Τετάρτη, Μαΐου 30, 2012

ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ,ΣΕ ΔΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ,63ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ


-ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...
Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε τόσα άλλα. “Δυο βήματα” από το σπίτι του στο πάρκο του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ο άτυχος άνδρας.
Πατέρας δύο παιδιών, μεροκαματιάρης. Δύσκολα έβρισκε μεροκάματο σε επισκευές πλοίων ή σε οικοδομές.
Χθες οι γείτονες τον είδαν να στέκεται μόνος σε ένα παγκάκι. Κανείς δεν μπόρεσε, λένε, να φανταστεί πως είχε φτάσει σε αυτό το σημείο απελπισίας.

Σήμερα όπως κάθε μέρα ο 60χρονος πήρε τα εργαλεία του, τη φόρμα του και έμοιαζε να ξεκινάει για το μεροκάματο.
Δυστυχώς αποδείχθηκε πως είχε πάρει τη μοιραία απόφαση.
Πέντε λεπτά μετά τις επτά το πρωί οι περαστικοί από το πάρκο αντίκρισαν το τραγικό θέαμα. Ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά.
Οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατό του. Εντόπισαν πάνω του ένα σημείωμα με το οποίο φαίνεται εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ-newsit.gr


Ακόμη μια αυτοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ένας 63χρονος συνταξιούχος βρέθηκε λίγο μετά τις 7:00 απαγχονισμένος στο δασάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια. 
Κάτοικοι της περιοχής που πήγαιναν εκείνη την ώρα στην εργασία τους υπέστησαν σοκ στο θέαμα του 63χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνταξιούχος δεν είχε επάνω του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία του. 
Το μόνο που είχε πάνω του ήταν το σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Το σημείωμα φέρει την υπογραφή «Αλέξανδρος».
Newsroom ΔΟΛ


ΠΡΕΖΑ TV
30-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: