Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΕ-ΟΤΕ


Eπίθεση κατά της "ηγετικής ομάδας" του ΟΤΕ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, εξαπολύει η ΟΜΕ-ΟΤΕ, διατυπώνοντας κατηγορίες ότι προχωρεί σε μονομερείς ενέργειες, τορπιλίζοντας τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που υπογράφηκε το περασμένο Φθινόπωρο, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις.



    Συγκεκριμένα, η ΟΜΕ-ΟΤΕ κατηγορεί την ηγεσία του Ομίλου ότι με την κίνηση της εφαρμογής διακεκομμένου ωραρίου, αλλά και άλλων πολλών που στο παρασκήνιο εξυφαίνονται σε βάρος των εργαζομένων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επιχειρεί να μετατρέψει την εταιρία σε "part time", να ισοπεδώσει δικαιώματα και κατακτήσεις και να επιβάλει όρους ζούγκλας και μεσαίωνα στις εργασιακές σχέσεις, καταστρατηγώντας τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί μέσω της ΣΣΕ.


    Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες συγκαλείται το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ και ανεξάρτητα των συνδικαλιστικών παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων που θα ξεδιπλωθούν από τα Σωματεία-μέλη της, θα εξετάσει αν συντρέχουν όλοι εκείνοι οι λόγοι, με βάση το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, για να καταγγείλουν την υπογραφείσα Σ.Σ.Ε.
ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: