαού κατά των μεταναστών (τα οποία δεν είναι λόγω ρατσισμού αλλά λόγω αχαριστίας των ανθρώπων αυτών στην φιλοξενία-κατά πλειοψηφία). Μην νομίζεις πως ο κόσμος που ψηφίζει η θα ψηφίσει αριστερά επικροτεί την λαθρολαγνεία, τον ρατσισμό εναντίων των ντόπιων και την μεγάλη αντεθνική δράση των αντιεξουσιαστών (δες άγαλμα του Κολοκοτρώνη-χθες και κάψιμο συμβόλων! Σταματήστε επιτέλους να σμπρώχνετε τον κόσμο στην αγκαλιά της χρυσή αυγής.

Ανώνυμος είπε...

10:34 Εσύ που γράφεις για φασίστες και ακροδεξιούς μάθε πως ο παππούς ήταν αντάρτης και πολέμησε τους φασίστες και είμαι αριστερός από τα τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η ο παππούς μου πολέμησε στον πόλεμο και στην ειρήνη για λάθος ιδανικά , αλλά τα ιδανικά του , αλλάξανε φιλοσοφία. Ο παππούς καθώς και πολλοί άλλοι που πολέμησαν τον φασισμό αγαπούσαν την πατρίδα τους δεν καίγανε τις σημαίες τους και πάνω απ΄όλα ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ όπως είστε εσείς και δεν έχει σημασία αν είστε η όχι αριστεροί φασίστες.

Μαύρος Πητ είπε...

Για να είμαι ειλικρινής, οφείλω να πω πως το εν λόγω βίντεο, θα-θελα-να-γινόμουν-οδοιπορικό, δε δείχνει και τίποτα ιδιαίτερο. Μάλιστα είναι τέτοια η αμηχανία του δημοσιογράφου, ή η αδυναμία του να επικοινωνήσει (ξαφνικά έσκασε έξω απ'το σπίτι τους και άρχισε να ρωτάει πράγματα με ύφος άνετο), -σαφώς και η αδυναμία του Πακιστανού να μιλήσει επαρκώς ελληνικά- που δεν τον βοηθάει να 'εισχωρήσει' στην ζωή της παράγκας. Οπότε ξεγλυστράει στην εύκολη οδό του 'φολκλόρ': 'πάμε να μου δείξεις τι πίτα φτιάχνεις', 'με αλεύρι και νερό' κλπ.
Καθησυχάζεται κιόλας που έχουν και σόμπα.

Προσέξτε το ύφος του: έρχεται με άνεση και ενδιαφέρον, αλλά εκφράζεται και στέκεται στο χώρο εντελώς ηγεμονικά (πως σε λένε, πόσα πληρώνεις, ευθείες ερωτήσεις, α έχεις και σόμπα εντάξει κλπ.).

Αναρωτιέμαι πως να παρουσιάστηκε αυτό το βίντεο-ρεπορταζ. Ως ο ρεπόρτερ που διείσδυσε στους εργατικούς καταυλισμούς των αλλοδαπών;

Ανώνυμος είπε...

ας μην έκαναν το σκατό τους μαξιμάδι για να στείλουν όλα τα λεφτά στην χώρα τους και θα ζούσαν μια χαρά. αλλά και αυτοί στα αρχίδια τους εδώ. ήρθαν για να δουλέψουν, να πάρουν τα λεφτά και να φύγουν. και καλά κάνουν. οι αναρχοαριστερούληδες είναι που είναι χαζοχαρούμενοι και δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν έχουν πεινάσει και ποτέ τους.

Ανώνυμος είπε...

