Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2012

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12-2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ


Κανείς από τους συλληφθέντες στα επεισόδια της προπερασμένης Κυριακής δεν είναι Παλαιστίνιος, υπογραμμίζει, με ανακοίνωσή της, η διπλωματική αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα, καταγγέλλοντας ότι επανειλημμένα εμφανίζεται το φαινόμενο συλληφθέντες, χωρίς επίσημα έγγραφα, να δηλώνουν "Παλαιστίνιοι", χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.



    Η διπλωματική αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης, η οποία εξέδωσε την εν λόγω ανακοίνωση έπειτα από τις "απαραίτητες επικοινωνίες με τις ελληνικές αστυνομικές αρχές", επαναλαμβάνει δημόσια έκκληση που, με αφορμή ανάλογο ζήτημα που είχε ανακύψει και κατά το παρελθόν, "για την ανάγκη διασταύρωσης των πραγματικών στοιχείων καταγωγής των αλλοδαπών που συλλαμβάνονται κατά καιρούς για παραβίαση των ελληνικών νόμων, πριν την έκδοση των σχετικών αστυνομικών δελτίων τύπου που αναπαράγονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε να μη χρεώνονται άδικα οι Παλαιστίνιοι στην Ελλάδα πράξεις και ενέργειες με τις οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση".


    "Οι Παλαιστίνιοι που ζουν στην Ελλάδα είναι φιλήσυχοι και νομοταγείς πολίτες, και τρέφουν πραγματική αγάπη και σεβασμό για την Ελλάδα, τον λαό της και τους νόμους της, και είναι ευγνώμονες στον ελληνικό λαό για τη φιλοξενία και την αλληλεγγύη του με τον δίκαιο αγώνα του λαού μας για δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη", προστίθεται στην ανακοίνωση της παλαιστινιακής διπλωματικής αντιπροσωπείας, η οποία δηλώνει ότι είναι στη διάθεση των Ελλήνων δημοσιογράφων και των αρμόδιων ελληνικών αστυνομικών αρχών για τη διευκόλυνση τους στις περιπτώσεις βεβαίωσης καταγωγής συλληφθέντων αλλοδαπών που αυθαίρετα δηλώνουν «Παλαιστίνιοι», ώστε να μην αμαυρώνεται άδικα η εικόνα του παλαιστινιακού λαού στην ελληνική κοινή γνώμη".
ΕΞΠΡΕΣ
ΠΡΕΖΑ TV
20-2-2012

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μετανάστες είναι λαθρομετανάστες.....

Ανώνυμος είπε...

Όλα έγιναν σε μονοκατοικία της πόλης, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2011. Οι δράστες, που όπως διαπιστώθηκε ήταν Αλβανοί κακοποιοί, μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη. Βούτηξαν 600 λίρες Αγγλίας, το χρηματικό ποσό των 230€, ηλεκτρονικά είδη και διάφορά άλλα αντικείμενα.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία βιντεοκάμερα και ένα κινητό τηλέφωνο, ως προϊόντα κλοπής που ανήκουν στον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ & χρόνια συμβαίνει αυτό, πολλοί αραβόφωνοι παράνομοι μετανάστες όταν συλληφθούν λένε ψέματα ότι είναι Παλαιστίνιοι ή Ιρακινοί γιατί νομίζουν ότι έτσι θα διεκδικήσουν άσυλο. Μόλις διασταυρωθούν τα στοιχεία τους αποκαλύπτεται ότι προέρχονται από άλλες αραβικές χώρες. Δυστυχώς τα ΜΜΕ σπεύδουν να μιλήσουν για "Παλαιστίνιους" συλληφθέντες παραπλανώντας την κοινή γνώμη.

Ανώνυμος είπε...

@2:28

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ* ΕΣΥ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" KAI ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

ΓΙΔΙ

*ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

@3.08 Τοπες??? Πήγαινε τώρα να γλείψεις καμιά λαθροψωλα να γουστάρεις.....

Ανώνυμος είπε...

@3:29 πάω να ρίξω άλλον ένα πούτσο στην πουτάνα τη μάνα σου σκατομπατσάκο.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη σκίσεις το καλσόν με τα ράστα σου.....

Ανώνυμος είπε...

όχι φίλε μόνο το μουνί της μάνας σου θα σκίσω! Είναι ακριβά τα καλσόν και προσέχω, ενώ το μουνί της μάνας σου είναι τσάμπα και αντέχει τα σκισίματα.

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.......

Ανώνυμος είπε...

τέτοια ευφράδεια λόγου έ?

ΓΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Μιλά λίγο ακομά για να σε βρω..... Πές κατι.....

Ανώνυμος είπε...

Πέτα φακό για να με βρεις

ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσί......

Ανώνυμος είπε...

έλα άντε να παίξεις σε καν' άλλο blog τώρα, εδώ έγινες ρεντίκΩλο.

ΓΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Μπά υπάρχουν πολλοί σαν εμένα......

Πάντως σαν την σφήγκα που τσιμπάει το άλογο και τινάζεται , ετσί και εγώ θα γράφω για τα πάντα για τους λαθρό μπάς και ξηπνήστε.....

ΖΩΑ....

Ανώνυμος είπε...

- Μάθε να γράφεις πρώτα
- Ακόνισε λίγο το ακατοίκητο που έχεις εκεί πάνω
- Διάβασε και κανα βιβλίο που να μην έχει την υπογραφή του Πλεύρη

ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ BLOG ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

ΓΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Μπά ότι γραφώ το γράφω και δέν το περναώ πρώτα απο το Word , όπως εσείς "Πατριώτες".....

Ανώνυμος είπε...

καλά κλάιν μάιν ΓΙΔΙ, βαρετός είσαι.

Ανώνυμος είπε...

filarako @3:49, ase mh to paleueis... Den to xeis...

Ανώνυμος είπε...

Όπως και οι απαντήσεις σας απλυτοι....

Ανώνυμος είπε...

Τοπες??? Πήγαινε τώρα να γλείψεις καμιά λαθροψωλα

Πίπες κάνεις ρε αγριάντρα;

Ανώνυμος είπε...

Ποτε θα παψει αυτη η χωρα να φοβαται αραγε. Ναι ρε λαθρομεταναστες ειναι πως να το κανουμε ανοιχτε μπαμπινιωτη να διαβασετε την επεξηγηση και ειλικρινα κατι δήθεν ακροδεξιοι που δεν ξερουν να μιλησουν τι θελουνε αντε ανοιχτε κανα κεφαλι εκει και ολα ενταξει μεχρι εκει ειστε και κατι ανεγκεφαλα τυπου και καλα αναρχια και καλα πολεμαμε το κρατος αλλα ενταξει μωρε επείδη παιζουμε αθελα μας (ανεγκεφαλα ειπαμε) το ρολο των προδοτων της χωρας ενταξει μωρε επειδη το μοναδικο μεσο που συζηταμε ανηκει στον σορος... επειδη ηγετικα συντροφια που ανακαλυψαν την αληθεια βγηκαν και ειπαν τι ειναι και τι ρολο εχει η αναρχια στην ελλαδα (ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ)αλλα ειναι και αυτα τοσο μα τοσο ελεεινοι μαλακες που συνεχιζουν και βγαινουν και τα λενε στα blogs και ολας. Αστε το ρε παιδια αλλοι θα σωσουν την χωρα εσεις κοιταχτε ραδιο αρβυλα με τα κοληταρια του κανακη μελετηδες και σια και καντε επανασταση, στειλτε και κανα μηνυμα στο indy σε ποια γωνια ειναι οι μπατσοι και ενταξει μωρε ολα καλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

αν νομιζεται οτι το μονο προβλημα ειναι οι ""λαθρομεταναστες""...τι να πω??
αντι να ενωθουμε ολοι για το καλο της ζωης μας σ αυτη την χωρα που γεννηθηκαμε μας βαλαν και τσακωνομαστε αριστεροι, δεξιοι κτλ...ειμαστε ολοι ανθρωποι που εχουμε το δικαιωμα στην ζωη.

εχει αναλογιστει κανεις οτι καθημερινα πεθαινουν ελληνες απο ρατσιστες του εξωτερικου μου η χωρα μας τους αναγκασε να ψαχνουν δουλεια και να ζουν μακρια απο τις οικογενειες τους?
συγνωμη αν σας κουρασα η αν σας εβαλα σε σκεψη

Ανώνυμος είπε...

δεν θυμαμε ρε αρχιδακι 3.08 που πηγαμε ως λαθροι καπου ανα την υφηλιο?ξερουμε για τα καραβια με κοσμο στο Ellis island στη Νεα Υορκη που εκτος απο τα εγγραφα τους ελεγχαν και τις οδοντοστοιχιες, ξερουμε για τα τραινα προς την Γερμανια και το Βελγιο και τα ανθρακορυχια που δουλευαν οι πατεραδες μας για την Αυστραλια την Σουηδια κλπ.κλπ αλλα και εγω εχω ταξιδεψει αρκετα και παντα κατι μου ζητουσαν καμια ταυτοτητα κανενα διαβατηριο κανα διπλωμα εστω.παντως σε ολες τις περιπτωσεις με ιχ, με αεροπλανο,με τραινο με λεωφορειο,και σιγουρα οχι με βαρκα νυχτα ουτε πεζος απο τα βουνα ουτε στην ρεζερβα φορτηγου .για αυτους τους λογους και επειδη βρωμας σαν κουναβι απλυτε πηγαινε να πεθανεις αλλου δεν σε γαμαει κανενας πλεον...