Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2012

ΕΛΛΑΔΑ 2012:ΆΣΤΕΓΟΣ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΑ Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ...ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ...
ΕΙΝΑΙ Ο 4 ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...
Οι κακές συνθήκες διαβίωσης είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αιτία του θανάτου ενός 60χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ σε ένα παγκάκι στην πλατεία Δημοτικής αγοράς των Χανίων.
Το άψυχο κορμί του 60χρονου, εντόπισε ένας περαστικός που ειδοποίησε την αστυνομία ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άντρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος δεν έφερε κάποιο τραύμα και πιθανολογείται ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια .


Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο αστέγου στα Χανιά που φέρνει ωστόσο στο προσκήνιο ένα πανελλαδικό πρόβλημα, όπως είναι οι συνθήκες εξαθλίωσης στις οποίες έχουν περιέλθει αρκετοί συμπολίτες μας. Παρά όμως την δραματική, λόγω της οικονομικής κρίσης, αύξησης των αστέγων σε όλη την Ελλάδα, οι αρχές δεν φαίνεται να έχουν αναπτύξει ακόμα τις απαραίτητες δομές για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο.
iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2012

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντως αμα ολοι οι λεφταδες αλλυλεγγυοι κομμουνιστες που εχουν τρια και σπιτια διναν το ενα σε αστεγους δεν θα υπηρχαν αστεγοι.Αλλα ειπαμε.Κομμουνισμος στα λογια.

Ανώνυμος είπε...

αμα ειχαμε κομμουνισμο, δεν θα ειχαμε αστεγους...

αλλα τι να κανουμε? εχουμε μαλακες δεξιους σαν τον 10.15μμ να μας κυβερνανε

Ανώνυμος είπε...

Αν είχαμε κομμουνισμό θα ήμασταν ήδη χειρότεροι από τους Αλβανούς, αλλά εφόσον υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι σαν τον 12:14 δεν αποκλείω να γίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο χειρότερους από Αλβανούς και από τους Κυπριους με τα αέρια, τα πετράλαι και τα 1500 το μήνα αααα ξέχασα και εκέι είναι Κουμουνιστής ο Πρόεδρος,,, μοσχάρια γαμω την τρέλα σας, τελικά μπορεί να σας αξίζει το 300 για μισθό τα μυαλά που κουβαλάτε

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά ο Παπαδόπουλος (εκεί που είναι) που τα έκανε όλα(αέρια, πετρέλαια), γιατί αν περιμένεις από τον κομμουνιστή Χριστόφια ......

Ανώνυμος είπε...

Καλα τωρα ξυπνηστε και απολαυστε τον κομμουνισμο που εχουμε.Πρακτικα το 50% του πλυθησμου ζει απο τα ταμεια του κρατους αμεσα (δημοσιοι υπαλληλοι συνταξιουχοι αναπηροι κομματικοι στρατοι ανεργοι μκο κτλ με τα παιδια τους) και εμμεσα αλλο 20% (παπαγαλακια εργολαβοι τραπεζικοι ασφαλιστες μικροεμποροι ταξιτζηδες φαρμακοποιοι κλειδωμενα προστατευομενα επαγγελματα) το 10-20% δουλευει στον παραγωγικο ιδιωτικο τομεα (εξαγωγες ναυτιλια βιομηχανια κατασκευες γεωργια εμποριο μεταποιηση) και το 10-20% φυτοζωει.Ας μετρησει ο καθενας στο σοι του ποσους ΔΥ και ποσους ΙΥ εχει.80% κομμουνισμος λοιπον.Και συντομα παμε για ολοκληρωτικο.

Ανώνυμος είπε...

1. ψιτ αγορινα, οι Αλβανοι επι κομμουνισμου δεν ηταν αστεγοι... οταν ανεβηκε ο κολλητος σου ο Σαλι Μπερισα, τοτε πηραν τον μπουλο (δεεεν το ηξερες? η Ελλαδαρα χρηματοδοτουσε τις προεκλογικες του εκστρατειες του λαμόγιου - μη μου πεις πως το ακους πρωτη φορα!)