Κλάσικα τα "καλά" παιδία του Πακιστάν...., ξερετε αυτούς που βιάζουν 10χρόνα κορίτσια/αγόρια & τα σφάζουν για λόγους "τιμής", αυτούς που θάβουν τις γυναίκες τους ζωντανές, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.... ξέρετε έκεινους που ακρωτηριάζουν παιδία γιατι απλώς κλεψαν ένα κομμάτι ψωμί.....ξέρετε εκείνα τα κάλα παιδία απο το Πακιστάν που πιστεύουν οτι με την ΣΦΑΓΗ ΑΠΙΣΤΩΝ θα πάνε στον Παράδεισο..... Όλους αυτούς τους κακόμοιρους που είχαν την ατυχία να έρθουν στην απολίτιστή Ελλάδα , ανακάλυψαν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ..... ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ.....ΜΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ....ΠΩΣ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ???? ΠΩΣ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ?????
Πως θα ικονοποιήσουν τα αρρωστημένα ΘΕΛΩ τους???

DONT WORRY.....ΣΥΝΤΟΜΑ & Η ΣΑΡΊΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΊ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ & ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ : "Μπαμπα !!!! ο Μεχμετ & Μαχμουτ με εδείραν γιατί απλώς δεν πιστεύω στον Αλλάχ..."

"Μπαμπα !!!! ο Μεχμετ & Μαχμουτ με εδείραν γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ..."

Μετά η κόρη :"Μπάμπά με βιάσε ο Πακιστανός....αλλά δεν πειράζει....,ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ που τους εφερες(ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ & ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ)...Θα πάω δικαστικά γιατί έχω "προσωπικές διαφορές" μαζί του & μα τον Αλλάχ μην τον Απελάσουμε(που θα βρει ΤΕΤΟΙΟ ΆΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ) ..........


ΣΥΝΤΟΜΑ & ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ


ΦΙΛΟΥΡΕΣ & ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΠΑΠΑΡΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

12.43 προσεχε γιατι πιο πιθανο ειναι να βρεθουν τα δικα σου παιδια στην γερμανια και να τα πηγαινουν πιπα κωλο οι γερμαναραδες. κατα τα αλλα αν σε ενοχλουν τοσο οι μεταναστες παρε ενα κουμπουρι και καθαρισε και εσυ 5-6. αλλα ξεχασα εσυ εισαι πολιτισμενος. φαινεται αλλωστε και απο το σχολειο σου...

Ανώνυμος είπε...

2:49 Δεν με ενοχλούν οι μετανάστες.... με ενοχλούν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

μη μαλώνετε αυτό που είναι να γίνει θα γίνει......
τώρα για τους αριστερούς γιατί φωνάζετε και δεν μπήκατε στην κυβέρνηση αλλά πάντα στην απέξω μάθατε για να σας ακολουθάνε οι κουτοί !!!!!

Ανώνυμος είπε...

1147-806 1034 1130-1243 συμφωνω απολυτα!!!!1034 εισαι η πρωσοποποιοηση του απλυτου φασιστα!!δε θες διαλογο εισαι φασιστας!!!εισαι ο κλασσικος ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ΑΝθελληνας!!!απεδειψες παλι ποσο φασιστες ειναι οι ακροαριστεροι!!!πες μας τωρα εισαι καλη γκομενα των λαθρο??παρε 5-6σπιτακι σου και σαλτα και γαμησου μας τα κανες τσουρεκαι αναρχοπρεζονομπαχαλε!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Amesi laiki sispirosi!!!!!i metanastes mazi mas tha giriun tin plastiga tou KKE 75,9% +eleftheri apopsi sto sindikato gia isxiro PAME

ΓΑΜΑΩ ΜΑΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΕΚ ΟΛΕ είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΜΠΙΝΕ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΧΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΙ ΓΑΜΗ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η (ΑΓ)ΕΛΛΑΣ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΓΑΜΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΤΡΟΛΛΑΡΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΣΤΡΕΣΣ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΟΡΔΗ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΡΩΝΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΣ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΚΑΡΑΦΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΟΝ ΜΟΥΝΗ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

8. 30 τα σπας ρε φιλε. γαμαει το σχολειο. IRAKLIS GRUPPO AUTONOMO. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