Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2012

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΞΕΦΤΊΛΙΣΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ 9,98,9FM!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!



http://www.radio9.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ω ρε γλεντια την Τεταρτη

Ανώνυμος είπε...

αλλο ενα ξεβρακωμα του προδοτη αδωνι

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ο καζάκης, χειρότερος και απ΄τον μπουμπούκο

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζακης μιλαγε με επισημα στοιχεια. Ο Μπουμπουκος ελεγε τα συνηθη ψεμματα, που λεει στους ψηφοφορους του. Οταν λοιπον καταλαβε, οτι δεν τα βγαζει περα, αρχισε τον καυγα για να μην ξεφτιλιστει τελειως. Οποτε μετα τον στολισε και ο Καζακης καλα καλα και ακριβως τα ιδια θα εχουμε και τη Τεταρτη.

Κανεις ποτε δεν καταφερε να κανει διαλογο με το Μπουμπουκο και ποτε κανενας δεν θα τα καταφερει. Δεν μπορεις να συζητησεις με κοποιον, ο οποιος χρησιμοποιει αναληθη στοιχεια, διαστρευλωνει στοιχεια και τα λεγομενα του συνομολιτη και μενει σε κλισε.

Ανώνυμος είπε...

Αδωνις καζακης 10-0
Ο Καζακης σε θεματα τοκοχρεωλυσιων κρατικοδιαιτων παραμονης στην δυση νορβηγων.
Εσκασα στα γελια απο τα επιχειρηματα του Καζακη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, 5:50 και 8:11 τα δικά σου επιχειρήματα σκίζουν!
Πες οτι είσαι ο Μπουμπούκος βρε μην ντρέπεσαι.
Πες ότι κάθε τι που έχει να κάνει με την έννοια της λαϊκής κυριαρχίας το ερμηνεύεις ως κομμουνισμό επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να πεις.
Πες ότι δεν έχεις ιδέα από τα οικονομικά στοιχεία και τους δείκτες.
Πες ότι είσαι άσχετος από το «έργο» του ΔΝΤ και ότι η Τουρκία που επικαλείσαι ως οικονομικό θαύμα είναι Αφγανιστάν, πέρα από την Κωνσταντινούπολη.
Άντε, προβοκάτορα γελοίε. Που θα κρυφτείτε δεν ξέρω όταν αυτή η χώρα επιστρέψει στα χέρια του λαού. Πουλητάρια, προδότες!

Ανώνυμος είπε...

Και να φανταστείς ότι κάποιοι τον ψήφισαν...

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι μην πας στον Καζακη θα γινεις ξεφτυλα για αλλη μια φορα,δεν υπαρχει κανεις στην Ελλαδα που να μπορει να καθησει απεναντι στον Καζακη,αν πας θα χασετε και το 1% των ψηφοφορων που σας εμεινε.Εδω μικρε αδωνι καθηγητες πανεπιστημιου τουμπεκιαζοντε μπροστα στον Καζακη θα πας εσυ το ζουδιο να του πεις τι;Γι αυτο σου λεω κατσε καλυτερα σπιτι να φας καμια πιτσα και να γαμισεις στη συνεχια και μετα να κοιμηθεις και να ονειρευτεις πως εισαι πρωθηπουργος,αυτοκρατορας,ακομα και ο θεος ο ιδιος.Αδωνακι μου θα φας τετοιο χωνι που θα το θυμασαι για καιρο,ακομα και να αρχισεις να γαβγιζεις ως συνηθως παλι ξεφτιλα θα γινεις γιατι θα καταλαβει ο κοσμος οτι εισαι μπουκομενος.Αλλωστε τα δειλα σκυλια μονο να γαβγιζουνε ξερουν.Γιατι δεν δεχτηκες την προταση του Καζακη να κανετε την συζητηση σε ανοιχτο χωρο με ακροατηριο,να σου πω εγω γιατι,γιατι πρωτον εισαι κοτα διληρι,και δευτερον φοβασαι με σε λυντσαρουνε οι ψηφοφοροι σου απο την πολυ αγαπη που σου εχουν.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη πάει τη Τετάρτη ρε...
Αν κάνει τη μαλακια θα φυγει τα πρωτα 10 λεπτα με οποιαδήποτε πρόφαση

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω ότι δεν θα πάει την τετάρτη στο ραντεβού...
Μάλιστα μπορεί να στείλει κανέναν εισαγελέα γιατί η "Εκπομπή ΑΕ" "παραπλανά" τους ψηφοφόρους