Κυριακή, Απριλίου 08, 2012

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στόχος αγνώστων δραστών που θέλησαν να τον κάψουν ολοσχερώς έγινε τα ξημερώματα , ο χώρος  όπου συναθροίζονται μάρτυρες του Ιεχωβά στην οδό Λαγκαδά. Λιγο πριν απο τις 3 τα ξημερωματα οι δραστες διερρηξαν τον χωρο και με ευφλεκτο υλικο εβαλαν φωτια.Ωστοσο η φωτια δεν επεκταθηκε και προκαλεσε μικρες υλικες ζημιες
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=53972:2012-04-08-06-49-59&catid=74:sites&Itemid=143#ixzz1rQqTgm12 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
8-4-2012

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος χρυσαβγιτης να μας εξηγησει αν τον καψανε επειδη δεν ηταν παγανιστικος, η επειδη δεν ηταν χριστιανοορθοδοξος ο χωρος? Με εχετε μπερδεψψει τα τελευταια χρονια. Για να ειμαι καλος ελληνας πρεπει να κανω θυσιες στον Πανα η στον Γιαχβε? Επεισης ποιος ηταν πιο καλος πατριωτης, ο Χιμλερ η ο Γκεμπελς? Παπαδοπουλος η Μεταξας? Αυτα ειναι ερωτηματα που με βασανιζουν. Εχω να κανω μπανιο μιαμιση μερα λογω φορτου εργασιας, μηπως δεν ειμαι καλος Ελληνας? Αν μαυρισω πολυ δουλευοντας στο χωραφι, μπορω να κυκλοφορησω στην Αθηνα? Θα ειμαι τυλιγμενος με ελληνικη σημαια προς αποφυγην παρεξηγησεων.

Αν μπορει να μου λυσει καποιος παλιος χρυσαβγιτης (ξερεις απο την παλια καλη εποχη που λεγαμε ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ χωρις να φοβομαστε μη χασουμε ψηφαλακια), θα ημουν Ευγνωμων.

Αιμα Τιμη Νεοναζι.

Υ.Γ. ΓΑμω τους θεους ολων σας

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ .... ο τίτλος σε όλα τα site /εφημερίδες είναι : Στόχος αγνώστων δραστών .., ΑΛΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΕΖΑΣ που ως γνωστών έχει χώσει στον κώλο του μια μαντική μπάλα, τους βάπτισε φασίστες!! Που το ξέρεις ρε μαλακά ΠΡΕΖΑ πως ήταν φασίστες!!??
Έχεις καταντήσει τόσο γελοίος που γελάνε ακόμα και οι υποστηρικτές σου!!

Ανώνυμος είπε...

12,56 Μην καρφωνομαστε. Φασιστες ειπε οχι χρυσαβγιτες. Το να καψεις το χωρο λατρειας καποιου ειναι φασιστικο εξ ορισμου. Δεν ηταν ανακριβης εδω ο πρεζας.

Ανώνυμος είπε...

12.56 Και εγω συμφωνω μαζι σου. Αποκλειετε να ηταν φασιστες. Ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ εκκλησιων ητανε. Ψυθιριζεται οτι ηταν ρωμαιοκαθολικο το χτυπημα, αλλα εσωτερικες πληροφοριες κανουν λογο φια "θραυσματα φιαλης μαυροδαφνης ως καταλοιπα του εμπρηστικου μηχανισμου".

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν παρακολουθείτε τον ΠΡΕΖΑ καιρό και δεν τον έχετε καταλάβει! ΌΤΙ ΛΕΕΙ για φασισμό, ότι λέει για μετανάστες (γι' αυτόν δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, αλλά μόνο λαθραία τσιγάρα...χαχαχαχα), ότι λέει γενικά για κουκουλοφόρους και φωτιές και πανούκλα... ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! Έχει τρελό κόλλημα το άτομα! Ψύχωση!! Αρρώστια!!
Μάλλον θίγετε τόσα χρόνια με την Χ.Α. και δεν θέλει να παρεξηγηθούν οι μελαμψοί γαμιάδες του!!
Από την άλλη βλέπει την άνοδο της Χ.Α. και βλέπει πως όλος ο κόσμος πλέον ΔΕΝ θέλει τους λαθροέποικους και όπως να το κάνουμε έχει διαταραχτεί η ψυχική του υγεία και γράφει όλη μέρα μαλακίες! ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ την έρευνα του «Βήματος της Κυριακής»
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Τρομάζουν, ενοχλούν και είναι υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας.
Αυτή είναι η εικόνα για τους μετανάστες, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του «Βήματος της Κυριακής», μετά την έναρξη των επιχειρήσεων-σκούπα στο κέντρο και την απόφαση της κυβέρνησης για δημιουργία κέντρων κράτησης.

Οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό κοντά ή και πάνω από το 80%, έχουν αρνητική γνώμη για τους μετανάστες, νόμιμους και παράνομους .... """Πάρτε την εφημερίδα να δείτε περισσότερα!"""
Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε 1.58μμ,

1. οταν ο οικογενειαρχης δεν θα εχει λεφτα να σπουδασει το παιδι του (ναι μωρη ψωλού, δεν ειναι ολοι βόδια σαν εσενα - ουτε ολοι θελουν να διοριστουν στα ΔΙΑΣ) τοτε θα σου καρφωσει το ματσουκι στον κωλο - και τοτε καλή μου να σε δω αν θα κανεις "χαχαχαχα"

το γαμησι θα το φας ουτως ή αλλως, απλα δεν θα το φας ουτε απο τους 'λαθρο", ουτε απο τους 'αναρχο" - θα το φας απο τον απλο Ελληνα οικογενειαρχη

2. Ελληνας που να πιστευει στον Χιτλερ, απλα δεν οριζεται (ξερω ξερω, χρησιμοποιω δυσκολες για σενα λεξεις, αλλα τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα) - οποτε αμα γουσταρεις σβαστικες και sieg heil, ετοιμασου ως καλος προδοτης που εισαι να παρεις τον μπουλο και να πας στην αγαπημενη σου Γερμανια...

Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ, απλα ΕΣΥ δεν εισαι Ελληνας!

ΕΜΕΙΣ που ειμαστε Ελληνες θα μεινουμε ΕΔΩ γιατι ειναι η χωρα ΜΑΣ - εσεις, οι προδοτες της Ελλαδας, τραβατε να κανετε παρεα στα αδερφια σας του NPD και να κλαιτε παρεα καθε Μαη για το γαμησι που φαγατε το 1945

καλά ψιψικα μου? αντε μπραβο...

Ανώνυμος είπε...

προς ολα τα παιδια που μπαινουν στον κοπο να ανταλλαξουν αποψεις, εστω και μπινελικια με τους νεοφασιστες και μπατσους. ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα για την υπομονη σας. βεβαια ειναι τοσο αμορφωτοι και πορομενοι που δεν πιστευω οτι θα βγει τιποτα. απλα αγνοηστε τους συντροφοι και οταν σας δωθει η ευκαιρια τσακιστε τους.ετσι και αλλιως 2-3 ατομα ειναι εδω μεσα που τρολαρουν συνεχεια. γραψτε στους στα αρχιδια σας. αυτοι ειναι χαμενοι απο χερι απο το μισος και τα κομπλεξ τους.

Ανώνυμος είπε...

σ'αυτον τον αγιο τοπο θα μεινουν μονο ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι,διοτι οι δικοι τους προγονοι και μονο εδωσαν αιμα για να παραμεινει ο τοπος καθαρος και αμολυντος απο καθε ειδους ''μεταναστη'',αλοθρησκο και αιρετικο.Παρτε το λοιπον πολυ σοβαρα αυτο το γεγονος και σταματηστε να αβανταρετε καθες ειδους κατωτερα οντα με κινδυνο να πιστεψουν στο τελος πως ειμαστε ομοιοι.

Ανώνυμος είπε...

6.48μμ ελα μια βολτα στην Κομοτηνη να σου γνωρισω μουσουλμανους που οι παππουδες τους σκοτωθηκαν στην πρωτη γραμμη στον πολεμο του 1940 και αλλους που οι παππουδες τους εκτελεστηκαν απο τους Βουλγαρους φασιστες στην Κατοχη...

οχι πως θα αλλαξεις μυαλα (δεν σε τοσο εξυπνο για κατι τετοιο), απλα για να το ξερεις

Ανώνυμος είπε...

Ισλαμοπουστες προβοκατορες το εκαναν....

Ανώνυμος είπε...

χρυση αυγη ρε να ξεβρωμισει ο τοπος

Ανώνυμος είπε...

αναρχικες ισλαμολουγκρες το εκαναν..αυτοι οι αναρχοαπλυτοι ειναι φασισταρια που μισουν τα παντα στην ελλαδα..τα αναρχοκτηνη ειναι χειροτερα και απο τον φασιστα σταλιν που πιστευουν..

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα... μαλάκα 2:42 μμ ΠΡΕΖΑ δηλαδή.. χαχαχα... έχεις πλάκα ρε μαλάκα ΠΡΕΖΑ που μπαίνεις και γράφεις διάφορα ποστ σαν διαφορετικός ανώνυμος! Αφού ρε τρόμπα μόνος σου τα γράφεις, μόνος σου απαντάς!!!
Τι παπαριές είναι αυτές που γράφεις για ναζί και στρατόπεδα και πολέμους ρε αχυρόμαυαλε!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ δεν έχεις να πεις τίποτα?? Εμείς σαν Χρυσή Αυγή παραθέτουμε δημοκρατικές λύσεις και αιτήματα και λέμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να φυλαχτούν τα σύνορα και να ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΚΑΘΕ παράνομος λαθραίος από την Ελλάδα! Απλά και όμορφα!!
Η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο ΓΚΕΤΟ λαθραίων και μια υγειονομική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγή!! Και βγαίνετε και σεις οι άπλυτοι και λέτε για στρατόπεδα και ναζί και χίτλερ! Στου καραγκιόζη τον γάμο δηλαδή οι απαντήσεις, όπως πάντα!!
Αν παρ' όλα αυτά όμως τους θέλετε.... ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!! Οκ??
καλά ψιψικα μου? αντε μπραβο...

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ είπε...

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΜΑΝΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΡΙΣΗ ΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ 1922 ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ META THN ΣΦΑΓΗ, ΟΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΜΕΤΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ), ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΛΠ. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΟΥΡΑΔΟΓΕΝΝΗΤΑ ΠΟΥΣΤΡΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΤΟ 1922 ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ... ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΑΜΩΕΘΝΟΣ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΜΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ; ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ".

ΚΑΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ/ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία:

Σε αυτό εδώ το blog μπορει ο καθενας να γραψει και το σχόλιό του να ανέβει ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ανωνυμα, ακόμα και αν βρίζει το ίδιο το blog.

Στο site της "χρυσης" αυγης, για να επικοινωνησεις έχουν ως προαπαιτούμενο να δώσεις όλα σου τα στοιχεία.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: αφού τα μέλη της εν λόγω ομαδας ισχυριζονται ότι είναι Δημοκράτες, γιατί δεν προάγουν τον ελεύθερο διάλογο μέσα από το site τους? Την ιδια στιγμή μάλιστα που μπαίνουν σε άλλα site-όπως εδώ- και η γνώμη τους αν και λανθασμενη, παρουσιάζεται ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ?

Λοιπόν, παιδάκια γεμάτα μίσος σκεφτείτε λίγο τι σημαινει Δημοκρατία, συγκρίνετε το με την επικίνδυνη προπαγάνδα της οποίας είστε τα τραγικά θύματα και επαναπροσδιορίστε τη θέση σας.

Στην αναζήτησή σας λάβετε υπόψη τα εξής:

Την τραγική κατάληξη των κοινωνιών στις οποίες επιβλήθηκαν φασιστικά καθεστώτα

Τις εικόνες βιας, πονου και απαξιωσης της ανθρώπινης ζωής που καθημερινά αυξάνονται...

Πιστεύετε πρααγματικά ότι βιολογικά είναι δυνατόν να επιβιώσουμε αν οι μισοί θέλουν να φάνε τους άλλους μισούς?

Μόνον ενωμένοι ενάντια στην τυρρανί θα βγούμε από την κρίση!

Είστε Έλληνες και όμως τόσο αντίθετοι με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

γιατί ΕΛΛΑΔΑ = ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Παρακαλώ όποιος θελήσει να απαντήσει με βρισιές, να ξερει ότι το μόνο που θα επιβεβαιώσει είναι οτι το μόνο εργαλέιο των φασιστών: είναι η βία, φυσική, ψυχολογική και λεκτική.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Υ.Γ. Η μονη σχέση που έχω με το blog "ΠΡΕΖΑ t.v." είναι αυτή του απλού αναγνώστη.

Ανώνυμος είπε...

Συμπήρωματικο στο 1.55 π.μ.

Αφού στο δικό τους site ζητάνε e-mail, αν ηταν σωστοι και Δημοκράτες-όπως ισχυρίζονται ότι είναι-θα μπορούσαν όταν γράφουν αλλού, αντί γαι "ανωνυμος" να επιλέγουν οκειοθελώς τη δημοσιοποίηση του e-mail τους.

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε?

Εμένα πάντως μου φαίνεται δίκαιο, να κάνω και εγώ αυτό που απαιτώ από τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία:

Σε αυτό εδώ το blog μπορει ο καθενας να γραψει και το σχόλιό του να ανέβει ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ανωνυμα, ακόμα και αν βρίζει το ίδιο το blog.

Στο site της "χρυσης" αυγης, για να επικοινωνησεις έχουν ως προαπαιτούμενο να δώσεις όλα σου τα στοιχεία.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: αφού τα μέλη της εν λόγω ομαδας ισχυριζονται ότι είναι Δημοκράτες, γιατί δεν προάγουν τον ελεύθερο διάλογο μέσα από το site τους? Την ιδια στιγμή μάλιστα που μπαίνουν σε άλλα site-όπως εδώ- και η γνώμη τους αν και λανθασμενη, παρουσιάζεται ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ?

Λοιπόν, παιδάκια γεμάτα μίσος σκεφτείτε λίγο τι σημαινει Δημοκρατία, συγκρίνετε το με την επικίνδυνη προπαγάνδα της οποίας είστε τα τραγικά θύματα και επαναπροσδιορίστε τη θέση σας.

Στην αναζήτησή σας λάβετε υπόψη τα εξής:

Την τραγική κατάληξη των κοινωνιών στις οποίες επιβλήθηκαν φασιστικά καθεστώτα

Τις εικόνες βιας, πονου και απαξιωσης της ανθρώπινης ζωής που καθημερινά αυξάνονται...

Πιστεύετε πρααγματικά ότι βιολογικά είναι δυνατόν να επιβιώσουμε αν οι μισοί θέλουν να φάνε τους άλλους μισούς?

Μόνον ενωμένοι ενάντια στην τυρρανί θα βγούμε από την κρίση!

Είστε Έλληνες και όμως τόσο αντίθετοι με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

γιατί ΕΛΛΑΔΑ = ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Παρακαλώ όποιος θελήσει να απαντήσει με βρισιές, να ξερει ότι το μόνο που θα επιβεβαιώσει είναι οτι το μόνο εργαλέιο των φασιστών: είναι η βία, φυσική, ψυχολογική και λεκτική.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Υ.Γ. Η μονη σχέση που έχω με το blog "ΠΡΕΖΑ t.v." είναι αυτή του απλού αναγνώστη.

1:55 πμ
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Συμπήρωματικο στο 1.55 π.μ.

Αφού στο δικό τους site ζητάνε e-mail, αν ηταν σωστοι και Δημοκράτες-όπως ισχυρίζονται ότι είναι-θα μπορούσαν όταν γράφουν αλλού, αντί γαι "ανωνυμος" να επιλέγουν οκειοθελώς τη δημοσιοποίηση του e-mail τους.

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε?

Εμένα πάντως μου φαίνεται δίκαιο, να κάνω και εγώ αυτό που απαιτώ από τους άλλους.

2:01 πμ

Ανώνυμος είπε...

Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ από διάφορες ασιατικες χωρες ήρθαν στην Ελλαδα βάσει σχεδιου των καπιταλιστικων κεντρων, προκειμενου να έχουν οι επιχειρηματιες και το δημόσιο στην Ελλαδα, φτηνά εργατικά χέρια.

Το σχέδιο αυτό, εκμεταλλεύεται την αναγκη των ανθρωπων αυτων για δουλεια ή καλύτερη δουλειά από αυτην που είχαν στη χώρα τους.

Εδω, λογικό είναι να αυξάνεται η ανεργια των Ελληνων αφού οι εργοδοτες (ΕΛληνες κια ξένοι) προτιμάνε το χαμηλότερο εργατικο κόστος. (Φυσικά οι "κύριοι" αυτοί, ουδέποτε αναφέρονται ως συνυπευθυνοι για την ανεργια από τους ακροδεξιους...)

Οι ΕΛληνες ανεργοι, γίνονται με τη σειρά τους η στρατειά Ελλήνων μεταναστών που θα αποτελέσει τα φτηνα εργατικά χέρια κάπου αλλού...

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πολλοί Ελληνες τα βάζουν με τους ξένους και πολλοί ξένοι με τους Ελληνες...

Τη στιγμή που το ιδιο χερι συντηρει, τρεφει το μισος αυτο και επωφελειται από αυτό...

εκμεταλλευση θρησκευτικης πιστης (Ισλαμ, Χριστιανισμος, Ιουδαισμος), φασισμος (χρυση αυγη κ.τ.λ.) είναι το ιδεολογικό πρόσχημα που χρησιμοποιείται για την πόρωση ενός "στρατου" πνευματικά ταραγμενων ατομων με αντικοινωνικη δραση, τα οποία έχουν χάσει ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ προσωπικού στοιχείου, μετατρεπόμενα σε φερεφωνα και κινητές μηχανες δολοφονιας.

Χρειαζονται θεραπεια και παρακολουθηση από ψυχιατρο-νευρολογο γιατί είναι επικινδυνοι τόσο για τους άλλους όσο και για τους ίδιους τους τους εαυτούς.

Όσοι δεν θεραπεύονται, πρέπει να απομομώνονται γιατί δεν μπορουν να ζουν σε βάρος των τίμιων Δημοκρατών, εκμεταλλευόμενοι την ελευθερη διακίνηση ιδεων και το δικαίωμα του να εμπλέκονται με την κοινωνικη και πολιτικη ζωή που παρεχει η Δημοκρατια!

Γιατί οι ίδιοι είναι εχθροί της Δημοκρατίας, της Ελλαδας και γενικά της ανθρώπινης κοινωνίας