Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2012

ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΟΡΑΣ ΡΑΛΛΗ


Είναι δυνατόν να βάζουμε στο ίδο σακούλι τον Αιβαλιώτη με το Μανώλη Γλέζο;;;;;
http://www.radio9.gr/Interview.aspx?a_id=35512
ΥΓ: Αν προσέξετε και ο ίδιος όταν θέτω θέμα για την υπερψήφιση της δανειακής σύμβασής, αποστασιοποιείται από την επίσημη γραμμή του κόμματός του. Η προδοσία σε όλο της το μεγαλείο, ο κος "γερμανικες αποζημιώσεις"!
Νορα Ραλλη.
ΠΡΕΖΑ TV : ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 9,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...
ΠΡΕΖΑ TV
23-2-2012

4 σχόλια:

Νόρα Ράλλη είπε...

Μια επισήμανση:

Ο κ. Αϊβαλιώτης δεν ήταν καλεσμένος στο ΡΑΔΙΟ9.

Ο ίδιος ζήτησε να παρέμβει ζωντανά διά τηλεφώνου στην εκπομπή του Γιάννη Ντάσκα και της Νόρας Ράλλη "για να κάνει μια διόρθωση" (όπως είπε) στα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο Καθηγητής Νότης Μαριάς σχετικά με την ομολογοποίηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα.

Αντί γι' αυτό, δυστυχώς επιτέθηκε φραστικά στη Νόρα Ράλλη με τον τρόπο που όλοι μπορείτε να ακούσετε.


Νόρα Ράλλη

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Νορα τους ενοχλείς, όλοι οι δημοσιογράφοι έπρεπε να τους ενοχλούν αλλα που τέτοια τύχη.
SMASH

Τριανταφυλλιά είπε...

Αγαπητό prezatv σε παρακαλώ να διορθώσεις. Η Νόρα Ράλλη δέχτηκε σήμερα μια φραστική ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ επίθεση (και όχι σεξιστική) από τον ακροδεξιό και για μένα φασίστα Αιβαλιώτη. Οι καιροί είναι πονηροί και επικίνδυνοι γι΄αυτό το λόγο, πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ένας άνθρωπος μειώθηκε σε "χαριτωμένο στόμα". Τι είπε ο φασίστας: "Νόρα Ράλλη, είσαι ένα ΤΙΠΟΤΑ, δεν σου απευθύνω το λόγο, λέω μόνο στον Ντάσκα να χαλινώσει το χαριτωμένο στοματάκι, που έχει δίπλα του." Δυστυχώς, ούτε ο Ντάσκας, αλλά ούτε οι δυο γιατροί που ήταν στο στούντιο δεν αντέδρασαν. Συνιστώ επαγρύπνηση. Το φασισμό θα τον βρίσκουμε από δω και πέρα όλο και πιο συχνά μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να τον πολεμάμε όπου θα τον συναντάμε.

Ανώνυμος είπε...

απορώ πως ο κόσμος δεν βλέπει πόσο γλοιώδης είναι ο Αϊβαλιώτης.