Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ + VIDEO

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΙΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΤΡΟΠΟ
"Έφοδο" σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου έκανε ομάδα νεαρών, με στόχο την πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκείνη την ώρα απολάμβανε το δείπνο της με την οικογένεια φίλου της, γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.
Οι νεαροί, φορώντας κουκούλες και "εφοδιασμένοι" με γιαούρτια, πέτρες και άλλα αντικείμενα έφθασαν, λίγο μετά τις 22.00, έξω από το εστιατόριο "Λούκουλος" στην οδό Κοραή, στο κέντρο της πόλης, και άρχισαν να πετούν ... τα αυτοσχέδια όπλα προς το μέρος της προέδρου ΔΗ.ΣΥ. 



Τα γιαούρτια "βρήκαν" την Ντόρα Μπακογιάννη στο πρόσωπο και στα μαλλιά, ενώ οι πέτρες έσπασαν την τζαμαρία του εστιατορίου.


Αναστάτωση προκλήθηκε στο εστιατόριο, η κ. Μπακογιάννη παρέμεινε ατάραχη, ενώ οι νεαροί έγιναν "καπνός".


Η αίθουσα, εκείνη την ώρα, ήταν γεμάτη, καθώς ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου πραγματοποιούσε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας.
http://cretalive.gr/new/69834/crete/Koukouloforoi_epitethikan_stin_Mpakogianni_eno_etroge_sto_Loukoulo



ΠΡΕΖΑ TV
14-1-2012

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φασισμος

Ανώνυμος είπε...

Εδώ τα χαλασμένα γιαούρτια για όλους τους πολιτικουούς! Κλούβια αυγά και σάπια λαχανικααά. Μπράβο παιδιά! Καλό βόλι στους υπόλοιπους προδότες. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι φασισμός 12:38 πμ το γιαούρτι και δεν είναι φασισμός που έκοψαν το ρεύμα σε ανάπηρη γριά; Μια κινέζικη παροιμία λέει "αν δε με ενοχλείς δε θα σε ενοχλήσω". Και μην πείς ότι δε συμμετέχει κλπ. Στηρίζει μια χαρά και αυτή και ο Αντώνης. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

ο φασισμος, ειναι ιστορικα ενα κατεξοχην λαικο κινημα, που ξεκιναει παντα καπως ετσι.
απο ανεγκεφαλους πορωμενους φανατικους του τιποτα.
αυτες οι πραξεις, ειναι χαλι, στρωμενο για "φιλολαικη" απολυταρχια.
ολοι οι φασισμοι, στηρηχθηκαν σε θολωμενες πλειοψηφιες.
εγω υπηρξα ανεκαθεν αντισυστημικος,
αλλα αν επικρατησει αυτη η "χυμα" "πατριωτικη" "λαικη" χλαπατσα, εγω θα σας πολεμησω.και δεν ειμαι λιγος.

Ανώνυμος είπε...

αν και θα συμφωνούσα με τον φίλο από πάνω στο ότι υπάρχει μια πατριωτική χλαπάτσα που μιλάει για προδότες και δεν μιλάει για το κεφάλαιο και μπορεί να γύρει και προς τον φασισμό, από την άλλη να του πω ότι οι σύντροφοι στο ηράκλειο μόνο πατριώτες και άλλα τέτοια φαιδρά δεν ήταν. όσο για τις πέτρες ήρθαν μετά , αφού ο μαφιόζος μπράβος της Μπακογιάννη τράβηξε όπλο για δυο γιαούρτια.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δε πολεμώ κανένα συμπολίτη. Αν οι πολιτικοί ήταν ίσοι απέναντι στο νόμο θα ήμουν και εγώ κατά. Πες πως αλλιώς να πούμε ότι διαφωνούμε με τη σφαγή μας. Για πολύ λιγότερα κρέμασαν ανάποδα δικτάτορες. Την απεργία την απαγόρευσαν. Τις συγκεντρώσεις τις διέλυσαν. Τον κόσμο τον φίμωσαν. Τις εκλογές τις ματαίωσαν. Δυστυχώς μόνο αυτό έμεινε. Η άλλη εναλλακτική είναι το αντάρτικο. Δεν άρχισαν πρώτοι οι αγανακτισμένοι. Ούτε κανείς μίλαγε όταν έκαναν φιέστες προ μνημονίου. Φιλικά mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

παιδια,
επειδη η "αμεση δημοκρατια" των αναρχικων και κομμουνιστων θεωρητικων, θελει δεκαετιες, αν οχι αιωνες, για να πραγματωθει,
σημερα, τωρα, υπαρχουν μονο δυο επιλογες:
υπομονη, οργανωση, μελετη, ανοχη της "αστικης δημοκρατιας", με ειρηνικες "παρεμβασεις"

ή, μπαχαλο, μπαχαλο, και αιντε ξαγκιστρωνε μετα με την "εθνοσωτηριο επανασταση" που θα ερθει και θα μας κατσικωθει.

υγ.
εχω την καταρα, να μη συμφωνω απολυτως με κανεναν, αυτο δεν σημαινει οτι επικροτω τα εργα της παρουσας εξουσιας.

Ανώνυμος είπε...

Άμα θέλουν "εθνοσωτήριο επανάσταση" την κάνουν και χωρίς αφορμή με τα γιαούρτια όπως το 67. Οι κομουνιστές ήταν οι μισοί εξορία, οι υπόλοιποι υπό παρακολούθηση. Αλλά ο κίνδυνος, κίνδυνος.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειμαι σε θεση να "ορμηνευσω" κανεναν. ετσι κι αλλιως τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους οτι κι αν πιστευω εγω.
επειδη η κατασταση στην κοινωνια συν εχιζει να επιδεινωνεται, καταστασεις ανεξελεγκτες θα παρουσιαζονται συχνοτερα και πυκνοτερα οσο περνα ο χρονος.
δεν ξερω που, ακριβως, θα καταληξουμε, ομως για καλο δεν μας βλεπω.
ή χουντα, ή πολεμος, ή και τα δυο.
το σιγουρο ειναι, περισσοτερη φτωχεια και δυστυχια.

υγ
αισιοδοξος που ειμαι, ε!

Ανώνυμος είπε...

I swtiria tha erthei stis 17 genari me ekatontades xiliades laothalasa mazas tou PAMEstin omonoia pou tha diksi tin laiki orgi me tis ekatontades simaies pou tha apetoun ton amesa monadiko monodromo tis eksegersis k tis epanastasis stin kalpi me isxiro komounistiko koma...,.giati etsi kseri na timori to KKE!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κλαψτε εστο και με το ζόρι κομουμουνια,μην το μάθει ο τσα τσιν γιανκ κ σας πάνε εξορία όπως τους συντρόφους σας στην β.κορέα, που δεν εκαναν καλή πρόβα σαν τους υπόλοιπους να κλαινε τόσο φυσικά κ τους τσιμπησε η δημοκρατική κομουνιστικη αστυνομία ΤΣΙ-ΚΝΑΤ

71nasta είπε...

και λιγα της κανανε της πουτανογεννημενης..αλλα αυτη εχει μπραβους με οπλα ....εσυ εχεις απλως κομμενο ρευμα τηλεκατευθυνομενη σκεψη και καθολου αρχιδια 12:38!!!κανας χανιωτης ψηφοφορος της θα σαι που σου βγαλε ποσοστα αναπηριας 90% για να ξυνεις τ αρχιδια σου εις βαρος των πραγματικα αναπηρων συμπολιτων σου !!!

Ανώνυμος είπε...

giati xeirovombides den eixane

Ανώνυμος είπε...

oloi mazi gia ena dynato KKE!!!!!
KKE 76,8%

Ανώνυμος είπε...

Afto einai mploko kapoios kanei emena xwris emena....evge sintrofe!!!!alla kke oxi 76,8 alla 79,5%simfona me galop tou 902

Ανώνυμος είπε...

θανατος σε αυτη την πουτανα και καθε προδοτη απο το πιο μικρο κομμα εως τα δυο μεγαλα. Τους πιανουμε τους δενουμε πισθαγκωνα και τους κοβουμε το λαιμο ωπος κανουν οι Ταλιμπαν.

Ερχεται η ημερα του πολιτικου ολοκαυτωματος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!ΠΟΛΎ ΣΎΝΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

παλι σε αντεπιθεση το παμε?ξαποσταστε και λιγο συντροφοι τους εχετε τσακισει στην αντεπιθεση

Ανώνυμος είπε...

Fisika to PAME einai to mono pou kanei maziki antepithesi tet a tet me dinamiki fwni. K me stixismenes mazika tis xiliades simees me ta kontaria dixnontas tin orgi stin diethni kefaleokratia k stin amerikaniki apili me tis vasis tis soudas k to ebargo ton laon....i wra tou therismou ftani stin kalpi me isxiri sodia 79,5%KKE.......