Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ


Υπό κατάληψη παραμένει για δεύτερη ημέρα το κτήριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, επί της οδού Σίνα, από ομάδες φοιτητών και άλλους πολίτες, με στόχο να εγκαταστήσουν εκεί το «στρατηγείο» τους, εν όψει των αντιμνημονιακών κινητοποιήσεων του τετραημέρου για την ψηφοφορία στη Βουλή.
Οι καταληψίες έχουν ήδη ανακοινώσει ότι η Νομική θα είναι το «κέντρο δράσεων στο πλαίσιο του θερμού τετραημέρου και της γενικής απεργίας που θα γίνει». 



«Η κυβέρνηση 'έκτακτης ανάγκης' που έχει αναλάβει τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, αποτυγχάνει να συντηρήσει την εργασιακή και συνάμα καταναλωτική δύναμη του πληθυσμού. Τα νέα μέτρα, με τα οποία το κράτος επιδιώκει να διασφαλίσει την επιβίωση του ελληνικού έθνους στο διεθνή οικονομικό πόλεμο, οδηγεί σε πλήρη στάση πληρωμών για τον κόσμο της εργασίας.  Η περικοπή του βασικού μισθού, και τυπικά πλέον, έρχεται σε πλήρη συνάφεια με την κατάργηση κάθε μορφής άμεσου ή κοινωνικού μισθού» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.


Πάντως, οι εκπρόσωποι της Σχολής ελπίζουν ότι η κατάληψη μέχρι τη Δευτέρα θα έχει λήξει.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
10-2-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

opos to 73 etsi kai simera,i diafora einai oti tha mpoun anti gia ta armata,lathrometanastes....oi opoioi mas eswsan to asfalistiko

Ανώνυμος είπε...

με την ευχη μας.συνεχιστε την καταληψη μεχρι να σας πουμε να βγειτε.
ΥΓ:καντε και απεργια πεινας

Ανώνυμος είπε...

re pws girizei o troxos.ante re morfomene,na se doume kai kathigiti panepistimiou
http://www.blog.gr/article.php?id=60042&category_id=39

Ανώνυμος είπε...

12:40
Μετά που συναντηθήκατε με το μορφωμενο άλλαξε όνομα δεν τα μαθες;
Τώρα λέγεται Υπόθετος.

Ανώνυμος είπε...

θα μπορουσες 12.40 να διαβασεις και τη συνεντευξη του οδηγου του τανκς, να δεις πως ο ανθρωπος λιγο ελειψε να τρελαθει οταν καταλαβε το εγκλημα που εκανε - βεβαια αυτο προϋποθετει να ξερεις αναγνωση και γραφη, σε κοβω να μη ξερεις... αλλα δεν πειραζει ομορφαααααντρα μου! θα σε διορισει κι εσενα ο Σαμαρας στην Αγρογη ΑΕ!

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή

Απο τη νομικη ξεκινουν οι προβοκατσιες!

Απο τη νομικη αποφοιτουν προβοκατορες και συνταγματολογοι,

ονοματα δε λέμε!

Ανώνυμος είπε...

EIDAME KAI TA PAIDIA TOY PLYTEXNEIOY SE TH SKATA MAS FERANE TWRA

Ανώνυμος είπε...

1:20 as tou paroun twra sinentefksi tou odigou.tha ton akouges na elege pws ekane malakia pou de sinexise mexri na vrei damanaki,laliwti ktl