Πέμπτη, Απριλίου 26, 2012

ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
Στις 10 το πρωί, στην πλατεία Κοτζιά, καλούν τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, η ΓΣΕΕ η ΑΔΕΔΥ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Αθήνας για την απεργία της Πρωτομαγιάς.
Ανάλογες απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι η φετινή πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση αποκτά ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά μετά τα συνεχή σκληρά, άδικα, αντικοινωνικά και νεοφιλελεύθερα μέτρα που έχουν επιβληθεί από τρόικα και κυβέρνηση.
«Ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται με δεδομένο το γεγονός ότι συνεχίζονται οι προκλητικές απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών, την ώρα που έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο ανοχής και αντοχής από τον κόσμο της μισθωτής εργασίας.
» Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα είναι σε θέση μάχης, ώστε να αποκρούσουν την αποτυχημένη συνταγή των μνημονίων της ύφεσης, των απολύσεων, της ανεργίας, της υποταγής της χώρας στα θέλω και στις απαιτήσεις των αγορών και των τραπεζιτών».
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
26-4-2012

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ. ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ. ΤΑΞΙΚΑ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Me X.A mazi!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο βλακα! με χ.α. ΤΟ ΒΡΚΕΣ! ΒΛΑΞ. ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ! ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

zito o laikos sindesmos xrysh aygh

Ανώνυμος είπε...

εμεις ειμαστε αναρχικοι.
δεν θα παμε στις φιεστες του κομμουνισταριου.
να παει ο σχολ.1

και στις εκλογες θα ψηφισουμε το κομμα που θα δωσει την μεγαλυτερη σφαλιαρα στο συστημα, την χ.α., χωρις φυσικα να συμφωνουμε με το προγραμμα του- αλλωστε τοσα χρονια οσοι ψηφιζαν πασοκ ειχαν ιδεα τι προγραμμα ειχε?

Ανώνυμος είπε...

10:15 Ασε ρε μαλάκα φασίστα οι αναρχικοί δεν ψηφίζουν και εσύ μιλάς για εκλογές. Τόσο κότα είσαι που δεν λες ότι χρυσαυγίτης φτηνό το κόλπο σου βλάκα και δεν πιάνει.

Ανώνυμος είπε...

11.50 νεοδημακραταρο σε κοβω. εχεις πρβλμ με τους αναρχικους? σε τσουζει που θα ψηφισω χ.α.?
σε τσουζει ε?......

Ανώνυμος είπε...

Καμία σχέση μαλάκα τα ξέρουμε τα κολπακια σου που κάνεις εδώ μέσα χρυσαυγίτη οι αναρχικοί βγάζουμε κείμενα κατά τον εκλογών και μετά λές ότι θα ψηφίσεις χ.α. O έσενα να δεις πως θα τσούκσει ο κόλος σου που το παίζεις και αναρχικός.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στο κκε που για αλλη μια φορα βζαζει την ουρα του απ εξω!μακρια απο το κεντρο και οπου να ναι!παρτε και την χ.α και πατε χαλυβουργια!ντροπησας!και οταν χρειαστει περιφρουρηστε την βουλη για να μην χασετε τις θεσουλες σας!ο βελουχιωτης θα σας ειχε κρεμασει!

Ανώνυμος είπε...

και γω που χω περάσει από πολλούς αριστερούς χώρους κνε εακ ακ κλπ.
Τώρα νομίζω ότι η μεγαλύτερη σφαλιάρα για το σύστημα είναι η χ.α.
Καλύτερα φασίστας γνήσιος παρά υποκριτής αριστερός!

φυσικά δεν θα ψηφίσω τίποτα αλλά με τόσες μαλακίες που έχω ακούσει από τους αυτοαποκαλούμενους "αναρχικούς" και "αριστερούς" δικαιολογώ απόλυτα αυτούς που θα ρίξουν χ.α.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ οι αναρχικοι
ριχνουν χ.α.

χαμός.....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι χρυσαυγίτης, αλλά αυτή τη φορά θα ψηφίσω ανταρσυα.. εξάλλου στη Χρυσή Αυγή μαζευτήκαμε τόσοι πολλοί απ' ότι βλέπω που δε με χρειάζονται! Θα έρθει ο στρατός της χ.α. επιτέλους με τις ποδιές και το tide στο χερι, να ξεβρωμίσουνε τον τόπο, να αστράφτει όταν θα τον ξεπουλάμε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ οι αναρχικοι
ριχνουν χ.α. πολλές σφαλιάρες

χαμός.....

Ανώνυμος είπε...

αντε χασου ρε νεοδημοκρατη που τρομαξες επειδη οι αναρχικοι θα ψηφισουμε χρυση αυγη
και λες σαχλαμαρες.

ναι ρε. χρυση αυγη ψηφιζουμε. και θα μπουν φυλακη οι κλεφταραδες κι οσοι ειχαν τις κοτάλλες.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΥΤΣΤΑ

Κώστας είπε...

τι πλάκα έχουμε ρε παιδιά! Πάμε για να 3φυλλο όλοι μαζί;
φρικιά, φασίστες, αναρχικοί σε μια χασισιά όλοι μαζι...

Τι σουρεάλ κατάσταση ρε φίλε...