Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2012

ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ «ΆΣΤΥ»

ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του ιδιοκτήτη του κινηματογράφου «Άστυ», επί της πλατείας Κοραή, ο οποίος ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής τον πλησίασαν κουκουλοφόροι και τού ζήτησαν χρήματα, για να μην καταστρέψουν το σινεμά.
Ο κινηματογράφος, που κατασκευάστηκε την περίοδο 1934 - 1938, υπέστη ζημιές στην είσοδό του.



Μιλώντας τη Δευτέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, ο Γιώργος Στεργιάκης είπε: «Δεν είχαμε βοήθεια, ούτε από την αστυνομία, ούτε από κανέναν. Κατέβηκαν οι γνωστοί κουκουλοφόροι, μάς ζήτησαν και λεφτά για να μη κάψουν το μαγαζί μας. Και η αστυνομία δεν υπήρχε πουθενά».


Ακόμη, είπε ότι αυτοί που τον πλησίασαν ήταν Έλληνες, ενώ δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα του ζήτησαν οι κουκουλοφόροι.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
13-2-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

100% PSEMA!!! FANTASTHTE H FOTIA XEKINHSEI APO TO DIPLA MAGAZI GNOSTI KAFETERIA KAI ME TO POU EIXE MIA ESTIA MISO METRO YPSOS EIDA APO TO KINIMATOGRAFO NA FEYGEI TREXONTAS ENAS NA KLEIDONEI KAI NA EXAFANIZETE.

Ανώνυμος είπε...

POS ALLIOS THA XRIMATODOTISOUME TO KINIMA

Ανώνυμος είπε...

h fwtia epiase apo ta starbucks pou htan dipla.o kyrios mas aradiazei pipes.dhladh tou zhtousan lefta gia na mhn epektathei h fwtia sto magazi tou?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ:

1) Ήδη έχετε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ και ΕΠΙΚΗΡΥΧΘΕΙ στη λαϊκή συνείδηση, ενεργήσατε τόσο κατά του λαού όσο και οι 199 που βουλευτές ψήφισαν "ναι" στο μνημόνιο. Λογικό, αφού με έμμεσο τρόπο τα ίδια κέντρα εξουσίας ελέγχουν και αυτούς και εσάς.

2) Γνήσιος αγωνιστής και επαναστάτης είναι ΜΟΝΟ εκείνος που μάχεται για το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

3) Με τη δράση σας, ΤΟ ΜΟΝΟ που καταφέρατε είναι σήμερα οι ρουφιανοδημοσιογράφοι των καθεστωτικών μέσων, να ασχολούνται ξανά και ξανά με την καταστροφή στα κτίρια ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ 199 ΑΛΗΤΕΣ. Και αυτό λογικό όμως, αφού και τα κανάλια αυτά και εσείς, υπάλληλοι των ίδιων μουνόπανων είστε.

4) Δεν είστε ασφαλείς πλέον στην Ελλάδα. Αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να μας οδηγείσετε σε εμφύλιο, απλά όταν εντοπίζεται κάποιος από εσάς, θα ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

Έλληνες, ξένοι, όσοι ενπάση περιπτώει ζείτε εδώ και θέλετε μια δημοκρατική και ευημερούσα κοινωνία, έχει έρθει η ώρα να φανερωθούμε και να ενωθούμε.

όλες οι παθογένειες, οι διαβρωμένοι ιδεολογικοί χώροι, η απανθρωπιά, η αντικοινωνική συμπεριφορά, το "καβάντζωμα", ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ερώτημα προς τους 6.29 μμ, 7.52 μμ:

Λέτε ότι ο τύπος λέει ψέματα, αυτό σημαίνει δύο πράγματα:

1) ότι ήσασταν εκεί και ΕΙΔΑΤΕ τι έγινε, άρα πρέπει ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ και επίσης να μας εξηγήσετε γιατί πιστεύετε ότι λέει αυτά τα ψέματα

