Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2012

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ…ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ!!!


Στο θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου αναφέρεται εκτεταμένα ο τουρκικός Τύπος. «Σώπασε η συνείδηση του κινηματογράφου», «Τον χρειαζόμασταν πολύ», «Η Ελλάδα έγινε πιο φτωχή», είναι μερικοί από τους χαρακτηριστικούς τίτλους.

Η «Ραντικάλ» αναφέρει ενδεικτικά ότι η απώλεια του Αγγελόπουλου είναι μια «μεγάλη απώλεια του παγκόσμιου Κινηματογράφου», ενώ η «Χαμπέρ Τουρκ» και η «Τζουμ Χουριέτ» σημειώνουν «ο Κινηματογράφος έχασε έναν μεγάλο δημιουργό». Τέλος, πολλά ρεπορτάζ σε εφημερίδες υπενθυμίζουν ότι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος επρόκειτο να επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη στις 18 Φεβρουαρίου.


ΠΡΕΖΑ TV
26-1-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκατα στον ταφο του Λαμπρακη...

Ανώνυμος είπε...

afou eixe tourko paragogo re mlk.d tha kanoun ta memetia kamia anafora se tourkosporo?

ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ 9:28μμ είπε...

@ 9:28 μμ

Αφού και εσένα λέει τούρκος σε γαμάει και βογγάς μωρή πουτάνα του ελέους γαμω την μάσα σου την κατσαρίδα, τι σε χάλασε; Θυμάσαι την Ινσταμπούλ και κλαίς ακόμα; 500+ χρόνια ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑ Χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

10.15 Η ΑΝOΙΧΤΗ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΕΧΡI ΕΔΩ .ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΜΩΑΜΕΘ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΚΡΥΨΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΚΟΛΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ PREZA-TV. AKOMA KAI O AΛΛΑΧ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΙΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΟΙ. [LEON]