Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2012

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!


Σε συνέντευξη του σε κινέζικη εφημερίδα κάνει λόγο για επονομαζόμενους διαδηλωτές κατά της λιτότητας οι οποίοι συνεχώς λιγοστεύουν. 
«Οι επονομαζόμενοι διαδηλωτές κατά της λιτότητας, λιγότεροι αριθμητικά σήμερα, συνεχίζουν τις διαδηλώσεις τους κατά του προγράμματος εξυγίανσης της οικονομίας. Επιπλέον, ακραία στοιχεία που παρεισφρέουν στις διαδηλώσεις καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας και προκαλούν σημαντική ζημιά στην ελληνική οικονομία και ιδίως στον τομέα του τουρισμού».



Κατά τον Θεόδωρο Πάγκαλο τα κόμματα της Αριστεράς θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα στο παλιό σοβιετικό καθεστώς και χαρακτήρισε την συγκεκριμένη πολιτική ξεπερασμένη. «Οι μικρές σε αριθμό, ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες που έχουν υποβάλει οι κομμουνιστές και άλλα μικρά κόμματα της Αριστεράς έχουν απορριφθεί από την πλειοψηφία των πολιτών. Το ελληνικό εκλογικό σώμα θεωρεί τους ριζοσπαστικούς αριστερούς σχεδιασμούς για πλήρη αλλαγή της κοινωνίας προς την κατεύθυνση του παλαιού σοβιετικού μοντέλου ως μη ρεαλιστικούς και ξεπερασμένους».


Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες αναφορές του αντιπροέδρου για την Αριστερά δεν περιλαμβάνονται στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεόδωρου Πάγκαλου αν και έχει αποσταλεί με emai στους διαπιστευμένους συντάκτες.


Όσον αφορά στο θέμα των εκλογών υποστήριξε ότι αυτές δεν μπορούν να γίνουν αν δεν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου. «Η ελληνική Κυβέρνηση σχηματίστηκε με συναίνεση και αποστολή της είναι να ικανοποιήσει συγκεκριμένες υποχρεώσεις πριν την προκήρυξη εκλογών. Δεν βλέπω λόγo να προκηρυχθούν εκλογές πριν την επίτευξη αυτών των στόχων».REAL.GR
ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΗΤΗΣ-ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΟΝΤΡΗ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ-ΣΚΑΣΕ-ΣΚAΣΕ

prince serengeti είπε...

O ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΕΣΥ.Α!ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.ΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΙΝΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

....και αν τον ξεκοιλιασουν(παρελειψε ο 858), τα σκατα του θα υπερχειλισουν το Σινικο τειχος και η Κιτρινη θαλασσα θα γινει καφε!

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα ανεχόμαστε Παν-κάλους, Κουλούρι-δες, ΘαΘανδρέου, Παπαδήμιους, Σαμάρια; Το παχύδερμο όμως πήρε τα μέτρα του. Σου λέει που να τρέχουν στην άλλη άκρη της γης να με σοδομίσουν. Άθλιο αποσπόρι δικτάτορα, δε θα επιστρέψεις; Θα πέσει ξινό γιαούρτι σύννεφο με παχιά πέτσα, χώρια οι φάπες. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κάνουμε τον φόβο σας, πραγματικότητα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κουμπάρος του Θείου 70 χρονών και ακόμα νομίζει ότι είναι αθάνατος.
ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ
:)

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαστειτε για νεα δραχμη και κατοσταχιλιαρο με την σκατοφατσα του Παγκαλου

Ανώνυμος είπε...

10.32 MONAXA ME KKE ISXIRO THA KANOUME TO FOVO PRAGMATIKOTITA!!!!!!KKE NA KSEVROMISI O TOPOS!!!!!K MIN ZILEVIS POU K VAZEIS K ESI TO KOMMA SOU!!!EMEIS IMASTE ANTIPOLITEFSI!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε φίλε 3:01 προηγείσαι εσύ. Είπαμε ΚΚΕ 75%

Ανώνυμος είπε...

KKE με τα 80% (λιπαρα διποδα).

Ανώνυμος είπε...

Efxaristw sinttofe gia tin stiriksi 7.35 tin dinamiki agapimou!!!