Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2012

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ – ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ


Σεραφειμ:“Την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά δεν μπορούμε να κατασκευάζουμε με δαπάνες του Δημοσίου, ισλαμικό τέμενος”.
πρεζα tv: ουτε και να πληρωνει το παπαδαριο....με δαπανες του δημοσιου...το οποιο δεκαετιες τωρα καταχραζεται τα λεφτα των πιστων και παιρνει ενα σκασμο μαυρο χρημα απο τις διαφορες δωρεες και τελετες...
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσέφυγαν ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο εξωραϊστικός Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Αθήνα», ένας καθηγητής πανεπιστημίου, δύο πλωτάρχες του Πολεμικού Ναυτικού και πέντε κάτοικοι του Βοτανικού, ζητώντας να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση (7.11.2011) για την κατασκευή του ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα Αττικής.
Με την προσφυγή τους υποστηρίζουν ότι η κυβερνητική απόφαση να κατασκευαστεί με δαπάνες του Δημοσίου, ισλαμικό τέμενος στον Ελαιώνα Αττικής, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα δοκιμάζεται οικονομικά, παραβιάζει πλέγμα συνταγματικών διατάξεων. Υπενθυμίζεται ότι για την στέγαση του πρώτου ισλαμικού τεμένους θα ανασκευαστεί το κεντρικό συνεργείο αυτοκινήτων του Ναυτικού στον Ελαιώνα και η δαπάνη του θα ανέλθει στα 846.000 ευρώ.



«Η ίδρυση ενός τεμένους μέσα στο κέντρο της πόλης των Αθηνών όχι μόνο θα πλήξει τη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη της ελληνικής κοινωνίας αλλά θα αποτελέσει και το εναρκτήριο λάκτισμα μίας σειράς γεγονότων που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν στην αποδόμηση της συνοχής του ελληνικού έθνους, ως λαού χριστιανών ορθοδόξων» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην προσφυγή του ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.


«Προς επίρρωση του ισχυρισμού αυτού, αρκεί να αναλογιστεί κανείς το πλήγμα που θα δέχεται καθημερινά το χριστιανικό συναίσθημα των περιοίκων αλλά και των διερχομένων Ελλήνων, όταν 5 φορές την ημέρα, ευρισκόμενοι στην περιοχή του Βοτανικού θα είναι υποχρεωμένοι να ακούν το 'κάλεσμα' του ιμάμη προς τους μουσουλμάνους για προσευχή. Διότι τότε ευλόγως θα αναρωτηθούν εάν διαβιούν στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη μουσουλμανική πόλη και εάν είναι εν τέλει ξένοι μέσα στην ίδια τους την πατρίδα» προσθέτει ο μητροπολίτης.






Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
2-1-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala ta grafeis.poli fasistes einai.irthan edw paranoma,theloun spiti,tzami,aftokinito...NA TIN KANOUN OI PITHIKOI RE SI.DE DINOUME ALLO,FTANEI.AFTOI TO MONO POU EDWSAN EINAI FONOI/BIASMOI/LEILASIES/LISTEIES.TON POULO RE SEIS KOLOPAIDA APO TIN PERIOXI POU EMEIS PLIRWNOUME FOROUS,POU OI PROGONOI MAS TIN KRATISAN ELEFTHERI APO TOUS ALLOUS FASISTES KAI TOU AFOLFOU KAI TOU EBRAIOU STALIN

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα,πλακα μας κανεις?σε παλιοτερη αναρτηση σου,εκανες λογο για θρησκευτικο φασισμο και τωρα θελεις τζαμι?πιο φασιστικη απο τη μουσουλμανικη θρησκεια δεν υπαρχει και τους υπερασπιζεσαι?μαλλον εισαι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ GAY ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

α ρε Εμβερ Χοτζα που σας χρειαζεται ολους - εκκλησιες, τζαμια, συναγωγες και π**τσες μπλε...


ΥΓ. και κατι πουλημενες αδερφαρες σαν τον 12.08 και τον 12.25 που παριστανουν τον 'πατριωτη" στον τοιχο με 6 ντουφεκια αδεια και 6 γεματα απεναντι τους

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ! ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΓΙΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μας αρέσει το οθωμανικό δίκαιο

alexxx είπε...

Ειλικρινα ο Σεραφειμ πρεπει να γινει ο επομενος αρχιεπισκοπος.
Ειναι παντα πολυ αστειος :)

Ανώνυμος είπε...

Διορία τριών ημερών για να αποχωρήσουν από τη βόρεια Νιγηρία έδωσε η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ στους χριστιανούς που κατοικούν στην περιοχή.......

