Τετάρτη, Μαΐου 09, 2012

"ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗ...ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!!!"

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν έξω από την ΑΣΟΕΕ σήμερα προκειμένου να κάνουν «επιχείρηση σκούπα» κατά των αλλοδαπών μικροπωλητών που βρίσκονται καθημερινά έξω από το πανεπιστήμιο για να πουλήσουν την πραμάτειά τους. Οι μετανάστες στη θέα των αστυνομικών μπήκαν στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου για να προστατευτούν.
Ξεκίνησε πετροπόλεμος.Μέσα στο πανεπιστήμιο μεταξύ των καθηγητών, υπήρχε ένας Ινδός καθηγητής, καλεσμένος του μεταπτυχιακού προγράμματος. Λόγω της αναστάτωσης οι καθηγητές αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το κτήριο. Μαζί με τους υπόλοιπους και ο ινδός.


Κατά την έξοδό του, τον σταμάτησαν αστυνομικοί και ισχυριζόμενοι ότι τον είδαν να πετάει πέτρες, τον οδήγησαν σε μία άκρη για εξακρίβωση στοιχείων.


Ο γραμματέας του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Κακούρος μάταια προσπαθούσε να εγγυηθεί για τον φιλοξενούμενο του πανεπιστημίου. Η γραμματέας έφερε στο σημείο το διαβατήριο του, το οποίο όμως δεν έπεισε τους αστυνομικούς που οδήγησαν τον άτυχο Ινδό καθηγητή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.


Στο αστυνομικό τμήμα γραμματείς και χαρτιά από τη πρεσβεία κατάφεραν να πείσουν τους αξιωματούχους να τον αφήσουν ελεύθερο.


«Ήταν ευγενικοί στο τμήμα και του ζήτησαν συγνώμη.» λέει στο enikos.gr ο γενικός γραμματέας του οικονομικού πανεπιστημίου που μεσολάβησε για να τελειώσει η ταλαιπωρία του Ινδού καθηγητή.


Ακούστε την μαρτυρία που σοκάρει:
http://www.enikos.gr/society/42255,Martyria_sok!Perasan_gia_mikropwlhth_to.html
ΠΡΕΖΑ TV
9-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: