Πέμπτη, Απριλίου 26, 2012

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΛΕΕΙ Ο ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ;;;

ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΤΑΝ ΔΙΧΑΣΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;;;

ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΛΑ...ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ;;;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΗ ΕΠΟΧΗ;;;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ,Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ-ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ;;

---ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ,ΠΩΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΒΑΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...---
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΝΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΛΗΘΕΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ;;;
Προβάλλοντας το ότι οι συγκυρίες «είναι ιστορικές» και υπογραμμίζοντας τις πολύ σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές που χωρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι μία κυβέρνηση της Αριστεράς θα υποδεχόταν «πέντε ψήφους στήριξης του Καμμένου ως ανοχή ή ως στήριξη».
Παρά τις υπαρκτές διαφορές που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π.Καμμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στο TVXS, «εάν εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε, συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι».

Για να συμπληρώσει: «Κοιτάξτε, είναι ιστορικές οι στιγμές που ζούμε. Και δεν μπορούμε να λέμε στον ελληνικό λαό ότι το κρίσιμο αυτή την ώρα είναι να επιβεβαιωθεί η δική μας άποψη. Βεβαίως να επιβεβαιωθεί, αλλά πρέπει να σταματήσει το Μνημόνιο. Το κύριο εδώ που τα λέμε δεν είναι το τι θα κάνει ο Καμμένος, το κύριο είναι αν θα υπάρξει ένας σκληρός πυρήνας πλειοψηφίας στη Βουλή από τις δυνάμεις της Αριστεράς και μία συμφωνία σε ένα μίνιμουμ στόχων, γιατί έχουμε διαφορές».


Στο ζήτημα αυτό, ο Αλ.Τσίπρας τόνισε ότι «είναι υπαρκτές οι διαφορές, δεν μπορεί από τη μία μέρα στην άλλη να τις κρύψουμε κάτω από ένα χαλί, αλλά νομίζω ότι το διακύβευμα σήμερα είναι τι θα κάνουμε τελικά με την Ευρωζώνη και με τη θέση μας στη Ευρώπη. Το διακύβευμα είναι τι θα πάμε να τους πούμε εκεί για να σταματήσουμε τη λαίλαπα. Και από εκεί και πέρα, προφανώς θα υπάρξουν και πάρα πολλά ζητήματα, τα οποία θα είμαστε αναγκασμένοι να τα επανεξετάσουμε στην πορεία. Αλλά το κρίσιμο θα είναι να υπάρξει αυτή η πλειοψηφική συσπείρωση, που θα δώσει και μεγάλη ελπίδα στον ελληνικό λαό».


Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου και ο πρόεδρος των Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων.


Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η στήριξη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει τη δυνατότητα, το βράδυ των εκλογών, να υπάρξει ένας «μεγάλος πολιτικός σεισμός» και την επόμενη να οδηγηθούν και οι άλλες δυνάμεις της Αριστεράς σε μία συμμαχία, έστω με μίνιμουμ συμφωνία «για μια ιστορική αλλαγή, για μια πολύ μεγάλη ανατροπή στην Ελλάδα που θα στείλει ένα πάρα πολύ ισχυρό μήνυμα στη Ευρώπη».


Εκφράζοντας με έμφαση ότι οι ώρες είναι κρίσιμες για τον ελληνικό λαό, ο κ. Τσίπρας επιμένει ότι είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίο να προκύψει ένας «σκληρός πυρήνας πλειοψηφίας στη Βουλή από τις δυνάμεις της Αριστεράς» που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου.


Είναι ενδεικτική η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα όταν ρωτήθηκε: «αν εσείς πάρετε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα επιδιώξετε συμμαχία με την Αριστερά και με ποιόν πρωθυπουργό;».


Ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «εμείς δε βάζουμε τέτοιου είδους προϋποθέσεις. Άμα η Αλέκα θέλει να γίνει πρωθυπουργός, ας γίνει πρωθυπουργός. Εμάς μας ενδιαφέρει το ποια θα είναι η γραμμή, ποια θα είναι η κατεύθυνση, ποιό θα είναι το πρόγραμμα της κυβέρνησης. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποθέτω ότι το πρόβλημα της κ. Παπαρήγα είναι αν θα γίνει η ίδια πρωθυπουργός. Νομίζω είναι άλλου είδους οι διαφωνίες, πιο πολιτικές, αλλά κατά τη γνώμη μου ανιστόρητες στη φάση την οποία βρισκόμαστε. Παρόλα αυτά, αυτό που έχει σημασία να σας πω στο ερώτημα τι θα κάνετε όταν θα πάρετε την εντολή δεν είναι ποιόν θα προκρίνουμε για πρωθυπουργό, είναι πώς θα πάμε να την διεκδικήσουμε. Σας λέω, λοιπόν, ότι μόλις την πάρουμε την εντολή, θα πάμε στη Βουλή να διεκδικήσουμε σχηματισμό κυβέρνησης και ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώντας όμως ταυτόχρονα από το λαό ψήφο εμπιστοσύνης. Θα καλέσουμε το λαό μαζικά να βγει στους δρόμους».


Κι αυτό γιατί, όπως εξήγησε: «Μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε μία κυβέρνηση Αριστεράς. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Ξέρετε, αυτό το οποίο ζητάμε εμείς είναι νέο συνασπισμό εξουσίας. Εξουσία ξέρετε είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο από τη διακυβέρνηση. Τη διακυβέρνηση μπορείς να την πάρεις με την ψήφο από τις εκλογές και μέσα στο Κοινοβούλιο, αλλά την εξουσία δεν την παίρνεις έτσι εύκολα. Εξουσία δεν είναι μόνο να έχεις το υπουργικό συμβούλιο. Εξουσία είναι οι τράπεζες, εξουσία είναι το μεγάλο κεφάλαιο, είναι ο στρατός και η αστυνομία».
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
26-4-2012

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-αναρχομαλάκες του πούτσου-
Αν παραβλέψουν τις ιδεοληψίες τους και συνεργαστούν προς όφελος του λαού σας χάλασε εε;
Μαλάκες

Ανώνυμος είπε...

Ιδεοληψίες ξε ιδεοληωιες αλλά η μαλακία σου πάει σύνεφο νεοφιλευθερομαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Προβάλλοντας το ότι οι συγκυρίες «είναι ιστορικές» και υπογραμμίζοντας τις πολύ σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές που χωρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι μία κυβέρνηση της Αριστεράς θα υποδεχόταν «πέντε ψήφους στήριξης του Καμμένου ως ανοχή ή ως στήριξη».
ΠΟΥ ΒΛΕ ΠΗς ΤΟ ΚΑΚΟ . ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΕΧΕΙς ΞΕΣΑΛΟΣΗ Ε .ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ. ΔΕΝ ΤΡΟΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

Ανώνυμος είπε...

A KAI ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΝΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΕΕ ΕΣΥ ΤΗ ΛΕς ΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους σταματήστε αυτη την τρέλα με την δεξιά και την αριστερά . Πρέπει να σταματήσει η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Αν σε κάποια θέματα η απόψεις ταυτίζονται τότε ταυτίζονται. Και το ότι πρέπει να φύγουν τα πράσινο μπλε κοπροσκυλα είναι πλέον ύψιστη προτεραιότητα. Και θα χρειαστεί θεούς και δαίμονες για να γίνει. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν συνεργαστούν Καμενος ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ και ΧΑ όλοι μαζί . Ας τους διώξουμε και μετα σκοτωνομαστε μεταξύ μας όσο θέλετε. Αλλα αυτοί πρέπει να φύγουν πάση θυσία

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος πεινάει και το πρέζα είναι στον κόσμο του. Βλέπει δεξιούς και αριστερούς, αντί να βέπει μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Πρέζα αφού σε κράζει ο κόσμος γιατί επιμένεις στο να μην γίνονται συνεργασίες, και να ρίχνεις λάσπη σε αντιμνημονιακούς χώρους; Η Ελλάδα ευτυχώς δεν είναι όπως η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ αριστερά ΚΑΙ μπορεί ΚΑΙ θα συνεργαστεί. Περαστικά!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!! ΛΕΣ "ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ. ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΟΝΟ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕ, ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ... ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε πρέζα με τη λάσπη που ρίχνεις με κάνεις να σκέφτομαι να ψηφίσω και γω καμμένο...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑTV :"..ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.."
Αγαπητέ πρεζα δεν διαβάζω να λέει πουθενά για συνεργασία.
Αν διαβάζω καλά λέει:«εάν εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε, συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι»

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ .
ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ .Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Ανώνυμος είπε...

Και για να συμπληρώσω μέχρι τώρα δεν ήμουν σίγουρος αλλα τώρα τσίπρα δαγκωτω μόνο και μόνο γιατί θέλει μεγάλα αρχιδια για να πεις κάτι τέτοιο στον κολλημένο "αριστερό" κόσμο... Αυτά τελευταία ελπίδα για ειρηνική επίλυση "περιπου", του καθαρισματος του βοθρου που λέγεται Ελλάδα. Θα τα πούμε στις 7 Μαΐου. Καλή μας τύχη...

σισιφος είπε...

πριν γραψεις τις παπαριες σου παρε δυο ανασες βλακα πρεζα γιατι εκτιθεσαι

manos είπε...

ΚΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ!!!! ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ???!!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ-ΝΕΟΝΑΖΙ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ…ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.....ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣTIΚΟ ΕΥΡΩ...

manos είπε...

ΚΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ!!!! ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ???!!!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ-ΝΕΟΝΑΖΙ!!! ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ…ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.....ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣTIΚΟ ΕΥΡΩ...

manos είπε...

ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ... KAI OI 300 ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Η ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ, ΤΩΡΑ 50 ΣΕΝΤΣ ΗΤΟΙ 170 ΔΡΑΧΜΕΣ....!!!! ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΗΤΑΝ 180.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 575 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 180 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΝΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ καθόλου με τον αρθρογράφο,το θέμα είναι να διώξουμε τους μνημονιακούς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΕΖΕΣ,ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΡΩΓΕΣΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΚΩΛΟΚΟΜΚΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;ΕΣΕΙΣ ΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΑΤΑ ΟΛΑ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ,ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ........ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ........ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ.....ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ.....ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ?ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ 70% ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΕΣΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Τσίπρας, έχει καταλάβει τι θέλει ο λαός. Μπράβο του και είναι πολύ μάγκας που δεν κολλάει ψευτοαριστερά. Η ιδεολογία μλκ πρέζα είναι για να εξυπηρετεί την κοινωνία, όχι για να την ακολουθούμε με παρωπίδες. Ο κόσμος θέλει να ενωθεί για διώξει τις μνημονιακές δυνάμεις και να δικάσει τους εγκληματίες και εσύ τι κάνεις ρε μλκ πρέζα? Διχάζεις το λαό?

Ανώνυμος είπε...

μπραβο του...εγω συριζα δεν ειμαι,ειμαι αναρχικος αλλα μακαρι να γινοταν κατι τετοιο. ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης για να καταλάβετε το μέγεθος της προβοκάτσιας και να δείτε ποιός είναι ο μαλάκας

-Εάν πάρετε εσείς εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα επιδιώξετε μία κυβέρνηση με όλες τις αντιμνημονικές δυνάμεις, ακόμα και με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», ας πούμε;

Α.Τ: Κοιτάξτε, με τον κ.Καμμένο έχουμε πολύ σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές. Οι ιδεολογικές είναι γνωστές και η διαδρομή των χώρων είναι γνωστή. Οι πολιτικές και οι προγραμματικές έγκεινται σε αυτό που σας είπα στην αρχή. Εμείς δεν μπορούμε να πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον κόσμο, λέγοντας ότι όλοι θα κερδίσουν. Δεν μπορούν να κερδίζουν όλοι στη ζωή. Για να μπορέσεις να στηρίξεις τον άνεργο, το χαμηλοσυνταξιούχο, το φτωχό, πρέπει να στεναχωρήσεις τον πλούσιο, δε γίνεται αλλιώς. Δεν μπορεί να κερδίζει ο πλούσιος, να κερδίζει και ο φτωχός. Αν ήταν αυτό δυνατόν, θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι σε αυτόν τον κόσμο. Ο κ.Καμμένος θέλει να μειώσουμε τη φορολογία του πλούτου. Αν μειώσουμε τη φορολογία του πλούτου, τότε θα πρέπει να ξεκοιλιάσουμε, να γονατίσουμε το φτωχό. Εμείς λέμε ότι οι πλούσιοι πρέπει να πληρώσουν. Πρέπει να περάσουν από το ταμείο. Οι τραπεζίτες πρέπει να περάσουν από το ταμείο. Οι μεγαλοεπιχειρηματίες πρέπει να βάλουν κι αυτοί το χέρι στην τσέπη. Οι εφοπλιστές πρέπει να σταματήσουν να κάνουν τους τσαμπουκάδες και να πληρώσουν τώρα, που η χώρα κινδυνέυει. Δεν μπορεί να συμβαδίζουν όλα. Μέχρι τώρα κερδίζανε οι λίγοι που έχουν τα πολλά και χάνανε οι πολλοί που έχουν τα λίγα. Σε λίγο δε θα τους μείνει τίποτα.

