Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: KΑΜΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ-ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ;;;


ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ...ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝ,ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ... ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ...ΧΩΡΙΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΤΕΤΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...
«Από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές γίνονται όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση».
Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο με τον πρώην υπουργό Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος με δηλώσεις του στο Mega διέψευσε ότι τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό, ενώ παραδέχθηκε ότι πέρασε με κόκκινο.



Υποστήριξε ακόμη ότι ζήτησε λίγη ώρα προθεσμία για να πάει την κόρη του, η οποία ήταν μαζί του, στο σπίτι και υποσχέθηκε ότι θα προσερχόταν μόνος του στο αστυνομικό τμήμα.


Από την έρευνα του τροχαίου ατυχήματος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «προέκυψαν παραβάσεις για τις οποίες, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία. Ο υπαίτιος οδηγός οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό».


Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά την ολοκλήρωσή της, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ για τις τροχαίες παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς, επιβλήθηκαν στον υπαίτιο οδηγό οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, προστίθεται στην ανακοίνωση.


«Δυστυχώς εκείνο που δεν γίνεται αντιληπτό είναι ότι στην προσπάθεια να περισώσουν έναν πολιτικό εξευτελίζουν μια χώρα μια κοινωνία μια αστυνομία. Το θάψιμο και το κουκούλωμα, ντροπιάζει πρώτα αυτούς που το επιχειρούν, αλλά παρασύρει αναίτια στο βούρκο της ανυποληψίας όλους μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας.


ΠΡΕΖΑ TV
8-1-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πρεζα οτι και να γραψεις ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ αφου δεν εχουμε τα αρχιδια σαν λαος να τους καθαρισουμε και να κρεμασουμε τα κουφαρια τους εξω απο την βουλη ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

Για θυμησου λιγο πρεζακια τι ειχε παιχτει στην Αργεντινη το '01.
Τοτε που πιανανε εναν εναν τους βουλευτες και τους στελναν στον αλλο κοσμο.