Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2012

7 ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ- ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!


Επτά εκ των 13 πρώτων κατηγορούμενων που απολογήθηκαν για την υπόθεση τοκογλυφίας την Παρασκευή κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό τους όρους εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης από 10 έως 300.000 ευρώ.
Οι επτά προφυλακισθέντες φέρονται να ασχολούνταν -κατά περίπτωση- είτε με την είσπραξη χρημάτων από τα εκβιαζόμενα θύματα είτε λειτουργούσαν ως «μπράβοι».



Ανάμεσα σε αυτούς που αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή όρων είναι δύο δικηγόροι κι ένας εφοριακός.


Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας διαδικασίας, που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις βαρύτατες κατηγορίες που τους προσάπτονται, τονίζοντας ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τη δράση των κυκλωμάτων.


Η διαδικασία των απολογιών θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, καθώς οι υπόλοιποι 40 συλληφθέντες -από το σύνολο των 53- ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή νέες προθεσμίες.


Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι τέσσερις φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» των αντίστοιχων εγκληματικών οργανώσεων.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΠΡΕΖΑ TV
21-1-2012

3 σχόλια:

prince serengeti είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

Ανώνυμος είπε...

δλδ οταν το ΛΑΟΣ ουρλιαζει "νομιμοποιηση του μαυρου χρηματος!!!!' εσεις τί καταλαβαινετε?
-μηπως τον κουρεα που δεν εδωσε αποδειξη?

οταν ο Βενιζελος αρχιζει την παρλα για "αποσυμφορηση των φυλακων!" εσεις τί καταλαβαινετε?
-μηπως τον γυφτακι με το τσιγαριλικι?

αμα δεν καταλαβατε τοσο καιρο πού παμε, καιρος να το καταλαβετε τωρα...

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι κανενας δεν πιστευει οτι ηταν μονο οι συλληφθεντες στο κυκλωμα,παρα μονο κατι ζωα που οταν τους λες οτι πεταει ο γα'ι'δαρος,αυτοι κοιτανε στον ουρανο.Και φυσικα,απο δω και στο εξης,ετσι οπως εχουν μαυριστει απο τους ξεφτιλισμενους νομιμους τοκογλυφους(βλ.τραπεζες)οι περισσοτεροι ελευθεροι επαγγελματιες,θα ορμηξουν τα αλλα αρπακτικα τωρα που μυρισαν αιμα!