2. η Κυπρος εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια, η αντιπολιτευση (δεξιοι σαν εσενα δλδ) να ζητανε περικοπες σε μισθους και συνταξεις και η κυβερνηση να μη το θελει! τουλαχιστον εκει η δεξιοι δεν κρυβονται οπως εδω :ρ

3. θα διαφωνισω με τον 12.51μμ... 300 ευρω ειναι παρα πολλα για τα μυαλα που κουβαλανε! παααρα πολλα!

Ανώνυμος είπε...

@ 1.06

Κάποιο πολιτικό κόμμα σ'αυτό το μπουρδέλο θα πρέπει μιας και έχει πρόσβαση σε στοιχεία να κοιτάξει τα τελευταία 15 χρόνια πόσοι αναπτυξιακοί νόμοι δώθηκαν
"στον παραγωγικο ιδιωτικο τομεα (εξαγωγες ναυτιλια βιομηχανια κατασκευες γεωργια εμποριο μεταποιηση"
και να δει τι πραγματικά αντισταθμιστικά ωφέλη έιχε η Ελλάδα από αυτούς του κυρίους.Σε όλοι την Ευρώποι υπάρχουν αυτοί οι νόμοι, θα ήθελα να συγκρινει τα ποσά που πήραν π/χ στην Γαλλία και στην Ελλάδα και τι πραγματικά απέδωσαν

όσο αναφορά τα πετρέλαια, μην γελίομαστε ακόμα και το ΚΚΕ να ήταν κυβέρνσηση οι μεγαλοι κολοσοί θα τα βγάλουν γιατί έχουν το "Know how" και φυσικά θα πάρουν ποσοστό, τα θέμα είναι το μερίδιο που αναλογεί στην χώρα να πάει στη χώρα

Ανώνυμος είπε...

ΨΙΤ αγορίνα:
1 Στην Αλβανία επί Χότζα τους είχαν κλειδωμένους και νηστικούς , βγάλε τις παροπίδες και ρώτα κανένα φιλαράκο σου Αλβανό να σου πει πως ζούσαν!
2 Αν δεν ήταν ο Παπαδόπουλος θα υπήρχε ήδη το σχέδιο Αναν(αν θυμάσαι) και δεν θα υπήρχαν ούτε πετρέλαια ούτε αέρια τώρα, όσο για τους μισθούς πληρώνουν και αυτοί τα δικά μας χάλια που προήλθαν από τους αντιχουντικούς αγωνιστές της Δημοκρατίας(για να μην ξεχνιώμαστε)
3 Κοίτα με τα μυαλά που κουβαλάνε κάποιοι ηλίθιοι, το σύντομο ανέκδοτο θα λέει "Έλληνες τουρίστες"

Ανώνυμος είπε...

ω βεβαια, ενω απο τοτε που ανεβηκε το παλικαρι σας ο Σαλι Μπερισα, τρωνε με χρυσα κουταλια ε?

αληθεια, ποσα μυρια χρηματοδοτηση του εδωσε ο Μητσοτακης τοτε? για πες μας...

ποσα πουλμαν με βορειοηπειρωτες εστειλε να τον ψηφισουν? για πες μας...

απο τις "πυραμιδες" ποσα βουτηξε ο δικος σου? για πες μας...

αιντε ψηφισε ξανα Νεα Δημοκρατια χαζουλη (τον Αντωνακη ντε με τον πλουσιο πεθερο!), θα φας καλα...

Ανώνυμος είπε...

Apo 1.06 pros 1.27
Φιλαρακο λεφτα δοθηκαν αλλα επειδη την ειχα ψαξει να παρω κι εγω σαν μικροεπιχειρηματιας ηταν μια απατη αυτα τα λεφτα γιατι τα διαχειριστηκαν τα λαμογια που μας πινουνε το αιμα και κατεληξαν σε λαθος τσεπες.
Ας μας πουνε εομμεχ οαεδ τεμπμε υπουργειο αναπτυξης ποσα δωσανε που και ποσα φαγανε οι ιδιοι.Και βαζω στοιχημα οτι ολες οι επιχειρησεις που πηραν επιδοτησεις σημερα ειναι στο κοκκινο αν δεν εχουν κλεισει.Γιατι και ο πιο βλακας καταλαβαινει οτι πρωτα φτιαχνεις τις υποδομες πχ μειωση γραφειοκρατιας με ηλεκτρονικη εξυπηρετηση επιχειρησεων και καταργηση ουρας και διαφανεια,μειωση φορολογικων δεικτων σε αναπτυξιακα επιπεδα,καταργηση των κλειστων επαγγελματων και ελεγχομενων απο το κρατος αμοιβων σε ενα σωρο κλαδους μειωση εισφορων στο τεβε ικα και μετα λες πως δινεις επιδοτησεις.Αλλιως ειναι σαν να δινεις επιοτηση για τζιπ σε αγροτες και να μην τους φτιαχνεις τον δρομο.

