Κυριακή, Μαρτίου 25, 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


Στα αίτια της ματαίωσης της παρέλασης στο Ηράκλειο αναφέρθηκε, με δηλώσεις του, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ειχε συγκαλέσει σειρά συσκέψεων για την οργάνωση της παρέλασης, υπό τον κίνδυνο των επεισοδίων απο αγανακτισμένους πολίτες.



    "Δεν μπορούσε να γίνει η παρέλαση κάτω από συνθήκες που θα έθεταν σε κίνδυνο τα παιδιά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, εκείνο που χρειάζεται είναι ψυχραιμία και ηρεμία. Εάν επιμέναμε για τη διεξαγωγή μιας παρέλασης, υπό την προστασία της αστυνομίας και με δακρυγόνα, θα ήταν μια αστοχη πράξη" ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης και πρόσθεσε ότι "οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για να στοχοποιούμε πρόσωπα".


    Εξάλλου, απαντώντας στο αίτημα των διαμαρτυρομένων για την αποχώρηση των πολιτικών προσώπων από την παρέλαση, ο κ. Κουκιαδάκης είπε ότι ούτε η κυβέρνηση ήταν παρούσα, ούτε οι βουλευτές, ενώ για τη δική του παρουσία υποστήριξε ότι έχει την ευθύνη της διενέργεια της παρέλασης.


    "Δεν έφυγα από τον χώρο γιατί ήμουν υπεύθυνος για την παρέλαση και τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας που ήταν εδώ για να παρελάσουν" ανέφερε ο κ. Κουκιαδάκης.ΕΞΠΡΕΣ
ΠΡΕΖΑ TV
25-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: