Τρίτη, Απριλίου 24, 2012

ΣΤΟ 1,75EURO ΠΑΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ,ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΊΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.
Οι αυξήσεις στα εισιτήρια των συγκοινωνιακών φορέων θα πρέπει να γίνουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο το 2013. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ΟΑΣΑ θα αυξήσει την τιμή του εισιτηρίων των 1,40 ευρώ (για όλα τα μέσα) σε 1,75 ευρώ τουλάχιστον και το αντίστοιχο εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ στο 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα. 
Αντίστοιχες αυξήσεις αναμένεται να επιβληθούν και στα μειωμένα εισιτήρια τα οποία πρόκειται να διαμορφωθούν στα 0,90 ευρώ και 0,75 ευρώ αντίστοιχα. 
Ακριβότερα κατά 25% θα κοστίζει αντίστοιχα κάθε επιβίβαση στον προαστιακό σιδηρόδρομο και τα τρένα του ΟΣΕ. Στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει επίσης να προβλέπεται επιτάχυνση της αποκρατικοποίησης της εταιρείας έως το τέλος του χρόνου, παρά το γεγονός ότι αρχικώς αυτή είχε οριστεί για το 2013.

Κωστής Πλάντζος-ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
24-4-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν λιγα χρονια στην Πατρα οι οπαδοι της Παναχαικης ειχαν κανει καταληψει σε λεωφορειο της γραμμης 2 για αρκετη ωρα με το δρομολογιο να πηγαινει κανονικα και οι επιβατες δεν πληρωσαν εισητηριο οσοι μπηκαν. Μου φενετε πρεπει να γινουν αναλογες κινησεις και στην Αθηνα.

Tony... είπε...

Αυτό είναι θράσσος! ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ η μόνη λύση!! Και σκατά στους δήθεν ψύχραιμους δουλάκους!

Ανώνυμος είπε...

μεχρι τωρα λογω οτι ειμαι ανεργος,πληρωνα μισο εισητηριο γιατι δε μου περισευαν..απο δω και περα ΚΑΘΟΛΟΥ.40% η προηγουμενη αυξηση συν αυτη τωρα..εμας στους μισθους μας,μας εχουν κανει ποτε τετοια αυξηση;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πουλημα των και καλα εταιριων του λαου που διευθυνονται απο λαμογια συμμοριτες σε ιδιωτικες εταιριες και ΑΝΟΙΓΜΑ επαγγελματος του λεωφορατζη να μπουνε και ανεργοι που εχουν αναγκη για δουλεια.Κανενας βολεμενος του δημοτικου με 5χιλιαρο.