Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2012

ΑΧΑΪΑ: ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΗΠΙΕ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ- ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ


Ένα ακόμα περιστατικό στρέφει το βλέμμμα στη σχολική κοινότητα μετά την πτώση μαθητή στο κενό από τον τρίτο όροφο του σχολείου του και την διπλή σεξουαλική πρόκληση μαθητών, σε βάρος της καθηγήτριας τους και συμμαθητών τους.



Μαθήτρια σε Λύκειο της Δυτικής Αχαΐας ήπιε απορρυπαντικό και βρέθηκε σχεδόν αναίσθητη χθες το πρωί, σε χώρο του σχολείου, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πελοπόννησος".


Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο ΓΚΝΠ Αγ. Ανδρέας.


Τα αίτια σύμφωνα με την εφημερίδα φέρονται να σχετίζονται με νεανική απογοήτευση.


Οι αποκλίνουσες συμπεριφορές εφήβων μαθητών προβληματίζουν και προκαλούν ανησυχία.Μιλώντας στο thebest.gr o πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας Σπύρος Ψαρράς αποδίδει εν πολλοίς τα κρούσματα αυτά,στη γενικότερη κατάσταση στην κοινωνία.


«Όλα αυτά θα πρέπει να μας προβληματίσουν ως κοινωνία και να ευαισθητοποιήσουν την Πολιτεία, η οποία διαρκώς κόβει πόρους, συγχωνεύει σχολεία και μειώνει το προσωπικό στη δημόσια εκπαίδευση. Εμείς δεν θέλουμε «μνημονιακά σχολεία», αλλά σχολεία στελεχωμένα με προσωπικό, με κοινωνικούς λειτουργούς, με ψυχολόγους, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους μαθητές και ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ψαρράς, ο οποίος τονίζει ότι γονείς και εκπαιδευτικοί χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσκεκτικοί και να στηρίξουν τα παιδιά.
thebest.gr
ΠΡΕΖΑ TV
9-3-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Να βάλουμε τους λαθρομετανάστες στα στρατόπεδα",προτείνει ο Καρατζαφέρης

Να μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα που εγκαταλείπει ο στρατός και να κάνουν χρήση των όπλων οι αστυνομικοί χωρίς περιορισμούς πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για θέματα ασφάλειας. «Δεν μπορούμε να είμαστε και πεινασμένοι και τρομαγμένοι» είπε ο κ. Καρατζαφέρης,ο οποίος πρόσθεσε:

«Όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες».

«Ο στρατός εγκαταλείπει στρατόπεδα. Βάλτε τους μέσα. Και θα τρώει όποιος παράγει για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν ότι αν έρθει εδώ θα μπει σε στρατόπεδο, δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος να εγκληματεί. Και θα τρώει εάν παράγει» είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Καρατζαφέρης.

Προσέθεσε δε ότι από τους παράνομους μετανάστες βγαίνουν ετησίως από τη χώρα 12 δισ. ευρώ. «Ό,τι και να κάνει ο Έλληνας, όποια θυσία και να κάνει, το έλλειμμα δημιουργείται από τα 12 δισ. που βγάζουν στη χώρα τους».

«Δεν θα πληρώνουμε ισοβίως το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα το 1991. Αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Όταν θα έρθουμε στα πράγματα να ξέρουν ότι εμείς θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες, δεν θα αφήσουμε κανέναν» τόνισε.

Ανώνυμος είπε...

Λαθρομετανάστευση εκτός ελέγχου στα ελληνικά σύνορα –

Το ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι οι ξένοι, είναι γνωστό εδώ και καιρό. Το ότι όμως θα μας εγκαλούσαν για ένα θέμα το οποίο θα έπρεπε πρώτιστα να αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα της δική μας (!) εθνικής ασφάλειας όπως αυτό της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης ε, είναι λίγο βαρύ, ακόμη και για αυτή την παράλυτη κυβέρνηση που έχει η «χώρα» σήμερα

«Τα ελληνικά σύνορα είναι ανοικτά σαν πόρτα αχυρώνα», παρατήρησε καυστικά η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Γιοχάνα Μικλ-Λάιντερ, κατηγορώντας την Ελλάδα για ανικανότητα στην εφαρμογή των απαιτούμενων ελέγχων για τους λαθρομετάναστες.

«Η πίεση επί της Ελλάδας πρέπει να αυξηθεί ... Δεν μπορεί ένα κράτος μέλος που δεν κάνει τη δουλειά του να παραμένει ατιμώρητο», τόνισε σε δηλώσεις της, στις Βρυξέλλες η Αυστριακή υπουργός, ενώ ο Γερμανός ομόλογός της, Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, επεσήμανε πως «το θέμα παραμένει ανοικτό για το τι συμβαίνει όταν μια χώρα δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί επαρκώς τα σύνορά της, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την Ελλάδα.

Μάλιστα όπως είπε, εξετάζεται να ενδεχόμενο να αποκατασταθούν οι συνοριακοί έλεγχοι αν δεν σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών.

