Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2012

ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ COCA-COLA ΚΑΙ PEPSI ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΟΥΣΙΑ – ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!


Η Coca-Cola και η Pepsi αλλάζουν τη συνταγή του ανθρακούχου αναψυκτικού, προκειμένου να αποφύγουν να τοποθετήσουν στις συσκευασίες σήμα που προειδοποιεί για τον κίνδυνο καρκίνου, όπως ορίζει νόμος στην Καλιφόρνια. Η αλλαγή πρόκειται να εφαρμοστεί σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ.
Η νέα συνταγή θα περιλαμβάνει μικρότερη ποσότητα της χημικής ουσίας 4-μεθυλιμιδαζόλιο (4-ΕΙΜ), η οποία χρησιμοποιείται για να χρωματίσει το ποτά.
Η πολιτεία της Καλιφόρνια έχει ήδη τοποθετήσει τη χημική ουσία στις καρκινογόνες. Ήδη η αλλαγή της συνταγής έχει ξεκινήσει στην Καλιφόρνια



«Αν και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία που να δικαιολογεί οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή, ζητήσαμε από τους προμηθευτές της καραμέλας να κάνουμε αυτό το βήμα, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να μην υπόκεινται στην απαίτηση για μια επιστημονικά αβάσιμη προειδοποίηση» ανέφερε η εκπρόσωπος της Coca-Cola Νταϊάνα Γκάρτσα-Τσιαρλάντε στο Associated Press.


Η χημική ουσία έχει συνδεθεί με την εμφάνιση καρκίνου σε ποντίκια και αρουραίους, σύμφωνα με μια έρευνα. Ωστόσο σύμφωνα με την Ένωση Αναψυκτικών των ΗΠΑ δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υπάρχει κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία.


Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένα πρόσωπο θα πρέπει να πιεί 1.000 κουτιά Coca-Cola ή Pepsi να λάβει την ίδια δόση χημικής ουσίας που δόθηκε στα ζώα στη διάρκεια δοκιμής στο εργαστήριο.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
9-3-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

κριμα που δεν ψοφησε. μπραβο στα τσακαλια της κεφαλονιας. τσακιστε τους παντου. σκατοφασιστες. οσο για σενα 11.22 εισαι απλα τραγικος. ελπιζω καποια στγμη να παθεις τα ιδια με τον μαλακα που δυστυχως δεν ψοφησε. μακαρι εσυ να ψοφησεις. αντε γαμησου

Ανώνυμος είπε...

11:46 Η απέχθεια που έχεις για την ζωή μας εντυπωσιάζει , θα μπορούσες ΑΝΕΤΑ να ενταχθείς σε μάς. Μας αρέσουν τα άτομα που δεν σέβονταί την ζωή του καθενός, και την θεωρούν σκουπίδη.

ΧΑΙΛ ΣΥΝΤΡΟΦΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


Τα βλέπετε, ετσι είναι οι "Αριστεροι" , ένα μάτσο διχόνια που "πουλάνε", αντίστασή και μίσος ΜΟΝΟ. Βέβαια στους κύκλους τους θα βρείτε και αρκετούς λαθρομετανάστες οι οποιόι μονο και μονο επειδή βρήκαν "σύμμαχο"....(εχθρός το εθνος , μόνο αυτό τους ενώνει)

Ξέχνανε βέβαια ότι αμά αρχίσουν τίς ίδιες μαλακιες σε αυτούς θα τους πάρουν το scalp......

Ανώνυμος είπε...

καταρχην μαθε γραφη. κανεις λαθη δημοτικου. σκουπιδη??????? ουτε 7χρονο. επισης δεν σας θεωρω ανθρωπους, ουτε καν μονοκυτταρους οργανισμους αρα δικαια δεν σεβομαι την ζωη νεοφασιστων-ρατσιστων αφου δεν υπαρχει λογος να ζειτε. αντε να παρεις το μεροκαματο τωρα απο τον μιχαλολιακο. αμοιβαδα

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει κανεις για μια οργανωση που εχει για προτυπο της τον χιτλερ, και μια ιδεολογια που δικαιολογει τη ψευδη διασπορα ειδησεων, τις τυφλες επιθεσεις σε σκουροχρωμους, τα μαχαιρωματα, την συνεργασια με την αστυνομια, τα ματ , την ασφαλεια.

