Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2012

ΈΞΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΌ!!! 
Έξι άτομα -τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες- προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για το περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων, όταν συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια. Σε βάρος των έξι σχηματίζεται δικογραφία για προσβολή κατά της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας.



Σύμφωνα με το Mega, έχει ήδη ενημερωθεί η εισαγγελέας της Χαλκίδας και οι αστυνομικοί αναμένουν εντολή για το εάν θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι.


Κατά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, ορισμένοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, κατά κατά των μέτρων λιτότητας, αλλά και κατά της ανεργίας που πλήττει τους κατοίκους της πόλης.


Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι άλλοι επίσημοι που παρέστησαν στην τελετή αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.


Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2012

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμήσι στην τιμή του ανήθικου Πρέδρου της Δημοκρατίας. Γαμήσι στην ειοσαγγελέα Χαλκίδας την ανήθικη καργιόλα διαπλεκόμενη. Γαμήσι στο Χριστό τον καργιόλη και την πουτάνα Παναγία την τσιμπουκομούνα.

Ανώνυμος είπε...

σωστος 4.35. μαζι σου. αντι να τους καψουμε ολους μαζι παιζουν μακροβουτια και ο νικητης παιρνει μανταλακι. αντε γαμω το εθνος σας

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ,ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΟΙ.ΟΥΣΤ ΧΑΜΟΥΡΕΣ

prince serengeti είπε...

Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Είμαι υπέρ του κραξίματος των πολιτικών κηφήνων που είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία. Είμαι επίσης καχύποπτος στα όσα λένε οι θρησκείες για "δικαίωση μετά θάνατον". Θέλω δικαίωση σε αυτό τον κόσμο. Είμαι υπέρ του κραξίματος κάθε ιερατείου που είναι σύμμαχος με τους βαρόνους, δούκες, κόμηδες της πολιτικής. Είμαι αντίθετος όμως στο να προκαλούμε το θρησκευτικό συναίσθημα όχι μόνο των χριστιανών αλλά και των μουσουλμάνων ή των άλλων δογμάτων, γιατί βρίζοντας ιδρυτές θρησκειών δεν επιχειρηματολογείς. Το να δείξουμε ότι η άποψη μας είναι σωστή, είναι το ζητούμενο όχι να προσβάλουμε. Κατανοώ όμως και την αγανάκτηση που υπάρχει. Τώρα επί της ουσίας: Το κράξιμο στον κομματάρχη παπούλια είναι δικαιολογημένο γιατί 1) Ο πρόεδρος της δημοπρασίας είναι δηλωμένος μνημονιακός. Λέει να στηρίξουμε διεθνείς τοκογλύφους. 2) Ο ίδιος είναι μέρος του προβλήματος αφού ως υπουργός και ως πρόεδρος όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά συν-δημιούργησε την υπάρχουσα κατάσταση. 3) Ζητά από το λαό θυσίες ενώ ο ίδιος έχει παχυλό μισθό και σύνταξη. 4) Το ίδιο ισχύει για τον Ιερώνυμο, που ενώ μπορεί να βοηθήσει κόσμο, κάνει την πάπια. 5) Όλοι αυτοί πολιτικοί, παπάδες, καναλάρχες, πλούσιοι, είναι το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα το οποίο μας καταστρέφει. 6) Αυτή η πολιτική απέτυχε και θα αποτύχει ξανά. Ζητώ την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων αφού είπαν απλά τη γνώμη τους. Τέτοιες συλλήψεις είναι πρόκληση προς το λαό που υποφέρει, δείχνει την κατοχή, τη δικτατορία, και είναι αντίθετες σε κάθε ελευθερία λόγου. Η Ιστορία διδάσκει πως μετά την απελευθέρωση από τους κατακτητές, ο κόσμος απαιτεί δικαιοσύνη και ζητά την τιμωρία επίορκων δικαστών. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΓΙΑ 435-509 ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΑ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΟΠΡΕΖΟΝΙΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΓΚΛΟΜΠ ΤΟΥ ΜΑΤΑ!!ΓΙΑ ΤΟΝ PRINCE ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΟΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΠΡΕΖΑ!!ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΜΙΤΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ...ΚΑΤΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Τα δύο αλβανα 4:35 κ 5:09 πάλι μαζί η είναι ένα και αυτοθαυμάζεται???
Γαμώ τον κώλο του πατέρας σας (είμαι και κωλομπαράς τι να κάνω)αλλά και τα δικά σας τα κωλοτρυπίδια, θα τα περάσω σουβλάκι στον πούτσο μου, πουσταριά.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς τα δείγματα γραφής της ΝΔ που προαλείφεται για την εξουσία είναι απογοητευτικά. Όπου υπάρχουν στη Κυβέρνηση Π΄΄δήμου Υπουργοί προερχόμενοι από τη ΝΔ, αμέσως τα λαμόγια-κομματόσκυλα , τα οποία συμμετείχαν στη οδυνηρή ήττα της στις τελευταίες εκλογές και παρέδωσαν τη Χώρα σε ΓΑΠ και ΔΝΤ, ανέλαβαν θέσεις κλειδιά.Πλέον συγκεκριμένα στο ΥΕΘΑ Δ/τρία Πολιτικού Προσωπικού του ΓΕΝ ανέλαβε το γνωστό κομματόσκυλο- συνδικαλίστρια,χωρίς να προκηρυχθεί η θέση όπως προβλέπεται από το νόμο, αλλά με μοναδικό προσόν ότι ήταν και επί ΝΔ Δ/τρία , Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, η οποία ποτέ της δεν εργάστηκε αλλά ήταν και παραμένει ένα τρωκτικό του προϋπολογισμού περιφερόμενη από υπουργικό σε υπουργικό γραφείο . Οι συνδικαλιστές όλων των παρατάξεων σιωπούν γιατί βολεύτηκαν και αυτοί, ακόμη και σε θέσεις που είναι κατηργημένες και η Υπηρεσία είναι υπό κατάργηση! Όπως η νέα Υποδιευθύντρια στην ΕΘΕ. Μιλάμε για αυξήσεις 200-500 ΕΥΡΩ συν τις υπερωρίες. Δηλ. το φαγοπότι συνεχίζεται ενώ οι υπόλοιποι υπάλληλοι βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται. Ούστ αλήτισσες του κερατά που το παίζετει και θεούσες και κλέβετε το χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου γιατί λαμβάνετε χρήματα χωρίς να το αξίζετε. Φτού σας και πάλι φτού σας.Αμα έχετε ίχνος φιλότιμου παραιτηθείτε.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα!! 5.28 8.09 κ 8.11 ειστε κωμικοτραγικοι και αξιοθρηνητοι!! που σας πειραξε ο αλλος που εβρισε κ εσεις βριζεται χειροτερα!! χαχαχα πραγματικα ειναι αστειο!! χριστιανοι ε χριστιανοι!!!! εκει ειναι το θεμα σου ?? εδω σου γαμανε ολη την ζωη και τρελαθηκες που εβρισε την παναγια σου κ τον χριστο σου??? πεστα ρε 5.09... αντε γαμω το εθνος σας!!!