Τέτοιες ενέργειες ωστόσο, προκάλεσαν αντιδράσεις στο παρελθόν καθώς παραβιάζουν τη συνθήκη Σένγκεν (κατάργηση ελέγχων στα κοινά σύνορα των χωρών - μελών, καθεστώς ελεύθερης κυκλοφορίας για όλα τα πρόσωπα, υπηκόους των κρατών που υπέγραψαν τη Συμφωνία). Το θέμα ήρθε στο προσκήνιο όταν η Γαλλία αποκατέστησε συνοριακούς ελέγχους στο πλαίσιο διένεξής της με την Ιταλία για την εισροή μεταναστών μετά τις εξεγέρσεις της Αραβικής άνοιξης.

Η Γερμανία και η Αυστρία που απειλούν με ανάλογη κίνηση σε περίπτωση που δεν σταματήσει η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών από τα ελληνικά σύνορα, είναι μεταξύ επτά χωρών που αποτελούν προορισμούς μεταναστών και οι οποίες ζήτησαν χθες Τετάρτη να γίνουν περισσότερα για να εξασφαλισθούν τα ελληνικά σύνορα. Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί κατά τη σημερινή τακτική σύνοδο των 27 υπουργών Εσωτερικών.

»Αισθανόμαστε ότι πρέπει να έχουμε αληθινή αλληλεγγύη και αυτό σημαίνει πως όλες οι χώρες μέλη πρέπει να ... δημιουργούν συνθήκες υποδοχής μεταναστών που να ανταποκρίνονται στη νομοθεσία που έχουμε θεσπίσει», σημείωσε από την πλευρά του ο Σουηδός υπουργός Μετανάστευσης Τομπάια Μπίλστρομ, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως η αποτυχία μερικών χωρών να το πράξουν, τροφοδοτεί «τη δυσπιστία μεταξύ των κρατών μελών».

Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνη της, αντέτεινε ο υπουργός Μετανάστευσης του Λουξεμβούργου Νίκολας Σμιτ. «Οι Έλληνες βρίσκονται σε βαθιά κρίση και πρέπει να βοηθήσουμε τους Έλληνες - και όχι μόνον οικονομικά, χρηματοπιστωτικά. Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα μαζί», διεμήνυσε

Αυτό βέβαια που αγνοούν ή δεν μπορούν να κατανοήσουν οι Ευρωπαίοι είναι πως οι ασταμάτητες ροές λαθρομεταναστών κυρίως από την Τουρκία, αλλά και από τα βόρεια σύνορα, δεν οφείλεται στη δεινή θέση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα, καθώς είναι μια κατάσταση που διατρέχει όλη την προηγούμενη δεκαετία, αλλά είναι εκούσια πράξη όλων των κυβερνήσεων που έχουν περάσει από τον δύσμοιρο αυτό τόπο. Πράξη η οποία διεξάγεται μεθοδικά, αθόρυβα, βάσει σχεδιασμού και με την συνδρομή της πάντα πρόθυμης αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

χιμπατζη του ΛΑΟΣ... θες μπανάνα?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πρέζα, άνοιξε υποκατάστημα spam το σκουλήκι και το παίζεις... δημοκράτης; Ή μήπως τα ανεβάζεις εσύ για να γράφει το κοντέρ;

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο καιρό απο τώρα βλαμάδι που θα είσαι αναγκαστηκά παράνομος μετανάστης σε μια άγνωστη κωλοχώρα, φοβισμένος απο κάτι φασιστομουτρα σα και του λόγου σου και πεινασμένος εσυ και τα παιδιά σου να δω πως θα σου φανεί αν σε κλείσουν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Τι φταίνε οι μετανάστες ακατοικητε αν το 10% του πλυθησμου τρώει εις βάρος του 90%. Τώρα που θα έρθει η σειρά σου να μπεις στο στατιστικό 90% να δω τι μαλακίες θα λες. Καθυστερημένε... Και σταματά να σπάς @@ με τα of topic σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Πού ξέρεις μπορεί και να είμαι ο Πρέζας για να ανεβάσω τα clicks στις διαφημήσεις μου , εσένα τι σε νοιάζει????

Ανώνυμος είπε...

σκατα να φας και νερο να μη πιεις οποιος κι αν εισαι, προδοτη αμερικανοτσολια ουρακοτάγκε της Μερκελ

μη στεναχωριεσαι, κοντευει η ωρα που θα σου βαλουμε το Μνημονιο βαθια στον κωλο

Ανώνυμος είπε...

Merkel Merkel Merkel πάρτα ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Of topic για αλλη μια φορα.
Αν έχεις δική σου άποψη και μπορείς να επιχειρηματολογήσεις έχει καλός.
Αλλιώς ανέβαζε τα διαφημιστικά click οποιουδήποτε πρέζα.
Οι διαφημίσεις ουτως η άλλος απευθύνοναι σε συγκεκριμένο κοινό που εγώ δεν ανήκω οπότε να ανησυχείς για τον εαυτό σου.

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/mp3H4SWzPFc

Ανώνυμος είπε...

on topic Ήθελε να πλύνει τον εσωτερικό της, κόσμο

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο παιξε το τρελίτσα και κάνε τις κωλοτουμπίτσες σου, σαν τους μαλάκες που υποστηρίζεις.
Αντε για κανα φλαμουρι στο μπαλκονι να ατενίσεις τον πρωινό χειμωνιάτικο ήλιο με κάνα αμερικάνικο τάνγκα, μπας και έρθεις στα συγκαλά σου και αρχίσεις να σκέφτεσαι.