Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2012

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ 68 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ OCCUPY WALL STREET ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Σε 68 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις της Νέας Υόρκης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς όταν διαδηλωτές του κινήματος Occupy Wall Street επέστρεψαν στο πάρκο Ζουκότι στο Μανχάταν και έριξαν οδοφράγματα που είχε τοποθετήσει εκεί η αστυνομία.
Όπως ανακοίνωσε η γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Νέας Υόρκης, ένας διαδηλωτής αντιμετωπίζει δίωξη για επίθεση σε αστυνομικό, καθώς τον τραυμάτισε στο χέρι με ένα ψαλίδι και πέταξε ένα αντικείμενο σε ένα όχημα της αστυνομίας. Άλλοι διαδηλωτές αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διατάραξη της τάξης, παρακώλυση δικαιοσύνης και παράνομη είσοδο, σύμφωνα με την αστυνομία.



Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν εκατοντάδες διαδηλωτές που εναντιώνονται στην «απληστία της Γουόλ Στριτ» επέστρεψαν στο πάρκο Ζουκότι, όπου γεννήθηκε το Σεπτέμβριο το κίνημα Occupy Wall Street εναντίον της οικονομικής ανισότητας. Η αστυνομία είχε απομακρύνει τους διαδηλωτές που είχαν κατασκηνώσει στο πάρκο το Νοέμβριο.http://www.iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
2-1-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/_Jk6pooNckI

Δάφνη Χρονοπούλου είπε...

Αγαπητή Πρέζα ήθελα να σας ενημερώσω πως επαναναρτώ μέρος του άρθρου σας (με σύνδεσμο προς εσάς, βέβαια) στη σελίδα μου την αφιερωμένη στο θέμα.
Αν έχετε αντίρρηση παρακαλώ ειδοποιήστε με να το κατεβάσω.
Με συμμπλογκικές ευχές για Καλή Χρονιά!