Ανώνυμος είπε...

911 KATI ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΤΟΜΑΡΑ ΖΩΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΓΑΜΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΩΛΙΑ ΒΛΑΚΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΖΩΟΟΟΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗΣ ΛΑΘΡΟΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΘΑ ΤΡΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΩΛΟ ΑΛΑΒΑΝΑΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑΚΑΜΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ΑΝΑΡΧΑΠΛΥΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ!!ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΖΩΑΑΑΑΑ!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑΡΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΖΩΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

9:11 Οχι δεν καταλάβαμε ότι είσαι το ίδιο αλβανακι, τα κατάφερες να μας ξεγελάσεις όλους, άτιμο.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι αυτοι η αναρχοαπλητοι φταινε για ολα τα δεινα της χωρας αυτοι αυτοι(9:32 γαμω των βαθμο σου σκατομπατσοφασιστα)!!! ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΤΟΜΑΡΑ ΖΩΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ρε φασιστομπαγλαμά "φρεσκοπλυμένε" αυτοί ψηφίζουν τους νόμους που μας γαμάνε τη ζωή; Μπετόβλακα, μπές στο κοτέτσι σου να κλωσσήσεις κανα αυγό, που μου θες και ανάλυση υπάνθρωπε.

Ανώνυμος είπε...

1014 ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΕΚΟΥΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΟΑΠΛΥΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΠΛΕΝΕΙ!!ΧΑΧΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΓΙΟΣΟΥΦΑΚΙΑ ΞΕΠΛΕΝΙΑ!!1048 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟΟΟΟ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟΟΟΟ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!!

11:03 μμ

Μιλάς εκ πείρας;
Σκύψε να σου εξηγήσω.

Ανώνυμος είπε...