Άρα, μία κυβέρνηση της Αριστεράς έχει ένα σκληρό φορολογικό σχέδιο, για να υπάρξει δικαιοσύνη και ισότητα σ’αυτόν τον τόπο επιτέλους. Ο καθένας να φορολογείται με βάση αυτά που έχει. Εκεί λοιπόν έχουμε τις διαφορές μας. Εάν, όμως, παρόλα αυτά, εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε, συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι. Κοιτάξτε, είναι ιστορικές οι στιγμές που ζούμε. Και δεν μπορούμε να λέμε στον ελληνικό λαό ότι το κρίσιμο αυτή την ώρα είναι να επιβεβαιωθεί η δική μας άποψη. Βεβαίως να επιβεβαιωθεί, αλλά πρέπει να σταματήσει το Μνημόνιο. Το κύριο εδώ που τα λέμε δεν είναι το τι θα κάνει ο Καμμένος, το κύριο είναι αν θα υπάρξει ένας σκληρός πυρήνας πλειοψηφίας στη Βουλή από τις δυνάμεις της Αριστεράς και μία συμφωνία σε ένα μίνιμουμ στόχων, γιατί έχουμε διαφορές. Είναι υπαρκτές οι διαφορές, δεν μπορεί από τη μία μέρα στην άλλη να τις κρύψουμε κάτω από ένα χαλί, αλλά νομίζω ότι το διακύβευμα σήμερα είναι τι θα κάνουμε τελικά με την Ευρωζώνη και με τη θέση μας στη Ευρώπη. Το διακύβευμα είναι τι θα πάμε να τους πούμε εκεί για να σταματήσουμε τη λαίλαπα. Και από εκεί και πέρα, προφανώς θα υπάρξουν και πάρα πολλά ζητήματα, τα οποία θα είμαστε αναγκασμένοι να τα επανεξετάσουμε στην πορεία. Αλλά το κρίσιμο θα είναι να υπάρξει αυτή η πλειοψηφική συσπείρωση, που θα δώσει και μεγάλη ελπίδα στον ελληνικό λαό...

giannis40 είπε...

Οσοι κατακρινετε τον Τσιπρα,καθηστε με το μνημονιο,καλα ειστε!Ελα Αλεκαααα αριτεροαγωνιστρια της πλακας που μονο για λογια εισαι και πραξη μηδεν.Ξυπνηστε ρεεεεεε,χανομαστε ,βουλιαζουμε και σας χαλανε οι συνεργασιες εεε?Εσεις του κκε καθηστε μονοι σας και οταν ξαναβγουν και μας ξεσκισουν μια για παντα θα εχετε να λετε στα παιδια σας οσοι εχετε γιατι οι νεοτεροι δε βλεπω να κανετε με αυτη την κριση οτι κρατησατε ψηλα τα ιδανικα σας.Ειμαι σιγουρος οτι οι ψηφοφοροι του κκε δεν ειναι η ξεφτιλα που ειναι η ηγεσια του και θα πιεσουν με τον τροπο του ο καθενας να συνεργαστουν ολα τα μικρα κομματα εκτος χρυσης αυγης φυσικα και τετοιων συναφων να βγουμε απο το τελμα.

giannis40 είπε...

Οσοι κατακρινετε τον Τσιπρα,καθηστε με το μνημονιο,καλα ειστε!Ελα Αλεκαααα αριτεροαγωνιστρια της πλακας που μονο για λογια εισαι και πραξη μηδεν.Ξυπνηστε ρεεεεεε,χανομαστε ,βουλιαζουμε και σας χαλανε οι συνεργασιες εεε?Εσεις του κκε καθηστε μονοι σας και οταν ξαναβγουν και μας ξεσκισουν μια για παντα θα εχετε να λετε στα παιδια σας οσοι εχετε γιατι οι νεοτεροι δε βλεπω να κανετε με αυτη την κριση οτι κρατησατε ψηλα τα ιδανικα σας.Ειμαι σιγουρος οτι οι ψηφοφοροι του κκε δεν ειναι η ξεφτιλα που ειναι η ηγεσια του και θα πιεσουν με τον τροπο του ο καθενας να συνεργαστουν ολα τα μικρα κομματα εκτος χρυσης αυγης φυσικα και τετοιων συναφων να βγουμε απο το τελμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ . ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρεζα τοσο πολυ σε ενοχλησε που υπαρχει περιπτωση να ξεπερασουν 2 κομματα τα κολληματα τους και να συνεργαστουν για το καλο του λαου μας. Δεν μπορουμε να βρουμε τι μας ενωνει πρωτα, απο το να φαγωνομαστε συνεχεια με αυτα που μας χωριζουν? Δεν υπαρχουν πια αριστερα και δεξια στην ουσια, παρα μονο οι προδοτες των μνημονιων απο τη μια, και οι αντιμνημονιακοι απο την αλλη. Μονο οι προδοτες των μνημονιων επιτρεπεται να συνεργαζονται μεταξυ τους? Κανενας στο κομμα του καμμενου δεν εχει ψηφισει μνημονια. Σας τρομαξε τοσο πολυ η ιδεα της ενωσης του λαου μας? Προτιματε μονο τις συνεργασιες της προδοσιας και του ξεπουληματος?

Ανώνυμος είπε...

O Τσίπρας σωστά τα λέει.

Οι συριζαίοι που αντιδρούν να αφουγκραστούν τη θέληση του λαού.

Ανώνυμος είπε...

popo peftoume apo ta sinefa diladi pws ginete aristera kommata na mi sinergazonte me aristero kai na sinergazete me parakladi tis deksias mipos prepi na tarakounisoun to kefali tous eki panw na doun ti ginete kai pioi ine me pious ? kai ena erwtima kafto exoun sinidisi to baros tis politikis boulisis tous i mipos tha ine mia fooska kai ena akomi psemma tis politikis pou exoun skopo na akolouthisoun

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ..... ΠΡΕΖΑ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ποσο μαλακας εισαι ρε πρεζα?
Ποσο?, μωρη πορνη της πληρωμενης πληροφορησης...?

Ανώνυμος είπε...

προφανώς υπάρχει έλλειμα κριτικής σκέψης. Πρώτος στόχος της όποιας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η απομάκρυνση των μνημονιακών κομμάτων. Χωρίς συνεργασία αυτό δεν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΠΑΜ.ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Ο Χ Ι ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να κατακρίνω τον Τσίπρα για το ότι μας λέει ότι θα κάνει διαπραγμάτευση μέσα στο ευρώ,αυτό δεν μπορεί να γίνει ,η ΕΕ είναι ένωση τραπεζιτών και πολυεθνικών και βοηθάει τον φασισμό να ανέβει.Αν ήτανε ισότιμη ένωση λαών να το συζητάγαμε,τώρα είναι εις βάρος μας και προσπαθούν να επιβάλλουν πολιτικές υποδούλωσης.Αλλά αυτό που είπε είναι μια απλή φράση ,αν χρειαστεί υποστήριξη σε ένα θέμα,θα δεχτεί την βοήθεια και εκτός αριστεράς.Επίσης έχει εν μέρει δίκιο ο ΠΡΕΖΑ,δεν δέχτηκε ισότιμες συνεργασίες ο ΣΥΡΙΖΑ,με άλλους όπως το ΕΠΑΜ.Εγώ δεν πιστεύω καθόλου τον Τσίπρα,αλλά προφανώς προτιμώ να ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ και να εξαφανιστούν οι ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ κλπ .Oι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες και χρειάζεται ισχυρή συσπείρωση του ελληνικού λαού ,απέναντι στους δοσίλογους , τους τραπεζίτες και τις πολυεθνικές.

Ανώνυμος είπε...

πρεζαεχεις αδικο. Πρεπει ολες οι αντιμνημονιακες δυναμεις να συμμαχησουν, για να βγαλουμε αντιμνημονιαη κυβερνηση. Αν καποιος(πχ καμμενος) προδωσει το αντιμνημονιακο της κυβερνησης, τοτε βλεπουμε και κανουμε. ΜΕχρι τοτε ειναι πολυ σημαντικο να μην κυβερνησει το μαυρο μετωπο. Πολυ πιο σημαντικο απο ιδεολογιες, ιδεοληψιες, κλπ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ σε σιχάθηκα όπως σιχάθηκα και το άλλο ***site παραπληροφόρησης(τρομ....κό). Σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναμπώ στο μπλογκ σου γιατί τσάμπα ανεβάζω την επισκεψιμότητά σου και σε κάνω μάγκα.
ουστ.