Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2012

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ 16 ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ…

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ κατά 16,5% έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει η εκτίμηση εκλογικής επιρροής της εταιρείας Public Issue που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής ενώ η αποχή προσεγγίζει το 32,5%.
Η ΝΔ συγκεντρώνει 30,5% , το ΠΑΣΟΚ 14%, η ΔΗΜΑΡ 13,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12% , ο ΛΑΟΣ 5,5%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι 4%, η ΔΗΣΥ 2,5% και λοιπά κόμματα συνολικά 5,5%.



Εννέα στους δέκα (91%) δηλώνουν ανασφαλείς κοινωνικά και ταυτόχρονα το ίδιο ποσοστό δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση Παπαδήμου .Το 36% αναφέρει ότι εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό σε αντίθεση με το 62%.


(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΠΡΕΖΑ TV
14-1-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκατα τιποτα δεν αλλαξε.30% νδ και 30% πασοκ(14 + αλλο τοσο του πασοκοκουβελη).Και μια αριστερα με υψηλα ποσοστα που τον παιζει.Μας αξιζουν τα σκατα

Ανώνυμος είπε...

30% η νδουλα ναι καλα κρασα ποσα πηρατε ρε καραγκιοζια για να την βγαλετε τη μαιμου θα σας δωσω και τα 3μου να πιασετε το 33.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά ρε παιδιά, κάθεστε και ακούτε το σκάι; Πως την έκαναν αυτή την εκτίμηση; Ρώτησαν τον Αντωνάκη πρώτα; Να κάνω και εγώ τη δική μου. Η νέα δημοπρασία, το μπατσοκ και όλοι οι μνημονιακοί θα πάρουν πούλο. Επίτηδες όταν πέφτει το μπατσοκ ρίχνουν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύετε σοβαρά τον Αλαφούζο; Γιατί αν είναι η νδ πχ στο 30 δεν φεύγει να κάνει εκλογές; Το μπατσοκ είναι πίσω από το ΚΚΕ και τον Τσίπρα. Γι αυτό λύσσαξε ο Βενιζέλος. Αυτοί δε λέγανε ότι ο κόσμος ήθελε μέτρα; Ότι ο Παπαδήμιος είναι ο καλύτερος; Τι άλλες μαλακίες θα σκεφτούν. Η απάτη φαίνεται δημοσιοκάφροι... mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Καλα το 30% της ΝΔ ακυρο ετσι.Το ΠΑΣΟΚ 14%; ποιοι στο διαολο ειναι αυτοι που ψηφιζουν ακομα ΠΑΣΟΚ ποιοι ειναι αυτοι που θελουν μαφιες να κυβερνουν την Ελλαδα;;; Βεβαια μιας και το ΠΑΣΟΚ ειναι επαγγελμα αυτο το 14% αποτελει πιθανοτατα αυτους του ''μαζι τα φαγαμε"" .....

Ανώνυμος είπε...

mono to KKE einai katharo pedia oloi me to kke gia ena kalhtero ayrio!!!
KKE 76.8%

Ανώνυμος είπε...

καλα αστα θα δειτε τι θα σας κανει ο κανενασ θα το φυσας και δεν θα κρυωνει πρεζα