Πέμπτη, Απριλίου 05, 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΡΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-



ΠΡΕΖΑ TV
5-4-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκανα ενα σχολιο πιο κατω,δεν θα αλλαξει βρε παιδια τιποτα τωρα να αγαπαμε ο ενας τον αλλο,εγω ενα θα πω,αν εγω δωσω 1000 ευρω σε καπιον τα θελω πισω ετσι και αυτοι του δντ δεν εχουν ευθυνη αυτοι αλλα οι δικοι μας,μυαλο δεν υπαρχει αυτοι που τα φαγανε αυτοι θα ειναι στην εξουσια,καλη δυναμη σε ολους εχασα τη δουλεια μου εχασα τα παντα και δεν ειμαι μονο εγω,σημερα ειναι η τελευαταια μερα που εχω ιντερνετ δεν εχω χρηματα να το πληρωσω καλη δυναμη και ας τα χασαμε ολα και σιγα τι ειχαμε,ειμαι 26 χρονων δουλευω απο 16 σημερα δεν εχω αλλα χρηματα ,καλη δυναμη σε ολους,δεν θα πω θα αυτοκτονησω αλλα μακαρι να δωσει ο θεος αν υπαρχει να ζησουμε (αν υπηρχε θεος δεν θα ηταν ετσι)

Ανώνυμος είπε...

Vastate re!! tipota de teleiwse akoma! kouragio palikare-kopelia 2:17! eimai se paromoia fasi mines twra!! mia einai i lysi kai ksereis poly kala poia einai...! mexri tote omws mono antidrasi kai polemo ston polemo pou exoun eksapolysei.

Ανώνυμος είπε...

τι δεν έχουν ευθύνη αυτοί του δντ μωρε; ποιοι δικοί μας; οι υπάλληλοί τους;
έχετε κατσαλάβει τί συμβαίνει σε όλο τον κόσμο; που ζείτε;

Ανώνυμος είπε...

kouragio 2:17, makari na mporousa na voithisw alla eimai makria..

Ανώνυμος είπε...

ψοφος κακος στους μπατσους και σε αυτους που τους τρεφουν. σε φαρμακα να τα φατε ρε αληταραδες σκατοφασιστομπατσοι

Ανώνυμος είπε...

Όταν αποκατασταθεί η δημοκρατική νομιμότητα και αναλάβει επιτέλους την εξουσία μια Ελληνική κυβέρνηση, θα πρέπει να διαλύσει παραυτα το φασιστικό σώμα των ΜΑΤ! Γερμανοτσολίαδες, ναζιστές, ασυνείδητοι, ξεπουλημένοι!! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια!

Ανώνυμος είπε...

Ολα μπορούν να αλλάξουν αν καταλάβουμε το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας,το ΔΝΤ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΦΤΙΆΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΆΕΙ ΛΑΟΎς ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟΥς ΛΗΣΤΕΎΕΙ ,ΕΞΟΝΤΏΝΕΙ.Οι δικοί μας πρέπει να πληρώσουνε,γιατί δουλέψανε εις βάρος μας τόσα χρόνια,δεν ξέρουνε να κάνουνε κάτι καλό για την χώρα,είναι ανίκανοι,ηλίθιοι (άρα επικίνδυνοι)και δουλεύανε για την τσέπη τους και όχι για την χώρα.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ,ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