Τρίτη, Μαΐου 29, 2012

ALPHA 98,9 ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ 9 ... ΚΑΙ Η ΠΑΡΩΔΊΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...


ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ,ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΦΥΣΗΝ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ...ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ,ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΑΡΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ,ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ..... (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
Από την Τρίτη 29 Μαΐου, το Ράδιο 9 μετονομάζεται σε Alpha 98 9, αντανακλώντας μία νέα εποχή σύγκλισης των μέσων ενημέρωσης του Ομίλου Demco. 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Alpha 98 9, διατηρώντας τον άμεσο, αμερόληπτο και πολυφωνικό χαρακτήρα του, θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες συνέργιας που δημιουργούνται με τον Alpha, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε δημοσιογραφικό.
Η σύγκλιση των δύο μέσων αφορά στη διαχείριση των αναγκών του ραδιοφωνικού σταθμού από την Οικονομική Διεύθυνση, την Εμπορική Διεύθυνση, τη Διεύθυνση Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας, την Τεχνική Διεύθυνση και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Alpha. Γενικός Διευθυντής του Alpha 98 9 παραμένει ο Βασίλης Θωμόπουλος, ενώ πολλοί συντελεστές του Alpha απέκτησαν ήδη ή πρόκειται σύντομα να αποκτήσουν και ραδιοφωνική παρουσία. Η συνέργια αυτή, διευρύνει το ενημερωτικό, ψυχαγωγικό και εμπορικό αποτύπωμα του Alpha στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και ενισχύει τη δέσμευσή του για ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του Alpha για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των Ελλήνων για ενημέρωση και ψυχαγωγία.
http://www.alpha989.com/
ΠΡΕΖΑ TV
29-5-2012

2 σχόλια:

σισιφος είπε...

εχουνε φερει ολα τα φυντανια του αλφα και εχουνε κανει τον σταθμο σκαι,πρωτα τελειωσανε καζακη κακλαμανο και μετα λογαριδη,μποτσαρη,πετροπουλο και οποιον ειχε μια καπως ελευθερη φωνη.αφηνουνε ακομα τους ντασκα ραλλη και τον τζιμακο και σιουτη αλλα ο σταθμος ουσιαστικα απο πολυφωνικο ελευθερο ραδιοφωνο εχει γινει αισχρη καρικατουρα στην υπηρεσια του συστηματος.κριμα και παλι κριμα

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με σισιφο.Εγώ εκει που άκουγα όλη μέρα τον σταθμό,τώρα ακούω τον Μπάμπη για να δω τι λένε οι συστημικοί δημοσιογράφοι που το παίζουν αντικειμενικοί.Αξίζουν μόνο ΠΑΝΟΥΣΗΣ,ΝΟΡΑ ΡΑΛΛΗ,ΣΙΟΥΤΗ ΚΑΙ ΣΜΥΛΙΔΗ,ΤΙς ΆΛΛΕς ΏΡΕς ΑΚΟΎΩ ΆΛΛΟΥς ΣΤΑΘΜΟΎς.