2) ότι δε λέει ψέματα και εσείς είστε κάποιοι από αυτούς που έκαναν τον εκβιασμό

ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

7:59 και 8:04. Ακούστε ψύχραιμα. Αυτός που έχει καταδικαστεί στη λαϊκή συνείδηση είναι το μνημόνιο. Πως θα γίνει η πτώση των πλουτοκρατών; θα πάει ένας σπίτι τους να τους πει να φύγουν και θα φύγουν; Οι δημοσιογράφοι κάτι θα έβρισκαν να πουν. Όπως τις προηγούμενες φορές που δεν έγιναν αυτά. Αυτός που απειλεί με εμφύλιο είσαι εσύ. Ο λαός χθες (και να σαι σίγουρος πρώην ψηφοφόροι τους ήταν οι περισσότεροι) αμύνθηκε στη βία των ΜΑΤ. Το ξέρεις ότι έπιασε φωτιά αυτοκίνητο από δακρυγόνο των ΜΑΤ; Αυτό γιατί δεν το είπαν; Ναι κάηκαν τράπεζες. Λοιπόν; Αν κατάσχονται σπίτια είναι όλα ΟΚ; Είδαμε όλοι τι έγινε από ανεξάρτητα blog και video στο ιντερνέτ, από μάρτυρες και όχι από κανάλια που ξέρουμε πόσο ανεξάρτητα είναι. Δηλαδή, λέει ο ιδιοκτήτης ότι μέσα στον πανικό, τα δακρυγόνα, με τα ΜΑΤ ξοπίσω, του χτύπησαν την πόρτα και τον εκβίασαν!!! Μπορεί να το αποδείξει; Η κοκκινοσκουφίτσα πιο πιθανή είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δηλαδή πώς αμύνθηκε στη βία των ΜΑΤ με το να σπάει καταστήματα και με το πλιάτσικο??Ευτυχώς που έχω μαγαζί στην περιφέρεια γιατι θα αμυνόμουν και γω αναλόγως αν το είχα στο κέντρο..Έλεος μη δίνετε άλλοθι στους μπαχαλάκηδες!!Τις τράπεζες ΟΚ αλλά τα cinema??

Ανώνυμος είπε...

επειδή μάλλον η λογοκρισία του ΠΡΕΖΑ έκοψε το προηγούμενο comment μου, θα προσπαθήσω να το γράφψω ξανά..

Κατ'αρχ'ας, ο 7.59 και 0 8.04, είμαι ο ίδιος.

Στη συνέχεια λάβε υπόψη παρακάτω:

1) Στην Ελληνική Βουλή εχτές 12 Φεβρουαρίου 2012 ψηφίστηκε με πλειοψηφία ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ) ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ σε κερδοσκόπους.

2) Τους επόμενους μήνες, ΔΥΣΤΥΧΩΣ στη χώρα μας ( ή τη γειτονιά μας αν θέλετε, δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε δεξιός) θα επικρατήσουν σταδιακά καταστάσεις πείνας, έλλειψης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ανεργείας και εξαθλίωσης που μόνο με της γερμανικής κατοχής της δεκαετείας του 40' θα μπορούν να συγκριθούν.

3) Ο λαός που ζει εδώ σήμερα, κοινωνικά και προσωπικά είναι "ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΣ" ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ "ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (αυτό δυστυχώς το βλέπετε παντού γύρω σας, στο δρόμο, στη δουλειά, παντού). Η νεολαία αυτού του λαού, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΙΣΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ (ΚΑΒΑΝΤΖΕΣ Κ.Τ.Λ.). ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ/ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ/ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ.

4) Στην κατεύθυνση αυτή, οι νέοι αφέντες της Ελλάδας, θέλησαν εχτές να υποβάλλουν τον Ελληνικό λαό σε μία δοκιμασία ΕΝΤΟΝΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 100% ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 40'.

5) Εσύ που τα αρνείσαι αυτά, είσαι ή αφελής ή υπηρέτης τους. ΠΑΝΤΩΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΚΑΘΕΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Το πλιάτσικο των ταμείων δεν μετρα; Το πλιάτσικο των συντάξεων; Το πλιάτσικο των μισθών; Καταστράφηκαν στην επαρχία πολιτικά γραφεία. Από πρώην πασόκους και νεοδημοκράτες. Γιατί εκείνον που κορόιδεψες, αυτός έχει τη μεγαλύτερη τσαντίλα. Ποιό μικρομάγαζο καταστράφηκε; Εκτός αν έπιασε φωτιά καμία τράπεζα δίπλα. Αν δεν θέλουν φασαρίες να μην ψηφίζουν τέτοια μέτρα. Το μαγαζί που είχε συγγενής μου έκλεισε απ την κρίση. Όπως χιλιάδες άλλα. Ποιο κανάλι νοιάστηκε; Παλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ για να πληρώσουμε τους προδότες. Φτάνει.

Ανώνυμος είπε...

4) Δεν είστε ασφαλείς πλέον στην Ελλάδα. Αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να μας οδηγείσετε σε εμφύλιο, απλά όταν εντοπίζεται κάποιος από εσάς, θα ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ OXI MONO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗ (και για τις επιχειρήσεις σας)

Ανώνυμος είπε...

@ 11.58 πμ,

καλη βαρδια γαμημενε ασφαλιτη-πρακτορισκε

Ανώνυμος είπε...

προς 5:49
εγω ειμαι ο ασφαλιτης?
εσυ απειλεις τους πάντες, αν πραγματικά ξέρεις ότι είναι πίσω απο αυτές τις φωτιές ασφαλίτες ρουφιάνοι η πράκτορες να το αποδείξεις η έστω να παραθέσεις τις απόψεις σου με λογικά επιχειρήματα.