Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2012

6000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΟΡΕΙΑ-ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ,
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ , ΤΗΝ   ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ,ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.
Από τις 10 το πρωί του Σαββάτου θα βρίσκονται σε ισχύ τα μέτρα της αστυνομίας για το διήμερο. Περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας. 

Ο σχεδιασμός αναφέρει πως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ θα περιπολούν σε όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και θα επιχειρούν όπου κρίνεται απαραίτητο , ενώ περισσότερες από 50 διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται σε σημεία γύρω από τη Βουλή, κυβερνητικά κτίρια και δημόσιες υπηρεσίες. 

Σημειώνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί ο γνωστός φράχτης από πλεξιγκλάς, προκειμένου να αποκοπούν όσοι έχουν πρόθεση να φτάσουν στο Κοινοβούλιο. 
ΠΡΕΖΑ TV
11-2-2012

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν χυθεί αίμα αύριο δεν πρόκειται να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.Μην λέτε μαλακίες οπότε περί είρηνικών διαδηλώσεων.Είδαμε φως μέχρι τώρα με την ειρηνική διαδήλωση;OXI
Ε λοιπόν θα έχουνε ΠΟΛΕΜΟ.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ....

Ανώνυμος είπε...

Ο φιλος επανω λεει αληθεια , εδω θελει χοντρο γαμηση , θελει να γινει κατι αυριο και να γινετε επιθεση απο τον κοσμο in a constant base (μικρες και πολλες συγκεντρωσεις σε κυβερνητικα κτηρια για μηνες ολοκληρους. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ , ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΗΡΑΝ 1000 ΡΙΚΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ!!!! ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ (ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ) ΕΛΕΟΣ!!! Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ!!! ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάποιοι επιμένουν στην βία,δεν καταλαβαίνεται ότι αυτό θέλουνε.Καταλήψεις παντού και για καιρό,είναι κινήσεις που θα τους πονέσουνε.Χρειάζεται να κατέβει πολύς κόσμος.Η βία είναι ο χώρος που παίζουνε καλά οι γερμανοτσολιάδες μπάτσοι που δουλεύουνε για τα αφεντικά τους,ντόπια και ξένα,οι σκατόμπατσοι δεν τους νοιάζει για τον λαό ,αλλά για τήν πάρτι τους.Εμείς μπορούμε να τους νικήσουμε με την ενότητα πολλών, πάρα πολλών.Το πλήθος και η ομοψυχία είναι το μεγαλύτερο όπλο μας,αλλιώς παίζουμε το παιχνίδι τους και είμαστε χαμένοι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΏΜΗ ΤΙ ΆΛΛΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΏΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΆ???ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ ΒΊΑ ΑΝ ΈΧΕΙ ΨΥΧΉ ΑΛΛΆ ΠΕΣ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ...ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ????ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΈΠΟΥΝ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΆΘΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΆΝΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΟΥΛΉ..Ο ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣ Ο ΆΝΕΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΈΜΕ ΕΙΡΉΝΗ ΓΙΑΤΊ ΌΤΑΝ ΚΟΙΜΌΜΑΣΤΕ ΈΧΟΥΜΕ ΓΕΜΆΤΟ ΣΤΟΜΆΧΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΉ....ΟΠΩΣ ΛΈΕΙ Η ΠΑΡΙΜΟΙΑ. ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΌΛΑ ΚΑΛΆ!!!!

Kiro είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ,.....ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑΙ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ....ΒΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΑΠΟ'ΔΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω κανείς ή σχεδόν κανείς δεν γουστάρει την βία ΑΛΛΑ ως ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.
Από εδώ και πέρα μόνο βία.
Την Κυριακή που τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ θα υποθηκεύουν το μέλλον μου εγώ θα κάθομαι ειρηνικά με το σάντουιτς στο χέρι με σκοπό να καταφέρω ΤΙ να με δούνε ΜΟΝΟ;Αύριο δεν πρέπει να μας δούνε μόνο αλλά και να μας ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝΕ.
Όσοι σκοπεύεται να κατέβετε μόνο και μόνο για να κάνετε την βόλτα σας στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ,μην κατέβετε καθόλου καλύτερα καθίστε σπίτια σας να παρακολουθείται τις εξελίξεις από το τηλεμαλακηστηριο γνωστή και ως τηλεόραση.

Δεν θα αναγκαστώ να φύγω εγώ από την χώρα μου.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Orthos!!!!!!!!!!!etsi!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι πρεπει να χτυπησουμε τους μπατσους

http://www.youtube.com/watch?v=NniIgQNsphk&feature=player_embedded

Μονο που δε θα ειμαστε 50 ατομα οπως στο βίντεο αλλα 1000 με εκατονταδες μολοτοφ.Ο δρομοσ μπροστα απο τη βουλη πρεπει να ειναι αδειος και τη στιγμη που θα σπασουν τα ματ να γινει το ντου απο το πληθος.Πρεπει να μπουμε γρηγορα να μην προλαβουν να φυγουν

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ....ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.......ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ?? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΕΡΙΑ?? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΣΚΟΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 8 ΜΕ 10 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ?? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ?? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ?? ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ?? ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ T.V. ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΛΙΟ ΞΕΥΤΙΛΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ. ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ Ε ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΑ.[LEON]

Ανώνυμος είπε...

LEON ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΕ ΤΑ ''ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ'' ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΟΜΠΑΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ !!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!! ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΣ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ!!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!! ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

πρεζα ο κοσμος ειναι αγριεμενος,γι'αυτο κοψε τις μαλακιες περι ειρηνικων πορειων...ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ!!!!!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΑ ΜΙα φορα....

Ανώνυμος είπε...

I POLITIAKI ANWMALIA ARXISE!!!MOUNOPANA MAS THEOROUSATE NEKROUS GAMW TIN MANA SAS!!!KATASTREPSATE TIN XWRA MAS PRODOTES

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2.20 ΣΕΛ..[ΤΑ ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ-ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ] ΟΚ?? ΑΡΧΙΔΟΜΠΑΛΕ??[LEON]

Ανώνυμος είπε...

LiPON AKOUSTIKE STIS EIDISEIS OTI TO PAME THA KANEI PALI APOKLEISMO(FILAKSI TIS VOULIS)MIN KSANA TA VALETE ME TON KOSMO!!!!I MAZI TOU OI EXTHROI TOU!!!

Ανώνυμος είπε...

PARAKLHSI NA KATEBOYN AYRIO STO SYNTAGMA OI BETERANOI LOKATZIDES.KATADROMEIS.OYK.KAI OI PRAGMATIKOI ELLHNES ASTYNOMIKOI NA MAS PROSTATEPSOYN APO TOYS ANTHELINES MPATSOYS KAI TA ADELFAKIA TOYS TOYS KOYKOYLOFOROYS

matthaios είπε...

Οχι κύριοι ανώνυμοι!Να μην χυθεί αίμα.Ο Λαός μπορούμε να τους διώξουμε ειρηνικά.Ο λαός κάνει κουμάντο.Πολιτισμένος λαός είμαστε.Εγω πάω πάντα Σύνταγμα.Δεν θέλω λαμόγια κουκουλοφόρους.Εντεταλμένους.Που άυριο είμαι σιγουρος θα δώ.Θα πάνε παιδιά και γέροι σταματήστε να δυναμιτίζετε.Είμαστε χιλιάδες..εκατομμύρια.Εμείς κάνουμε κουμάντο.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι μιλουν για αιμα, μπορουν να μας διασφαλισουν οτι δε θα ειναι αιμα διαμαρτυρομενων πολιτων? μαλλον οχι
Αν ο λαος ειναι αποφασισμενος να μπει στη βουλη θα το κανει χωρις την καθοδηγηση 200 πεφωτισμενων κουκουλοφορων.
Αν ομως ο λαος επιλεξει να διαδηλωσει ειρηνικα κανεις δεν εχει δικαιωμα να ξεκαυλωνει στις πλάτες του

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν θέλει να χαθεί άνθρωπος είναι αμαρτία και δράμα(βλεπε αιγυπτο συρία λυβι κλπ...ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του....