Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2012

ΝΕΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ...
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ , ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ...
ΕΝΑ ΝΕΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΥΣ,ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥΣ.
22-3-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ... , μαλάκα ΠΡΕΖΑ, χαλαρά φαίνεται πως είναι μούφα το βίντεο!! ΑΝ ΕΙΧΕΣ πάει στρατό παλιολουλού θα ήξερες πως κανένας ανώτερος δεν κυκλοφορεί με χρωματιστά μπουφάν μέσα στο στρατόπεδο! Και ΚΑΝΕΙΣ μαλάκας δεν θα δεχόταν να τον γράφουν βίντεο μιας και ξέρει πως αν το δουν ανώτεροι θα φάει στρατοδικείο!! Με λίγα λόγια στημένο είναι!!!
Χαχαχα..., μαλάκα ΠΡΕΖΑ, γελάνε και οι πέτρες με τις παπαριές που γράφεις όλη μέρα!! Βγάλε τα γοβάκια και πήγαινε και συ στον στρατό, που ξέρεις, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στις τουαλέτες!!! ΟΥΣΤ μωρή αλληλέγγυα κουράδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνικός στρατος είναι ενα μπουρδέλο αποδειξη το κλάμα των μονιμάδων την νύχτα των Ιμίων, πολυ κλάμα οι φλώροι. Tην μαγκιά την έχεις για αυτές τις περιπτώσεις και όχι για να κάνεις τον μάγκα σε κατωτέρους στην βαθμίδα.

Τι να λέμε τώρα?

Ανώνυμος είπε...

7:41 Τους είδες εσύ να κλαίνε? Μαζί κλαίγατε ?

Ανώνυμος είπε...

Γαμήσι στα Άδανα για τους Έλληνες στρατιωτικούς. Σύντομα θα έρθει η ώρα τους που οι πουτάνες γυναίκες τους θα είναι στο χαρέμι του Τούρκου.

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα ολο μαλακιες παλι,δεν βαρεθηκες ηθελα να ηξερα...Εσυ που υπηρετησες?Δεν μας λε?Εκει στην αραπια ειναι καλυτερα τα πραγματα?
Ουστ τσογλανι,πουτανα της πληροφορησης.
Εσυ μπασταρδακο μαζι με τις πουτανες ....βαλε την μανα σου,την αδερφη σου,τον πουστην πατερα και γυιο σου και βεβαια εσενα τον ιδιο,μωρη τρυπααα..
Ουστ πρεζοπουστες...

Ανώνυμος είπε...

τους ειδα εγω αγορι μου 8:03 πμ...

ικανοποιηθηκες τωρα?

μπορει να σου χαλασα την εικονα των "κομαντο" που ειχες για τα πεταμενα χιλιαρικα μας, αλλα το κλαμα που ριξανε εκεινο το βραδυ δεν νομιζω να το ξαναδω ποτε


ΥΓ. μ αρεσει που τα σκατοβυσματα οι δεξιοι υπερασπιζονται τα καψονια στο στρατο... αληθεια γιωτομπαλα μου σε ποιο γραφειο της Ταξιαρχιας υπηρετησατε? ποσες φραπεδιες πινατε τη μερα με τον θειο σας τον Ταξιαρχο?
ποσους χωνατε για να ειστε καθε μερα εξω?

για το περος καβάλα, μια ζωη

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε 11:27. Το καλύτερο με τους δεξιούς, είναι ότι ντεμέκ υπερασπίζονται το στρατό, αλλά το 99% υπηρετεί βυσματικά. ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΣΟΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε μαλακα είσαι σοβαρός; Δεν βλέπεις πως το βίντεο είναι αστειάκι; Πανε στρατό και μετα ελας και πες μας. ΣοΡΥ αλλα με τις μαλακείες που ανεβάζεις μονο εγκυρο μπλόγκ δεν μπορεινα θεωρήσαι. Ε Λ Ε Ο Σ κατεβασε το γιατι εχεις γινει ρεζίι.

papakis είπε...

nai re malakes, ithopoioi einai ntumenoi sta xaki, zwa

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ? ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΚΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΚΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΧΑΚΙ ΚΑΝΑΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΑΚΙ ΣΤΟΛΗ.

TsekoTigris είπε...

Ετσι πρεπει ρε γουσταρω!!

Ανώνυμος είπε...

Και γώ γούσταρα τα καψώνια καλά είναι .....