Ανώνυμος είπε...

@ 2.03
Ακριβώς σταματά να στηρίζεις(για όλους πάει αυτο) κόμματα "των κολοιτών" όσες για τις υποδομές είναι αυτονόητο όπως και ο αυστηρός έλεγχος επίσης. Δεν είμουν φαν της αριστεράς αλλά τωρα θα ψηφίσω, όσο αναφορά τις μαλακίες για Αλβανία, β.Κορέα κπλ αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδία ή αλλάζουμε ή βουλίαζουμε (με την πραγματική έννοια φυσικά)

Ανώνυμος είπε...

2.03 ουτε ψηφισα ουτε προκειται να ψηφισω κανενα τσογλανο.Η λυση ειναι ανυπακοη πληρωμης των νταβατζιδων ικα τεβε δου και κρατικων κομπιναδορων και οτι βγαζω μαυρα σε συνεννοηση με οποιον συνεργαζομαι και μεχρι να φαληρισουν ολοι οι αχρηστοι οργανισμοι.Ουτε ευρω στους κλεφτες και τα κρατικα μονοπωλια.

Ανώνυμος είπε...

Καπιταλισμός είναι το σύστημα που στα ελληνικά μεταφράζεται κεφαλαιο(ΧΡΗΜΑ)κρατία(ΕΞΟΥΣΙΑ). Δηλαδή εξουσιάζει αυτός που έχει χρήμα.
Με ποιον τρόπο; Με το κοινοβουλευτικό σύστημα των αντιπροσώπων και τις "πελατειακές σχέσεις". Παντού συμβαίνουν τα ίδια. Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Ελλάδα.
Παντού, ανεξάρτητα από διαφάνεια κλπ. καταπατούν τη μεσαία τάξη.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

mpenoVgeno είπε...

Τί άλλο; ναι...
Σκοπός της επιχείρησης είναι το κέρδος.
Το κέρδος παράγεται -δυστυχώς- με δύο τρόπους : την εκμετάλλευση της ανθρώπινης εργασίας και της χαμηλής αμοιβής ΚΑΙ με το να πουλάει κάποιος φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες ανεξάρτητα από την επίπτωση στις επόμενες γενιές.

Δυστυχώς στο παιχνίδι ανταγωνισμού-επικράτησης των επιχειρήσεων αυτές τελικά ενώνονται σε τραστ και ολιγοπώλεια, αποφασίζουν και διατάσσουν τις κυβερνήσεις.

Δυστυχώς η δυνατότητα πλουτισμού ΠΡΕΠΕΙ να καταργηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Στον πραγματικο καπιταλισμο της ελευθερης αγορας και οχι σε κομμουνιστικα τερατουργηματα οπως την ελληνικη οικονομια (διαβασε 1.06) ο πελατης κανει κουμαντο μεσω του χρηματος.Θες να παρεις π.χ. σουβλακι αγοραζεις απο κεινον που γουσταρεις και οπως το θελεις και αναλογα η επιχειρηση παει μπροστα αν ο πελατης μενει ευχαριστημενος η κλεινει αν δεν προσφερει μαπα προιοντα (η αλλαζει προς το καλυτερο για να επιβιωσει).Στον κομμουνισμο ο πελατης-πολιτης ειναι ενα εκμεταλλευομενο ατομο που θα αγορασει σουβλακι απο το κρατος θα πληρωσει οσο θελει το κρατος θα στηθει στην ουρα θελει δε θελει θα πληρωσει με το ζορι ακομα και αν δεν του αρεσει το προιον.Εξαλλου οταν η κριση μας κανει πεινασμενους ολοι σε καπιταλιστικες χωρες θα κοιταξουμε να παμε πχ Καταρ Ολλανδια Γερμανια Σιγκαπουρη.Ακομα και ο πιο κομμουνιστης δεν θα πηγαινε με τιποτα στην Βορεια Κορεα η την Κουβα για να ζησει.

