Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2012

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ…ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ; ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ;;;


ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;
ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ;;;
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.
Μόνο μετά από εντολή του υπουργείου Οικονομικών θα κόβεται το ρεύμα σε ιδιοκτήτες που δεν καταβάλλουν το τέλος ακινήτων, όπως προβλέπεται στην τροπολογία του υπουργείου που κατατέθηκε στη Βουλή. 
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι αυτοματοποιημένη η διαδικασία διακοπής της ηλεκτροδότησης για όσους δεν καταβάλουν το τέλος και ουσιαστικά το καθεστώς εφαρμογής του νόμου θα είναι πιο ελαστικό.



Σημειώνεται ότι με βάση το ισχύον καθεστώς η προθεσμία για την εξόφληση του τέλους ήταν 80 μέρες από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού.




Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
3-2-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κόβουν σε μερικούς ανήμπορους το ρεύμα, φοβούνται οι υπόλοιποι, πάνε να πληρώσουν. Αν δεν πετύχει αυτό, λένε τις παπαρίες τους για ανθρώπινο πρόσωπο, λάθος, διορία κλπ. Πόσο είναι το χαράτσι; έστω 500- 600€ συνήθως. Πόσο είναι το ρεύμα το χρόνο; 800 - 1.000€+. Δηλαδή για να πάρουν 600 θα χάσουν κάθε χρόνο 800 + 600 =1.400; Γι αυτό λένε ότι δε θα κόψουν το ρεύμα. Δε συμφέρει.