11:03 μμ

Δεν είναι έτσι τα πράγματα, είσαι απλά χαζός και δεν το πιάνεις.
Τρώγε σκατά τώρα και γράφε μαλακίες στο δίκτυο.
Κοίτα και να γαμίσεις τώρα κοντά μπας και ξελαμπικάρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ 81 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!!ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΚΑΒΑΛΑΑΑΑΑ!!ΚΛΑΨΤΕ ΩΣΟ ΘΕΛΕΤΕ!!1225 ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΑΠΛΥΤΗ ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΕΣΕ!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Amesi laiki sispirosi sti sinidita asinidati kivernisi troikas k mnimoniou.......dinati k ogodi maza KKE 79,5%!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι κατα του κραξιματος, αλλα ειμαι υπερ του φονου πολιτικων.

Ανώνυμος είπε...

σωστα εγιναν προσαγωγες.
το ηθος και το υφος ολων των παραπανω σχολιαστων, δικαιωνει την αποψη μου.
ο παγκαλος δεν εχει δικιο.
οι καθε λογης αγανακτισμενοι, δεν ειναι ουτε φασιστες ουτε κομμουνιστες.

Ανώνυμος είπε...

9.32 το ποιοι ειναι οι προδοτες και ποιοι χαλασαν την ελλαδα το ξερουμε πολυ καλα..για ρωτα μηπως και οι παπουδες σου ηταν με τους χιτες η τους δοσιλογους στη κατοχη η ακομα καλυτερα μηπως ψηφιζεις και εσυ πασοκ η νδ;γιατι αυτοι ειναι που καταστρεψαν την ελλαδα κι οχι αυτοι που κραζεις..αλλα σιγα μη ξερεις απο ιστορια οτι σας πει ο ομαδαρχης σας ειστε ουστ ρεεεεε

Ανώνυμος είπε...

12:57 Η γραμματική σου είναι η ίδια με την ιστορική σου γνώση. Είσαι αξιολύπητος και το χειρότερο, έχεις και κοντή μνήμη. Ξέχασες φυσικά ότι μας κυβερνούν τα παιδιά της "αντίστασης" στην χούντα, μαζί με τα αριστερά λαμόγια των Μ.Μ.Ε και την νομενκλατούρα, που γύρισε από την εξορία των Παρισίων. Μην γυρνάς πλευρό γιατί θα ξυπνήσεις. Όνειρα γλυκά!

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα ειναι και η γραμματικη μου και ολα, ποιοςσου ειπε εσενα οτι αυτα ηταν τα παιδια της αντιστασης κατα της χουντας;εκτος αν θεωρουσες ποτε η θεωρεις ακομα το πασοκ αριστερο..κακομοιρη..και μη ξεχασεις να πας να ψηφισεις οταν σου πουνε..

Ανώνυμος είπε...

127 ναι τωρα το μπατσοκ δεν ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΦΕΡΑΝ!!ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!!ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΝΑΡΙΝΙΟΥ ΟΧΙ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑΧΟΥΜΕ!!ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΚΟΛΑΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΟΡΓΙΑ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙ ΑΠΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΣΚΕΚΟΝΤΑΙ!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ????ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ??ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΚΑΒΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

prince serengeti είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΥ 8:09 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.ΘΙΑΣΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ Η ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ?ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ?ΤΟΣΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.

prince serengeti είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΥ 8:09 ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.ΘΙΑΣΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ Η ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ?ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ?ΤΟΣΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο 1.17μμ ειναι ενας ακομα ηλιθιος που μετα το Χρηματιστηριο, τη Ζιμενς, τα υποβρυχια,το Βατοπεδι, τα δομημενα ομολογα κτλ κτλ, πιστευει ακομα πως η Αριστερα φταιει για τη χρεοκωπια της Ελλαδας...

στο φτωχο του μυαλουδακι, μπορει οι δεξιοι και οι πασοκοι να εχουν παρει απειρες μιζες, αλλα το αξιζανε τα παιδια - παραλληλα μπορει η αριστεροι να μη κυβερνησαν ποτε αλλα δεν μπορει, αυτοι φταινε!

οποτε συνεπεις στις ιδεες του, θα ψηφισει για μια φορα ακομα την αγαπημενη του ΝΔ (θα σταυρωσει μαλλον τον τον "νεο και αθωο" Βουλγαρακη!)

βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να πιστευει πως η Ντορα Μπακογιαννη, οταν γινει για 3η(!) φορα υπουργος να κυβερνησει καλυτερα απο τις 2 προηγουμενες!


ΥΓ. αντε χαζουλη, πες μας τωρα και για το πρωτοσελιδο του Ριζοσπαστη το '30, καιρο εχω να ακουσει τη συγκεκριμενη καραμελα (βλ. πιπα) αυτων που ξεπουλησαν και ρημαξαν την Ελλαδα...