Τετάρτη, Μαΐου 02, 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ...Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ


Η ΣΑΤΙΡΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
Δεν είναι πρώτη φορά που του ξινίζει το ΚΚΕ του Λ. Λαζόπουλου. Ετσι χτες, ξαναταυτίστηκε με όλους αυτούς που διαστρεβλώνουν το ΚΚΕ και είπε το χιλιοειπωμένο ότι «το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει». Τι να κάνουμε; Το ΚΚΕ δεν κάνει υποκλίσεις σαν και του λόγου του στ' αφεντικά του. Αυτός ήδη δίνεται «ψυχή τε και σώματι» σ' αυτούς που τσακίζουν το λαό, δικός τους είναι και θέλει και το λαό υποχείριό τους.
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6829661&publDate=2/5/2012
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

ΠΡΕΖΑ TV
2-5-2012

13 σχόλια:

giannis40 είπε...

Καλα εκανε και το ταχωσε του κκε ο λακης.Με τη ΝΔ καλα συνεργαστηκαν αλλα τωρα που ειναι οι οι πιο κρισιμες εκλογες στην ιστορια της Ελλαδας δεν μπορει να τα βρει?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο λάκη καλά τους τα εχωσες που προκαλούν τέτοια εποχή με τόσες αφίσες χιλιαδον εύρο....το μεγαλύτερο κόμμα καπιταλισμού με μάσκα λαϊκισμού και με δεξιες τσέπες!!!!μαύρο στης εκλογές.....

Ανώνυμος είπε...

αφου δεν θελει ρε παιδια να κυβερνησει, με το ζορι ντε και καλα?

Ανώνυμος είπε...

Με την ΝΔ συνεργάστηκε(3 μήνες) σαν ενιαίος συνασπισμός(ΚΚΕ-ΕΑΡ).Ήταν μια κυβέρνηση με ημερομηνία λήξης για να μη παραγραφεί το σκάνδαλο Κοσκωτά,γιατί αν δεν σχηματιζόταν κυβέρνηση θα παραγραφόταν.
Υπουργοί εκείνης της κυβέρνησης από την πλευρά του συνασπισμού της αριστεράς ήταν ο Κουβέλης και ο Κωσταντόπουλος.
Μετά απο αυτό αυτοί που σήμερα είναι ο ΣΥΝ και η Δημαρ,θέλησαν να κάνουν το συνασπισμό της αριστεράς(ΚΚΕ-ΕΑΡ) κόμμα αυτούσιο με το όνομα ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ διαλύοντας ουσιαστικά το ΚΚΕ.
Όσοι δεν συμφώνησαν με αυτή την προοπτική και θέλησαν να μείνουν πιστοί στις ιδέες του κομμουνισμού
διατήρησαν το ΚΚΕ ως αυτούσιο κόμμα.Ένα ενδεικτικό χαρακτηριστικό της φύσης των δύο κομμάτων είναι οτι ο μεν ΣΥΝ τότε ψήφισε το Μάαστριχτ που ήταν η βασική συνθήκη που οδηγούσε στην καταστροφή του λαού που ζούμε σήμερα,ενώ το ΚΚΕ ΟΧΙ!
Αυτός είναι ο στόχος,αυτό εννοεί η Παπαρήγα όταν λέει οτι "δεν μας βάζουν στο χέρι",οτι για να υπάρξει συνεργασία με τον ΣΥΝ-Συριζα το ΚΚΕ πρέπει ουσιαστικά να ευνουχιστεί ιδεολογικά και να σταματήσει να είναι κομμουνιστικό κόμμα.Όπως προσπάθησαν να το διαλύσουν τότε.
Ε,αυτό δεν θα γίνει!
Γιατί τότε θα μείνει ο λαός χωρίς κόμμα που θα εκφράζει τα συμφέροντά του και θα μείνουν μείνει μόνο η συμβιβασμένη με το καπιταλισμό "αριστερά",να του χτυπάει την πλάτη με οίκτο την ίδια ώρα που αυτή συνυπογράφει την καταδίκη του στην φτώχεια και την εξαθλίωση,όπως έκανε στο παρελθόν με το Μααστριχτ.

Όσο για τον Λαζόπουλο εγώ δεν πιστεύω οτι κάνει κάτι εσκεμένα.Τόσα αντιλαμβάνεται,τόσα λέει.Ας μάθει πρώτα ποια είναι η διαφορά του κομμουνιστή απο τον συμβιβασμένο "αριστερό" και αν αυτοί έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους.
Εξ'άλλου είναι και θέμα ταξικής οπτικής,για να το πω αλιώς,αυτός δεν έχει τα ίδια προβλήματα με το λαό,δεν βλέπει τον κόσμο από το ύψος των χαμηλών ταξικών στρωμάτων.

Ανώνυμος είπε...

12.09 οντως το κκε δεν κανει ποτε λαθος γιατι παντα λεει οχι σε ολα...

Ανώνυμος είπε...

1:08
Όταν λες πάντα ΟΧΙ στον απάνθρωπο καπιταλισμό,δεν κάνεις ποτέ λάθος.
Το πρόβλημα είναι όταν λες σε όλα ΝΑΙ και μετά αναγκάζεσαι να μαζεύεις τα ασυμάζευτα...

Ανώνυμος είπε...

Εΐχα ενα φιλο στην ιατρικη που ηταν μελος της κνε οταν συνεργαστηκαν με το μητσοτακη. Τον ειχανε διαγραψει τοτε το φιλο μου απο τη κνε γιατι σχολιασε οτι "θα γινουμε συνασπισμος της δεξιας και της καθοδου". Με τη δεξια τους ηρθε ευκολα η συνεργασια. Με την υπολοιπη αριστερα δεν μπορουνε με τιποτα οι φανατικοι σταλινικοι που αποτελουν την ηγεσια των δεινοσαυρων της παπαρηγα. Στο κατω κατω ας κανατε μια συνεργασια με δικους σας ορους να παρετε τους 50 βουλευτες μπονους, να σταματησετε την προδοσια των μνημονιων, να δικασετε τους προδοτες, και να απαιτησετε δημοψηφισμα για την παραμονη στην εε. Αν σκεφτοσασταν πραγματικα τον εργατη, πρωτο σας μελημα θα ητανε να ακυρωσετε τα μνημονια και οχι να κραζετε τον συριζα η το κινημα της πατατας. Και μονο οτι η χρυση αυγη κοντευει να σας περασει ενω θα επρεπε να εχετε πανω απο 20% ισως σημαινει οτι κατι δεν κανετε καλα. Οσο και να παρακαλατε να εξαθλιωθουμε ολοι οι ελληνες μηπως γινουμε κομμουνιστες, αν δεν δειξετε οτι εχετε κατι παραπανω να κανετε εκτος απο απεργιες (στους αλλους παντα και ποτε σε δικες σας εταιριες) θα επιστρεψετε στη φαση που οταν γραφοταν νεος στη κνε τον βαζατε πρωτοσελιδο στο ριζοσπαστη. Οταν απολυει ο ριζοσπαστης γιατι αραγε το παμε δεν δειχνει την ιδια ευαισθησια οπως με αλλες καπιταλιστικες εταιριες, που παει και κανει καταληψεις απαιτωντας επαναπροσληψη των απολυμενων. Αλλα ειπαμε "το δικιο του εργατη ειναι νομος" μονο με καπιταλιστη βιομηχανο. Αν ο βιομηχανος ειναι κομμουνιστης, "νομος ειναι το δικιο του κομμουνιστη βιομηχανου".

Ανώνυμος είπε...

kke ρε μαλακες αντικουμουνια

Ανώνυμος είπε...

Ενα προοδευτικό κομμουνιστικό κόμμα,πρέπει να βλέπει που είμαστε και να μπορεί να ελίσσεται,ελίσσομαι δεν σημαίνει πουλιέμαι.Μπορείς σιγά σιγά να φέρεις τον κομμουνισμό,αν πείσεις με κάθε κίνηση σου τον λαό.Τα υπόλοιπα είναι βλακείες και ίσως υποκριτικά ουτοπικά.Δηλαδή η ηγεσία του ΚΚΕ,είναι φτωχαδάκια??????

Ανώνυμος είπε...

παραζαλη παθατε ρε αντικκεδες ο συνασπισμος το 89 για κοσκοτα και μπαμπερς ξεχασαται ρουφιανοπασοκοσυριζα ναριτες ψοφοανταρσια ΚΚΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!ΜΑΥΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΠΡΌΒΑΤΑ ΑΠΌ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΊΣΤΑ ΆΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΓΊΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ....

Μπάχαλοι & Κνίτες είναι τα ΜΑΤ και οι Ασφαλίτες (και το αντίστροφο)...

ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ !!!

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΝΑΤ !!!

ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΩΣ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΗ...

...και το καλύτερο μου...

ΜΕ Ε Π Α Μ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΤΥ !!!

ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ Ε ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε αιγοπρόβατα που ανησυχείτε για το εάν θα συνεργαστεί το ΚΚΕ με το ΣΥΡΙΖΑ, εσάς τί σας νοιάζει αφού ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ και ΛΑΟΣ ψηφίζετε...