«Θέλουμε επίσης να καλέσουμε τους μουσουλμάνους αδελφούς μας του νότου να επιστρέψουν στο βορρά διότι έχουμε πήροφορίες ότι θα δεχθούν επιθέσεις», πρόσθεσε ο φερόμενος εκπρόσωπος της οργάνωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Νιγηρίας Γκούντλακ Τζόναθαν κήρυξε το Σάββατο κάποιες πολιτείες της χώρας, κυρίως στο βορρά, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ πρόσθεσε ότι στις περιοχές αυτές θα κλείσουν τα σύνορα. Η απόφασή του έρχεται μετά τις αιματηρές επιθέσεις των Χριστουγέννων, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε η Μπόκο Χαράμ, και στις οποίες έχασαν τη ζωή τους σχεδόν 50 άνθρωποι.




Η ισλαμιστική οργάνωση επέκρινε επίσης την επίσκεψη του Τζόναθαν το Σάββατο στην εκκλησία της Αγίας Τερέζας, στα περίχωρα της Αμπούζα, που ήταν στόχος μίας από τις επιθέσεις των Χριστουγέννων. «Ο πρόεδρος ποτέ δεν έχει πάει στα μέρη όπου έχουν σκοτωθεί μουσουλμάνοι», είπε ο εκπρόσωπος αναφερόμενος στους δεκάδες μουσουλμάνους που σκοτώθηκαν τον Απρίλιο στις μετεκλογικές συγκρούσεις.
Οι καθολικοί ιερείς ζήτησαν το Σάββατο από τον Τζόναθαν να ζητήσει τη βοήθεια ξένων ειδικών για να αντιμετωπίσει την Μπόκο Χαράμ. Η χριστιανική νιγηριανή κοινότητα απείλησε από τη μεριά της ότι θα καταφύγει στην αυτοάμυνα αν συνεχιστούν τα βίαια επεισόδια.

Η Μπόκο Χάραμ, το όνομα της οποίας μεταφράζεται «Η δυτική παιδεία είναι απαγορευμένη», δηλώνει ότι διεκδικεί την άμεση εφαρμογή της σαρία (του ισλαμικού νόμου) στην πιο πολυπληθή χώρα της Αφρικής, η οποία είναι διαιρεμένη μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων.

Η οργάνωση τους τελευταίους μήνες έχει πραγματοποιήσει μία σειρά από ανθρωποκτονίες και ένοπλες επιθέσεις, κυρίως στη βοριεοανατολική Νιγηρία, μεταξύ αυτών και η επίθεση αυτοκτονίας τον Αύγουστο του 2011 εναντίον του αρχηγείου του ΟΗΕ στην Αμπούζα, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 25 άνθρωποι.


ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρεζα μην εκφραζεις αποψη,απλα ενημερωνε.....
Τον πραγματικο φασισμο ελα να στον δειξω εγω στην πλατεια του ΑΓ. Παντελεημωνα,στην Σωκρατους,στην Αχαρνων...
Ασε τα μεγαλα λογια,λαμογιο.
Κανε μια κριση για το Ισλαμ αν σου βασταει...μην εκμεταλλευεσαι την δημοκρατια μας για να λες οτι σου κατεβει...ΕΛΕΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ,ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

@12:53 πμ esena sou xreiazontai auta pou les ethelodoulo giousoufaki

Ανώνυμος είπε...

1:20 φαίνεται ποιός έχει σκατά στο κεφάλι του.......

Εξάλλου ετσί απλύτος που είσαι μυρίζει /βρομάς αναρχιλά λαθρολαγνεία απο χιλιομετρα.....

Ανώνυμος είπε...

Ο χώρος που έχει επιλεγεί για την ανοικοδόμηση του τεμένους έχει χαρακτηριστεί ιστορικός και ουδέποτε αποχαρακτηρίστηκε άρα η παρανομία και η προσβολή είναι ευθεία και σαφής
Και ασε τα σαπια σου παριζακι του σορος

Ανώνυμος είπε...

και δε με λετε ρε εν αγαπητοι Χριστω αδελφοι.... σε ποιο ακριβως σημειο του Ευαγγελιου λεει "ού ανεγειρεις ναο αλλου θρησκευματος"?

να μαθαινουμε κι εμεις που δεν ξερουμε...


ΥΓ.1 οταν ερθει με το καλο ο Εμιρης του Καταρ να κανει business με τον Αρχιεπισκοπο τί θα του πειτε ρε? ασε τα πετροδολλαρα σου και τραβα στην υπόγα να προσκυνησεις?

ΥΓ.2 αδελφε 12.08, παμε μαζι μεχρι να το εμπεδωσεις:

- ο ΕΛΛΗΝΑΣ δολοφονος της φοιτητριας στην Καστορια

θα το πουμε πολλες φορες μπας και το παρεις αποφαση! καλα?