Ανώνυμος είπε...

4.52 poso kila μαλακας εισαι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

5.44 gamo ta epixirimata!
molis allaksa gnomi!
zito to kke!zito to pame!

mpenoVgeno είπε...

Ο πραγματικός καπιταλισμός είναι αυτός που ζεις. (με την ανεργία κλπ παντού σε όλες τις χώρες)

Το σοσιαλισμό πήγαινε να τον δεις στην Κούβα λαμβάνοντας υπ όψιν το εμπάργκο.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικος καπιταλισμος ειναι οχι κλειστα επαγγελματα, οχι δημοσιοι υπαλληλοι, χρηση τεχνολογιας και οχι γραφειοκρατιας για εξυπηρετηση του κοσμου,ελευθερη επιλογη ασφαλιστικου φορεα νοσοκομειου,ανταγωνισμος και διαφανεια στα δημοσια εργα και προμηθειες ελευθερη διακυμανση μεροκαματου (οχι πχ οπως στην οικοδομη 90 ευρω μικτα μεροκαματο και 90% ανεργια) και αλλα πολλα.Σε μια καπιταλιστικη κοινωνια η χρεωκοπια του κρατους δεν θα δημιουργουσε μεγαλο προβλημα γιατι το κρατος ειναι μικρο.Εδω αν βγει ο πρωθυπουργος και πει τα ταμεια ειναι αδεια οι 6 στις 10 οικογενιες μπορει και παραπανω θα μεινουν χωρις δουλεια η επιδομα η επιδοτηση και δεν θα χει να καλυψει βασικες αναγκες.

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ ανεργία και αναπόφευκτες κρίσεις και τράπεζες με δάνεια χωρίς αιτία αλλά με πολύ ρίσκο κλπ. κλπ.

ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα καθαρά καπιταλιστικό κράτος, αν δεν μπορείς να είσαι αρκετά παραγωγικός ώστε να βρεις δουλειά και να την κρατήσεις είσαι άνεργος. Αρα και φτωχός και επειδή το κράτος είναι αμιγώς καπιταλιστικό, δεν έχεις περίθαλψη, στέγη, παιδία, μέλλον. Πεθαίνεις!
Αν λες ότι είσαι κουμουνιστής δεν σημαίνει ότι είσαι. Κι αν λες ότι ο κουμμουνισμός απέτυχε αγνοείς ότι δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα. Αν νομίζεις ότι μπορείς να τον εφαρμόσεις, καν΄το.

Ανώνυμος είπε...

- "οχι δημοσιοι υπαλληλοι"

πραγματι... τί τους θελουμε τους γιατρους, τους δασκαλους, τους μηχανικους και τους επιστημονες γενικοτερα?
αληθεια, γιατί ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ απο σας δεν μιλαει για "πλεοναζων προσωπικο" π.χ στους αγροφυλακες και τους ειδικοφρουρους? μερικες χιλιαδες ενστολοι κοπριτες, διορισμενοι με βυσμα δεεεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι? ε?

- "ελευθερη επιλογη ασφαλιστικου φορεα νοσοκομειου"

τί ωραιο που ακουγεται οταν η μιση Ελλαδα ειναι ανεργοι και ανασφαλιστοι ε?
τουλαχιστον Πτωχοκομεια προβλεπονται στο προγραμμα σας?
ή οσοι δεν εχουμε να πληρωσουμε να ελπιζουμε μονο στη Unicef?

- "ανταγωνισμος και διαφανεια στα δημοσια εργα και προμηθειες"

ρε αγορι μου, αφου ΔΕΝ το πιστευεις, γιατι το γραφεις?
για να μας σπασεις τα νευρα?
διαπλεκομενα και μαφιες υπηρχαν στο σοσιαλισμο, λες να μην υπαρχουν στον καπιταλισμο?
δλδ στην Αμερικη δεεεν υπαρχουν λομπυ και συμφεροντα?
την παλευεις ρε?