Ο τροπος που προσπαθουν τωρα να βαλουν χερι στη ψηφο του κοσμακη, μιας και γινανε κομα πλεον, ειναι να πατανε πανω στο προβλημα των μεταναστων. Κρυβοντας επιμελως την πλευρα του μισους, του φασισμου, και του παρακρατισμου, μια πλευρα που οι περισσοτεροι Ελληνες δεν θα ασπαζοντουσαν ποτε.

Και αναρωτιεμαι φασιστα 11:22, στην προεκλογικη εκστρατεια θα χρησιμοποιησετε το πραγματικο σας συνθημα που ειναι "Αιμα Τιμη Χρυση Αυγη" που ειναι το κανονικο σας, η θα διαλεξετε κατι λιγοτερο φασιστικο για να κρυψετε την φασιστικη ιδεολογια σας πισω απο τον πατριωτισμο?

Πηγες:

http://www.youtube.com/watch?v=y_pOI0iJ8B4
http://www.youtube.com/watch?v=-__UEIWF860

Ανώνυμος είπε...

Για την ορθόγραφία στα @@ μού , αν περίμεναμε και τον Κολωκοτρόνη να τελιώσει το σχολείο για να επαναστατησει τώρα θα ζούσες μια ζωή με τα γόνατα στο πάτωμα και το κούτελο στο πλακάκι.....

Από κάτι αργγράμματους αρχίζουν όλα λαθρολάγνε αριστερε....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ...ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν πρίζω κανέναν ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ & ΜΟΝΟ , αλλά ξέχασα ..... σας ΤΖΟΥΖΕΙ ΤΖΟΥΖΕΙ......

Ανώνυμος είπε...

Για τον 12:57 εχεις καμια απαντηση?

Ανώνυμος είπε...

Για τον 12:57 να ρωτήσει την Χ.Α εγώ τους συμπαθώ , βέβαια θα μπορούσα και εγώ να ανεβάσω videakia για τους τουρκους, σκοπιανούς και τόσους άλλους που σπάνε την Αθήνα με την κάλυψη της Αριστεράς , δένμ μου λεει τιποτά , τα ίδια σκατά είναι και οι 2 , αλλά εγώ προτιμώ τα "δικά" μας σκάτα απο τα λαθροσκάτα........

Ανώνυμος είπε...

Ο 12:57 ειμαι. Την αριστερα γιατι μου την αναφερεις. Εγω δεν στην ανεφερα και δεν εχω και κανενα σεβασμο απεναντι της.

Τα βιντεο δεν σου λενε κατι?
Δεν σου λεει τιποτα το γεγονος οτι συνεργαζονται με τα ματ? Δεν σου λενε τιποτα οι καταγεγραμενες δολοφονικες του επιθεσεις? Και τι σου λεει κατι ρε φιλε? Τους συμπαθεις κι ολας. Τι να σου πω. Μηπως εισαι φασιστας και δεν το ξερεις? Η μηπως εισαι φασιστας και δε μας το λες μη τρομαξουν οι ψηφοφοροι?

Ανώνυμος είπε...

Τα βιντεο δεν σου λενε κατι?
-ΟΧΙ μπορεί να είναι και οι γνωστοί-αγνώστοι


--Δεν σου λεει τιποτα το γεγονος οτι συνεργαζονται με τα ματ?
ΟΧΙ μπορεί να είναι και οι γνωστοί-αγνώστοι


Δεν σου λενε τιποτα οι καταγεγραμενες δολοφονικες του επιθεσεις?
Δέν βλέπω να αναφέρεις τίποτα για τις επιθέσεις κατά των Ελλήνων.....

Φασίστας δεν είμαι όπως εσύ δέν είσαι αριστερός.....

Ανώνυμος είπε...

αληθεια ρε μαγκιτες, πως ξερουμε πως δεν του την πεσανε τιποτα μαφιοζοι πρεζεμποροι κτλ απο αυτους με τους οποιους συναλλασεται?

αποκλειεται να ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων του υποκοσμου?

ετσι κι αλλιως, ολοι οι ellines enthikistes του Κοινου Ποινικου Κωδικα ειναι

Ανώνυμος είπε...

παντως εχει πλακα που ποσταρανε σε θεμα για την... Κοκα Κολα!!!

καρφωνεστε ρε αδερφάρες!!!

αντε πεστε μας, ποιανου σειρα ειναι αποψε να φαει το μπουκαλι στο κωλαρακι? ε?