Τρίτη, Μαΐου 01, 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ -


ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ,ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.
ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΠΡΕΖΑ TV
1-5-2012

17 σχόλια:

............ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Είπε ότι το πρόγραμμά του για τη παιδεία δεν έχει περάσει ακόμα από δημόσια διαβούλευση. Η αντίσταση στην παράδοση της χώρα στους τραπεζίτες και στην Μέρκελ προέχει για αυτόν. Πού ειναι το κακό; Προτιμάς ρε ΠΡΕΖΑ τα μνημονιακά κόμματα δηλαδή που έχουν πρόγραμμα για την Παιδεία, αλλά καμία πρόθεση να το υλοποιήσουν;
Είσαι ΠΡΕΖΑ επικίνδυνος. Παραμονές εκλογών χτυπάς ένα αντιμημονιακό κόμμα που κόβει ψήφους από τους δοσίλογους συγκυβερνώντες της ΝΔ. Λίγο μυαλό, αν είσαι όντως καθαρός να έχεις. Αλλιώς μάθε πως το μεροκάματο πρέπει να βγαίνει τίμια.

Ανώνυμος είπε...

ε οχι και δεν εχει προγραμμα για την παιδεια...

το Νομο της Διαμαντως δεεεεν τον ψηφισε περυσι?

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε φιλε να μην ψηφισουν 300.000 ελληνες την χ.α. και να μη μπει στη βουλη.
χα χα χα χα χα χα χα
ακου 300.000 ατομα να ψηφισουν την χ.α. και να παρει 3%
χα χα χα χα χα χα χα

Ειναι ρε παιδια οι χρυσαυγιτες πανω απο 500, αντε 1000 ατομα?

θα τρελλαθουμε ρε?

πως θα παρουν 300.000 ψηφοι
για να μπουν στη βουλη?

ουτε η ντορα που εχει ακρες παντου δεν ειναι δυνατον να παρει 300.000 ψηφοι.

6%, δηλαδη 600.000 ψηφοι παιρνει εδω και δεκαετιες με τα χιλια ζορια η ακροαριστερα.

ακου λεει θα παρει 300.000 ψηφοι η χ.α.

μη φοβαστε. με τιποτα απολυτως δεν μπαινει στη βουλη. ειναι απλως αδυνατο.

iraklis είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.....ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΛΟΙΠΟΝ..ΠΡΕΖΑ...ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΩ...ΗΔΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ...ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ....
==================
ΠΑΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

georgia είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

""ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΒΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ 69 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ TOY 2007 ΑΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΣΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ OI ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ¨ΔΑΝΕΙΣΤΗ¨ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ:
1 ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ (Ο) ΟΜΙΚΡΟΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
2 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.
3 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
4 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.
5 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
6 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
7 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ - 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ"

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝΤΑΙ.
Ενας νέος πολιτικός σχηματισμός χρειάζεται χρόνο για να προχωρήσει σε πλήρη διαβούλευση όλες τις πτυχές του προγράμματος του.
Αυτή τη στιγμή είναι γνωστό ότι προηγείται Πανελλαδικά και ο Αντώνης Κομμανέτσι είναι το 3ο κόμμα με μικρές διαφορές, πολλούς αναποφάσιστους και άνιση κατανομή στις διάφορες περιφέρειες.
Το λόμπυ των τραπεζιτών αυτές τις μέρες θα δώσει τα ρέστα του να αποδυναμώσει τους αντιπάλους της και να πάρει η ΝΔ έστω και με ένα ψήφο το bonus των 50 εδρών.
Στις 7 Μάρτη ο Π Καμμένος θα πάρει την 1η εντολή και θα κληθεί να δώσει γρήγορες και άμεσες λύσεις σε πολύ δύσκολα ζητήματα.
Θα τα καταφέρει όμως γιατί είναι Πατριώτης.

Ήρων ο Αλεξανδρεύς είπε...

Η απομόνωση φράσεων ώστε να δημιουργηθεί κλίμα υπέρ ή κατά, εν προκειμένω, της πολιτικής κάποιου ή ακόμη χειρότερα του ίδιου του προσώπου είναι δείγμα χειραγώγησης το οποίο δεν θα έπρεπε να υφίσταται σε ένα μέσο το οποίο χρησιμοποιεί το πλέον "δημοκρατικό" χώρο που θα ήταν δυνατόν, το διαδίκτυο. Ευτυχώς οι αναγνώστες - χρήστες του διαδικτύου έχουν ανεπτυγμένη κρίση κι ως εκ τούτου δεν μένουν στις επικεφαλίδες και στα τσιτάτα που μόνο στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων... Λυπάμαι κύριοι, αποδεικνύεστε κατώτεροι των περιστάσεων!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Βρε καλώς το μαλάκα από το Πρεςς.

Ανώνυμος είπε...

η δικιά σου μάσκα πότε θα πέσει δεν ξέρω..

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλακά αρθρογραφε, γάμω τις παρωπίδες σου, μια χαρά μιλάει ο Καμμενος! Είναι δυνατόν σε μερικών ημερών κόμμα βρε ηλίθιε να υπάρχει ολοκληρωμένο προγράμμα παντού; Άντε μαλακες βγάλτε τις παρωπίδες και μάθετε ν'ακουτε.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εχουν πρόγραμμα?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOGS ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ " ΠΡΕΖΑ " ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/05/blog-post_02.html#more

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Καμμένε!
Το ένα χέρι υψωμένο σε γροθιά και το άλλο χέρι απλωμένο στη ζητιανιά απέναντι στους δανειστές μας!
Που ήσουν τα τελευταία 15 και βάλε χρόνια;
Ποιών τα απαράδεκτα νομοσχέδια περνούσαν με την ψήφο σου;
Με πατριωτισμό(τάχα)και αγανάκτηση δεν σώζεται η χώρα.
Αν δεν είναι η παιδεία πρωταρχικός στόχος τότε τι είναι;Η φυλακή για αυτούς που τα φάγατε;
Θα βγάλουμε και άλλους ανεγκέφαλους που θα ταχθούν με την Χρυσή Αυγή;
Γιατί τώρα διάλεξες τη στιγμή να φύγεις από το κομματικό εκτροφείο των ανεπάγγελτων της ΝΔ(28 χρονών έγινες βουλευτής.Πόσα άραγε ένσημα κόλλησες σε οποιοδήποτε ταμείο;)
Βέβαια τώρα είναι η ευκαιρία σου να παραμυθιάζεις τους άνεργους και τους σκληρά δοκιμαζόμενου Έλληνες πολίτες.
Ήξερες οι συμμορίες που τώρα κατηγορείς και ήσουν μέλος τους πως δεν τους παίρνει άλλο να κοροιδεύουν τον κόσμο.
Ήξερες πως στην ιεραρχία της ΝΔ ήσουν πολύ πίσω για την προεδρία.
Θα σε ψήφιζα λοιπόν άν αυτά που πιστεύεις τα έλεγες πρίν 10 χρόνια.
Θα σε πίστευα αν η κίνηση που έκανες πρίν λίγους μήνες την έκανες πρίν αρκετά χρόνια.
Πάντα είχαμε σοβαρά προβλήματα αλλά τα υπηρετούσες αντί να τα καταδεικνύεις όπως κάνεις τώρα.
Δεν έχεις λύσεις λοιπόν.Δεν έχεις δύναμη ακόμα.Αν κρατήσεις αυτή τη στάση που έχεις τώρα άλλα 15 χρόνια τότε θα σε τιμήσω.
Μην βιάζεσαι λοιπόν.Άσε τα νταηλίκια,κάτσε με τους συνεργάτες σου και βρείτε τη λογική που χρειάζεται αυτή η άμοιρη χώρα και τα ξαναλέμε.Φυσικά εύχομαι να καταποντίσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ...και την Αριστερά φυσικά που είναι το μεγαλύτερο κακό που εκτρέφαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ..ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ...