Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2012

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΣΤΟ 4Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ‏


   Την Τρίτη 23/1 στις 2μμ ομάδα μαθητών που βγήκε από το 4ο Λύκειο Καλλιθέας επιτέθηκε με άγριο τρόπο στο Πακιστανό διανομέα Ικμπάλ Αμάρ, 31 ετών στην Θησέως και Σκοπευτηρίου. Γύρω στα δέκα άτομα το πλησίασαν, άρχισαν αν το κλωτσάνε ενώ προσπαθούσαν να του αποσπάσουν χρήματα. Οι τραμπούκοι τον έριξαν κάτω και το χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές . Στα χέρια τους είχαν σιδηρογροθιές. Του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, ράμματα στο δεξί μάτι και στο κεφάλι.

            Το τελευταίο διάστημα στη Καλλιθέα πυκνώνουν οι ρατσιστικές και φασιστικές προκλήσεις. Μαθητής του Σιβιτανίδειου , γνωστός για τη δράση του δέχτηκε επίθεση  από δεκαμελή συμμορία φασιστών στις 17/12/2011 στο κέντρο της Καλλιθέας Θησέως και Φιλαρέτου την ώρα που έκανε βόλτα με τρεις φίλους του. Μερικές βδομάδες νωρίτερα φασίστες επιτεθήκαν σε αριστερούς αγωνιστές την ώρα που καλούσαν σε Πανεργατική Απεργία και έβαζαν αφίσες. Μάλιστα διαφήμισαν την επίθεση σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Το περασμένο Μάη, φασιστική συμμορία πέταξε μπουκάλι με βενζίνα και έβαλε φωτιά σε χώρο θρησκευτικής λατρείας μουσουλμάνων.
            Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους νοσταλγούς του Χίτλερ και της χούντας να στοχοποιούν τους μετανάστες και να προχωράνε σε επιθέσεις.
            Τα σχολεία είναι χώροι εκπαίδευσης και όχι ορμητήρια για τις επιθέσεις τω φασιστικών συμμοριών που αξιοποιούν την συμμετοχή των φασιστών του  ΛΑ.Ο.Σ στη συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου για να βγουν στους δρόμους.
            Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές έχουν δώσουν μάχες για να είναι τα σχολεία κέντρα αγώνα για τη δημόσια παιδεία με κορυφαία την θυσία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα στη Πάτρα, που δολοφονήθηκε από τραμπούκους δολοφόνους.
            Οι εργαζόμενοι και η νεολαία που δίνουν μαχες για α σώσουν τη δημόσια παιδεία, την υγεία, τις δουλειές, τους μισθούς και τις συντάξεις από τα νύχια της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ της Τρόικα και των τραπεζιτών ξέρουν καλά ότι για την φτώχεια και την ανεργία φταίνε οι βιομήχανοι και οι τραπεζίτες και όχι οι μετανάστες. Ο βρόμικος ρόλος του ΛΑ.Ο.Σ σαν το μαύρο δεκανίκι της συγκυβέρνησης για φορτωθούν τα βα΄ρη της κρίσης στις πλάτες μας πάει χέρι-χέρι με τις επιθέσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής κατά των μεταναστών, των ίδιων που προσπάθησαν να χτυπήσουν τους απεργούς χαλυβουργούς στο Βόλο για να σπάσει η απεργία και να κερδίσει ο βιομήχανος Μάνεσης.
            Καλούμε τις ΕΛΜΕ και την ΟΛΜΕ να καταδικάσουν τις ρατσιστικές επιθέσεις και να πρωτοστατήσουν στο να μην σπάσει το αυγό του φιδιού των νεοναζί μέσα στα σχολεία. Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλλιθέας, τα σωματεία, τους συλλόγους, τις λαϊκές συνελεύσεις να δώσουν δυναμικό παρών στον αγώνα ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή.

Επικοινωνία με Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964
ΠΡΕΖΑ TV
24-1-2012

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Γύρω στα δέκα άτομα το πλησίασαν, άρχισαν αν το κλωτσάνε ενώ προσπαθούσαν να του αποσπάσουν χρήματα"

καλα, το οτι οι ακροδεξιοι ειναι κλεφτρονια του κοινου ποινικου κωδικα, το ξεραμε κι απο πριν

ποιος νοικοκυρης ανηκει σε συμμορια?

Ανώνυμος είπε...

Σαν τον άλλο τον φασιστοκλέφτη της χρυσής αυγής στη Δράμα που συνέλαβαν για ληστείες και επιθέσεις σε μετανάστες ή σαν τον διπλό δολοφόνο του αστρολόγου και της γυναίκας του τον υποψήφιο στον Άγιο Παντελεήμονα που το έπαιζε και νομιμόφρων Τι σου είναι η Άρια φυλή, το ελληνικό πνεύμα και η λεβεντιά!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ακροδεξιά ιδεολογία κάνει θραύση και σε μαθητές Λυκείου, η αμορφωσιά, η καθυστέρηση και η πολλή τηλεόραση τα έκανε μαλάκες τα "παιδιά". Κυνηγάνε και χτυπούν άνανδρα φτωχούς ανθρώπους επειδή είναι μετανάστες, και δεν βλέπουν τα χάλια των γονιών τους που είναι άνεργοι ή δουλεύουν για 500 ευρώ το μήνα, αν και είναι "Έλληνες". Έχουν άλλα αφεντικά αυτοί. Τα ίδια σκατά θα είναι βέβαια και οι γονείς τους. Α ρε κοθώνια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΑΓΑΠΗ, ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΕΟΤΕΡΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΑΦΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ 300+1 ΜΑΣΟΝΟΝ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΚΕΝΤΡΩΟΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΤΙΣΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ??ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ ΑΛΑΖΕΙ ΓΑΜΙΣΤΕΤΟΝ.ΟΧΙ ΟΜΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ......... Υ.Σ.ΕΙΜΑΙ 65 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ,ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩΘΗΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

AMESOS LAIKOS SINAGIARMOS!!!!!!!!!!IRTHE I WRA POU PREPEI NA IXISOUN E SALPIGE APO TA GRAFIA TOU PERISOU!!!!I NAZISTIKI ISVOLI KSENON ERGATON SINTROFON APO NEONAZISTIKOUS PROVOKATORES POU KAPILEVOUN TO DIKEOMA STI ZWI PREPEI NA FTASEI STO TELOS ME ORGISMENO SFIRODREPANW..A)ANAGNWRISEI TON GNWSTON MAKELARIDON K ELENXOS TAFTOTITON STA AKRODEKSIA KENTRA STRATOLOGISIS.B)DIATHESIMA POULMAN POU THA TOUS PANE SE XWRIA TIS RWSIAS SE EIDIKA EKPEDEFTIKA KOMOUNISTIKA STRATIOTIKA KENTRA GIA PITHARXISI XARAKTIRA!!!!KKE NA KSEVROMISI O TOPOS APO PROVOKATORES!!!

Ανώνυμος είπε...

2;05 Και ομως πολλοι θελουν να ναι σκλαβοι.Και οχι δε μπορουμε να ενωθουμε ολοι.Γιατι δε πολεμησαν ολοι οι προγονοι μας για να μαστε ελευθεροι.Καποιοι πεθαιναν στον αγωνα και αλλοι πολεμουσαν πλαι πλαι με τα ταγματα ασφαλειας οπως και ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι μαθητές από το σχολείο θα συλληφθούν άμεσα..αλλά και από αλλού θα τους ξέρουν κάποια παιδια από εκεί.....από αύριο κ όλας

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ!!

Ανώνυμος είπε...

2.15 Kala ta les komouni..

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΟΛΉ ΝΑ ΠΆΕΙ ΑΎΡΙΟ Κ ΌΛΑΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΓΙΑ ΣΥΛΗΨΕΙΣ. ...ΑΠΌΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ. ΑΠΌ ΠΡΌΘΕΣΗ Κ ΛΗΣΤΕΊΑ!!!! ΈΧΟΥΝ ΠΈΣΕΙ ΤΗΛ ΝΑ ΤΑ ΠΙΆΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

X.A (+) ΖΗΤΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είστε ηλίθιοι καλό είναι να μάθετε ότι αυτοι που τον χτύπησαν και λήστεψαν ήταν επίσης ΟΡΚ. Τώρα τι έχετε να πείτε θλιβεροί ανθέλληνες, ότι ήταν απαλλοτρίωση γιατί πεινούσαν τ΄άλλα ΟΡΚ???

Ανώνυμος είπε...

Και για όσους δεν το ξέρουν στην Καλλιθέα 70% είναι αλλοδαποί Αλβανοί και Γεωργιανοί

Ανώνυμος είπε...

Και πετάγεται και η τσουτσού 5:11 για να τρολλάρει!

Ανώνυμος είπε...

Αν το είπε το λαμόγιο ο Κωνσταντίνου, προβοκάτσια μου μυρίζει. Γνωστός ο ρόλος του συγκεκριμένου φασίστα.

Ανώνυμος είπε...

12:14 μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά έλα να μας πεις ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα εισαι σιγουρος οτι το εκαναν Ελληνες και οχι ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΣΑΣ?Βρισκοσουν εκει...?
Ρε ουστ πληρωμενε προβοκατορα.
Σου εχω ξαναπει να αναφερεις καθημερινα και τα εγκληματα των ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΟΥ εναντιον των Ελληνων.Γιατι δεν το κανεις?
Θα σου κοψουν το μπαγιοκο?

***Οποιος το εκανε να τιμωρηθει.
Εσενα προβοκατορα πιος θα σε
τιμωρησει?

Ανώνυμος είπε...

kala ton kanan... etsi prepei poutsa ksilo kai karate.. tha goustarete na erxete ka8e p***nas gios pakistanos kai na sas pidaei tin kori?

Ανώνυμος είπε...

vsk na sas tin viazi ?? oxi enas?? 8 den lew kai emis oti nane eimaste alla palouki stous pakistanous telos!

Ανώνυμος είπε...

Em fisika mexri ekei tous pernei....se kanenan pinasmeno pou exei na faei oloi mera....na pane se kanenan roumano pou einai apo tin ikodomi kati nterekia koko ko!!!!!!!poulerika!!!!eksalou opws akoustike tha ta doume ta lamogia stin tileorasi afou anamenete na ta piasoun....ite neonazi ite ksenoi..an k mirizi to prwto...esi patrioti apo panw zitw i germania pou mas epidiksan???

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ Σ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΝΑΖΗΔΕΣ...ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΣΚΛΑΒΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΣ ΑΕΙ ..ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έφτασε το ξύλοήθελαν κ να κλέψουν;να δούμε που θα κρυφτούν αυτοί οι μαθητές..σαπούνι που θα φάνε στην φυλακή......από όπου κ αν είναι είτε νοσταλγοί του χίτλερ ανθελληνες, είτε αλβανοί.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΝΑΖΙ=ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!!!!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΠΑΝΩ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΤΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΟΎΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΠΕΡΊΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΊ ΝΑ ΞΕΣΗΚΏΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΜΟΥΓΚΑ. ΌΛΟΙ!!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΠΑΡΉΓΑ????????ΆΡΑ ΕΔΏ ΒΡΩΜΆΕΙ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ!!!!ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ ΣΑΣ ΈΜΑΘΕ Ο ΛΑΟΣ Κ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΟΡΓΉ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ....ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΤΙ ΒΡΟΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ-254.601.807 [2000-2011]..... ΝΔ-271.146.297 [2000-2011]..... ΚΚΕ-63.926.787 [2000-2011]..... ΣΥΡΙΖΑ-47.950.315 [2000-2011]..... ΛΑΟΣ-29.Ο23.573 [2004-2011]..... ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-5.590.177 [2009-2011]... ΑΥΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΒΕΒΕΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ'ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η ΚΟΥΜΟΥΝΑΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΗ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥ 300+1 ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΖΟΜΠΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ,ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ,ΠΑΛΙΟΠΡΟΒΑΤΑ..[LEON]

Ανώνυμος είπε...

ΠΈΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!