Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2012

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: «Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ» - ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ». Την κατηγορηματική αυτή δήλωσε έκανε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 είπε: «Ο πρόεδρος του Κινήματος έχει πει ο ίδιος στο Πολιτικό Συμβούλιο πως δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Δεν είναι υποχρεωμένος να υπογράφει καθημερινά πιστοποιητικά για αυτό το θέμα. Εχει ξεκάθαρη θέση».



Σε άλλη ερώτηση για τον αριθμό των υποψηφιοτήτων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως το καταστατικό προβλέπει ότι κάθε υποψήφιος χρειάζεται 105 υπογραφές από μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Ετσι, οι υποψηφιότητες θα είναι δύο ή τρεις, το πολύ.


Οσον αφορά στο ενδεχόμενο ανοίγματος της διαδικασίας, ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε ότι «η διαδικασία για την εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν είναι δημοσκοπική διαδικασία, να μετράει ο καθένας την απήχησή του στην κοινωνία».


Χαρακτήρισε «λάθος» να ανοίξει ο κατάλογος των υποψηφίων, καθώς «δεν μπορεί να γίνει πασαρέλα υποψηφίων·πρέπει να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας, σε υποψήφιους που θα είναι και φορείς συγκεκριμένων πολιτικών θέσεων».


Σχετικά με τις αποφάσεις για το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών, ο κ. Μπεγλίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς αποφασίστηκε να προχωρήσει συντεταγμένα η διαδικασία και όπως είπε αυτό είναι θετικό, καθώς ηρέμησε το εσωκομματικό πεδίο.
http://www.iefimerida.gr/news/33095/%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%B1%C2%BB
ΠΡΕΖΑ TV
20-1-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε πουστη μου δεν θα το αντεξω!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυλακή θα πάει;