- "ελευθερη διακυμανση μεροκαματου (οχι πχ οπως στην οικοδομη 90 ευρω μικτα)"

πραγματι,τα 90 ευρω ειναι υπερβολικο ποσο... στην Ινδια ειναι ενας ολοκληρος μισθος! πως θα ανταγωνιστει ο Ευρωπαιος τον Ινδο?
τωρα αν εσυ μπορεις να ζησεις με μισθο Ινδιας και τιμες Αγγλιας, καλως... εμεις οι υπολοιποι τί σου φταιμε ρε φιλε?


ΥΓ. ρε μπας και εισαι ο Ανδριανοπουλος?

Ανώνυμος είπε...

Αυτα φιλαρακο που λεω εφαρμοζονται στις πιο ανεπτυγμενες χωρες του κοσμου.Αν εσυ εισσαι τεμπελοσκυλο που αραζει στο ικα η το δημαρχειο και παραγει ποστ στο facebook και το preza λογικο ειναι μια μερα να πας σπιτι σου γιατι παραγεις μουτζουρωμενα χαρτια.Αν θες κατωτατο μισθο 1500 πηγαινε στο καταρ η το χονγκ κονγκ να παρεις 8000.Δεν ειναι κακο να πας για κανονικη δουλεια.Οσοι δουλευουν σε γραφειοκρατικη υπηρεσια ειναι δημοσιοι ταλαιπωροι που στηνουν το κοσμο στην ουρα χωρις λογο.Πηγαινε μια μερα σε ενα σουπερ μαρκετ και προσπαθησε να βρεις ελληνικα προιοντα.Το οτι η μιση ελλαδα ειναι στην αθηνα που δεν εχει ουτε βιομηχανια ουτε κατασκευες σου λεει κατι.Προφανως απο μαθηματικα και οικονομικα δεν σκαμπαζεις οποτε τσαμπα μιλαμε.

Ανώνυμος είπε...

8.55
Epeidh i Ellada exei kamia pente deka xiliades astegous pare enan spiti sou i sto eksoxiko sou.Efarmose ton kommounismo sto spiti sou kai meta efarmose ton kai pagkosmios.

Ανώνυμος είπε...

αγορινα, τις εξυπναδες σου εκει που σε παιρνει ενταξει?

εγω πηρα το πτυχιο μου εδω και 10 χρονια και το διδακτορικο μου εδω και 3 χρονια (συνεπως σκαμπαζω απο μαθηματικα, μην ανησυχεις)

εχω δουλεψει ως γεωπονος σε 4 υπηρεσιες και σε 4 νομούς, παντα με ΑΣΕΠ και παντα προσπαθουσα να βοηθαω τον κοσμο (δεν μπαινουμε ολοι με βυσμα ουτε ολοι ειμαστε παρταλια)

τωρα ειμαι 1 χρονο ανεργος και κι αν θελεις να ξερεις ναι, ετοιμαζομαι να παω στο εξωτερικο, εκει που εκτιμανε τους επιστημονες, τους εργατικους και τους φιλοτιμους - ηδη οι πιο πολλοι φιλοι μου ειναι εξω

μη νομιζεις θα κατσω να γλειφω τον Στυλιανιδη για να με διορισει Αγροφυλακα.. τα @@ μου τα δυο θα παρει - κι αυτος, κι οσοι αγραμματοι διορισε με βυσμα και δεν τολματε ουτε καν να τους αγγιξετε

ολοι οσοι εχουμε προσοντα θα φυγουμε και θα σε αφησουμε εδω με τους ΕΠΟΠ Δεκανείς και τους ΕιδικοΦρουρους (αληθεια ποσους διορισατε φετος αντι-κρατικε μου? 1200 μηπως?) να προσπαθεις να βγεις απο την κριση, παραγωντας κλανιές

"δεν εχουμε βιομηχανια, δεν εχουμε παραγωγη, δεν εχουμε κατασκευες κτλ κτλ"

οταν ο αλλος που τελειωνει με τα χιλια ζορια ενα γυμνασιο διοριζεται πολυ πιο ευκολα απο αυτον που βγαζει πανεπιστημιο, εσυ ρωτας ακομα γιατι δεν παει στα χωραφια ή στην οικοδομη?
εισαι σοβαρος ρε?

κανε εναν κοπο τραβα στο χωριο σου να δεις ποιοι ειναι στα χωραφια και ποιοι ειναι διορισμενοι στη πχ. συνοριοφυλακη... θα σου λυθουν ολες οι αποριες

ρε οταν επιβραβευετε τα παρταλια και τους αχρηστους διοριζοντας τους, τι περιμενεις να γινει?

πως περιμενεις να λειτουργησει το δημοσιο οταν πτυχιο ΑΕΙ/ΤΕΙ εχει μονο 1 στους 4?

κι οταν θα διωξετε και τους τελευταιους που μπηκαν με ΑΣΕΠ και εχουν προσοντα και κρατησετε φυσικα τα βυσματα, τοτε θα στρωσουν ολα...

μετα θα κατεβεις απ τα ροζ συννεφακια σου αλλα θα ειναι αργα, δεν θα εχει μεινει κανενας

Ανώνυμος είπε...

εσυ μωρη κλανια 11:24μμ γιατι δεν παιρνεις ενα οικοσιτο μπατσο στο σπιτι και ζητας απο εμας να τον ταιζουμε? ε μαϊμου?

αει μπουλο τωρα, ζωο

Ανώνυμος είπε...

11.49 το οτι εχεις ενα πτυχιο δεν σημαινει οτι εχεις και δικιο σε οσα εγραψες πιο πανω.Κι εγω τει αθηνας εχω τελειωσει εργαστηκα σε 10 και εργαλαβους με μπλοκακι και σε 10+ σουβλατζιδικα μαυρα παντα επαιρνα λιγοτερα απο την ΣΣΕ και τα μιασματα χοντροσυνδικαλιστες τους εχω γραμμενους γιατι την εργασια μου την πουλαω οπου θελω κι οσο θελω αναλογα τις αναγκες μου.Μακαρι να πας σε κομμουνιστικη χωρα χωρις κακα αφεντικα μονο με δημοσιο τομεα μπας και αλλαξεις γνωμη.

Ανώνυμος είπε...

11.52
Καπιταλιστης ειμαι και μενω στο ενοικιο αμα βρω κανενα για συγκατοικηση δεν θα χα προβλημα.Εσυ που θες δωρεαν στεγη για τους αστεγους παρε ενα αστεγο μαυρο να κοιμαστε αγκαλιτσα.

Ανώνυμος είπε...

Για να είσαι καπιταλιστής πρέπει να έχεις κεφάλαιο.
Το μόνο που έχεις είναι εργατική δύναμη ή τεχνογνωσία-επιστημονική σε κάποιο θέμα.

Είσαι εργάτης ή υπάλληλος.

Ανώνυμος είπε...

το ξερω αγορι μου 1.24πμ πως εχω απολυτο αδικο...

στο δημοσιο πρεπει να διοριζουμε ΜΟΝΟ αχρηστα ΕΠΟΠια και κοπριτες Ειδικοφρουρους!

και μετα οταν αρρωσταινουμε, να ψοφολογαμε αν δεν εχουμε φραγκα να πληρωσουμε τον ιδιωτη γιατρο, σωστα?

ετσι γινεται σε οοολες τις αναπτυγμενες καπιταλιστικες χωρες (Αιθιοπια, Ουγκαντα, Νιγηρια κτλ κτλ)

αληθεια ρε συ, αυτοι οι κομμουνισται στις Σκανδιναβικες χωρες που το 30% του πληθυσμου απασχολειται στο Δημοσιο και εχουν γαματο συστημα υγειας και παιδειας, πόσο βλακες ειναι? απορια το εχω...

και οι αλλοι απορια μου ειναι, ποσο μαλακας πρεπει να ειναι κανποιος που να προτιμα να γινουμε Αφρικη παρα να χασει την καπιταλιστικη "καθαροτητα" του...

Ανώνυμος είπε...

πορδιτσα 1.27πμ, το εχεις παρει χαμπαρι πως πλεον οι μισοι αστεγοι ειναι Ελληνες?

ναι ναι, απογονοι του Απολλωνα, του Ισοκρατη και του Περιανδρου κοιμουνται στα παγκακια!

τί λες γι αυτους, μπασταρδακι της βλαχιάς?

τί ρωταω, προφανως τα ιδια λες...

οποιος δεν εχει λεφτα, δεν ειναι Ελληνας - προσεχε μονο απο τον πολυ τον καπιταλισμο σου, μη μεινεις κι εσυ χωρις σπιτι κι αντε μετα να πεισεις τους ναζί πως δεν εισαι πάκις....