Κυριακή, Μαΐου 27, 2012

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΘΟΡΑ ΣΕ ΑΜΑΞΙ – Η ΕΛ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ



Δημοσιεύω το βίντεο που μου έστειλε αναγνώστης του blog και που δείχνει τα νέα κοινοβουλευτικά ήθη που φέρνει στη χώρα μας η Χρυσή Αυγή. Πρωταγωνιστής ο νεοεκλεγής βουλευτής κ. Παναγιώταρος. Ο σχολιασμός στο βίντεο είναι δικός μου. Ο ήχος σε πολλά σημεία έχει αφαιρεθεί, για ευνόητους λόγους.





Σύμφωνα λοιπόν με τη μαρτυρία του αναγνώστη που έστειλε το βίντεο, αλλά και με ότι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ως ενημέρωση, το Σάββατο το μεσημέρι 60 περίπου νεοναζί και 20 μηχανάκια έκαναν την καθιερωμένη τους Σαββατιάτικη “παρέμβαση” σε λαϊκές της Αθήνας. Σημειώθηκαν τραμπουκισμοί μεταναστών που έτυχε να βρεθούν στο δρόμο τους και κάποια στιγμή κατεύθασε στη πλατεία και ομάδα της ΔΕΛΤΑ/ΔΙΑΣ  η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπάθησε να κάνει έλεγχο στοιχείων σε κάποιους από αυτούς που συμμετείχαν στους τραμπουκισμούς. Ακολούθησε ένα σόου του βουλευτή Παναγιώταρου ο οποίος προσπαθούσε να αναδείξει με κάθε τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή είναι “αντισυστημική” και ότι “διώκεται” από την ΕΛ.ΑΣ. 





Κάπου εδώ όμως ξεκινάει για τα καλά ο τραγέλαφος με τον βουλευτή των νεοναζί να βρίζει θεούς και δαίμονες και να προκαλεί και φθορά σε οροφή οχήματος που ήταν παρκαρισμένο στη πλατεία και ανήκει σε κάτοικο της περιοχής. Η αντίδραση του κόσμου στο όλο σώου ήταν από αδιάφορη ως και εντελώς εχθρική.





Αλήθεια πως γίνεται να μην συλλαμβάνεται κάποιος ο οποίος αποκαλεί “τζιτζιφιόγκο” τον “επικεφαλής στη ΓΑΔΑ”, απειλεί και βρίζει τα “όργανα της τάξης” ;  Χιλιάδες διαδηλωτές τα τελευταία χρόνια έχουν βασανισθεί στο δρόμο ή σε αστυνομικά τμήματα από την ελληνική αστυνομία, τις περισσότερες φορές για πολύ λιγότερα από αυτά που ακούγονται στο βίντεο και άλλες φορές με εντελώς κατασκευασμένες κατηγορίες. Γνωστές οι τακτικές εκφοβισμού της ελληνικής αστυνομίας σε διαδηλωτές όπως και οι τσαμπουκάδες ακόμα και σε ανήλικα παιδιά.





Πρόσφατα είχε τύχει να προσαχθεί ο Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βρίσκοταν σε διαμαρτυρία έξω από τη Γερμανική πρεσβεία(αν θυμάμαι καλά).


Αλήθεια ο Παναγιώταρος τι το διαφορετικό έχει;





Όσο και να κάνει προπαγάνδα η Χρυσή Αυγή ότι είναι ένα αντισυστημικό κόμμα δεν κρύβεται το γεγονός ότι πρόκειται απλά για παρακλάδι του κρατικού μηχανισμού το οποίο εδώ και καιρό παίζει μπάλα ανοικτά.





Α…! και μην ξεχάσω..!  σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το τι ψήφισαν τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ, από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες να είναι πιθανώς οι μισοί, ψηφοφόροι του κόμματος του κ. Παναγιώταρου.  Έτσι εξηγείται μάλλον…





Αλήθεια τι θα λένε τώρα οι ακροδεξιοί που ανεβοκατέβαζαν “προδότη” και “λαμόγιο” τον Κουλούρη σε όλο το διαδίκτυο με αφορμή το δικό του περιστατικό με την ΕΛ.ΑΣ;…..αχ αυτή η πραγματικότητα…


 http://risinggalaxy.wordpress.com/2012/05/27/%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%86/
ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2012

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι και νεα ! Εδω και καποιες 10ετιες αυτες οι λεγομενες ακραιες συνηστωσες του ΣΥΡΙΖΑ εχουν παρει διδακτορικο σε αυτα!!! Απο καταστροφες αυτοκινητων μεχρι κακουργηματα και παρεμειναν εξω απο τις φυλακες

Ανώνυμος είπε...

Υλικές ζημιές σε οχήματα και μαγαζιά από αναρχικούς στο Ηράκλειο

http://xa-kriti.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ , ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΗΣ ΚΑΜΜΙΑ 3 ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ.
ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΗΠΙΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

10:47 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 3 ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ

www.u-hoo.gr/gianniskafatos είπε...

εκείνο που με ενόχλησε είναι γιατί κόπηκε ο ήχος για ευνόητους λόγους? είναι "ντοκουμέντο" ή όχι?
Αν και συμφωνώ με τον σχολιασμό, θα προτιμούσα να υπάρχει ο ορίτζιναλ ήχος παντου, αυτό άλλωστε σημαίνει ντοκουμέντο.
Παρ' όλα αυτά ευχαριστούμε που μας το δείχνετε, θα το "δειξουμε" κι εμείς. Είναι τσίχλα πλέον ότι η αστυνομία, ή μέρος της τουλάχιστον χαίρεται που υπάρχει η "πεμπτη χρυσή φάλαγγα" για να κάνει τις δουλειές που "βαριέται" αυτή!
Καλήμέρα

Ανώνυμος είπε...

10:51 ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΕΔΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ωραια φιλαρακι 10.35, αμα ειναι να ερθω αυριο να σου σπασω τη τζαμαρια και να σου πω "ειμαι ελλην εθνικιστης! εξω οι ξενοι" - δεν θα εχεις προβλημα, σωστα?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΝΑ ΠΕΤΙΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ, ΤΣΙΓΑΡΑ, ΚΑΦΕ, ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ Ο 'ΖΗΚΟΣ' ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΥ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ? ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

σκατοφλωρε παναγιωταρε πουλας και τρελα. οταν σου ανοιξαμε το κεφαλι στην θεσσαλονικη εκλαιγες και ζητουσες προστασια μπουχεσα χοντρε. θα την πληρωσεις παλι καμια ωρα και θα σου φυγει η μαγκια. οσο για την ξανθια μου αρεσει που εβγαινε στις τηλεορασεις και ελεγε εγω δεν ειμαι με κανενα κομμα. α τωρα που το θυμηθηκα θεμις το μηχανακι καινουργιο ειναι ? το παλιο το δωσαν οι συντροφοι απο την αθηνα σε κατι πακιστανους για να κλεβουν τσαντες απο φιλησυχους ανυποψιαστους πολιτες σαν και εσενα

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εκεί στην ΧΑ είστε νέοι στο κοινοβούλιο αλλά πάρτε ένα παράδειγμα από το ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόζει χρόνια αυτές τις μεθόδους.Θέλετε να διαλύσετε ένα αμάξι και κάνετε έτσι;Δηλαδή αναρχικό του ΞΥΡΙΖΑ δεν έχετε δει τι ωραία που σπάει όποιο αμάξι βρει μπροστά του ,τι ωραία που καταστρέφει τα μικρομάγαζα του κόσμου και τι ωραία που σπάει τα μάρμαρα και τα πετάει.Έχετε πολλά να μάθετε ακόμα από αυτούς που εφαρμόζουν τις ίδιες πρακτικές εδώ και χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα καμμένα αυτοκίνητα στα Εξάρχεια καμμένοι άνθρωποι καμμένα και λεηλατημένα περίπτερα από τον προοδευτικό χώρο των διεθνιστών ανθρωπιστών μιας αλληλέγγυας κοινωνίας.
Υ.Γ. Η σφαλιάρα στο αυτοκίνητο δεν είναι φθορά αλλά η αλήθεια είναι πάντα με την πλευρά των αριστερών που έχουν πάντα δίκιο

Ανώνυμος είπε...

καταγγελία του μηνμονίου και δημιουργία αλληλλέγυων αυτοοργανομένων κοινοτήτων άμεσα στην Μακρόνησο και στα Γιούρα

Ανώνυμος είπε...

Να μας ζήσει ο στρατός, Σπαντιδάκης Πάτακος, Παπαδόπουλος ο Γιώργος Κόλιας ο πρωθύπουργος. Μακαρέζος Αγγελής κι όλοι οι επιτελείς.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

"Η σφαλιάρα στο αυτοκίνητο δεν είναι φθορά"

11.52, που ακριβως ειπαμε πως παρκαρες?

Ανώνυμος είπε...

γαμω το ellada σας και τον σταυρο στην κωλοσημαια σας μαλακισμενα ξυπολητα κεφαλια. θεμις ποσοι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ στον φορεσαν σημερα μαλακισμενη υστερικια. χοντροπαναγιωταρε 20 χρονια στηνεις κωλο στον γυφτοφυρερ. γερασες και ακομα του κανεις αερα στα αρχιδια χοντροβλακα. καλα λεει ο 11.23. καπου θα σε πετυχουμε παλι και θα κλαις κυτος

Ανώνυμος είπε...

12:27 δεν έχω αυτοκίνητο, όπως εσύ επαναστάτη πάω με λεωφορείο μαζί με αλγερινούς τσαντάκιδες και αφγανούς μαχαιροβγάλτες

HolyOutLaw είπε...

Συνταρακτικο video αποδειξη!!! Ανατριχιασα!!! Video για να το βλεπουν ανεγκεφαλοι ομοιοι με αυτους που το ανεβασαν!!! τρομερη φθορα ρε παιδι μου!! θαταν καλιτερα να στραφειτε προς την φθορα του εγκεφαλου σας ολοι εσεις μεσα δω! Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Για τον ηλιθιο που ειπε οτι το χαστουκι στο αμαξι δεν ειναι φθορα, ξαναδες το βιντεο, και την λακουβα που αφησε στη οροφη ο συστεμικος καραγκιοζης βουλευτης σου.
Για τον ηλιθιο που λεει "οι αναρχικοι του συριζα", εσυ μαλλον πρεπει να ξαναγυρισεις σχολειο. Οι αναρχικοι δεν γουσταρουν αρχηγους (για αυτο λεγονται αναρχικοι ηλιθιε!) ποσο μαλλον κομματα σαν το συριζα .
Οσο για τους καραγκιοζηδες που κανουν συμψηφισμο "Οι κουκουλοφοροι εχουν καψει τοσα....κλπ" κοιταξτε να διαβασετε κανα βιβλιο, μπας και ανεβασετε το νοητικο σας επιπεδο, και μπορεσετε να κανετε προπαγανδα που ειναι αποτελεσματικη σε ανθρωπους που εχουν εστω και ελαχιστη κριτικη σκεψη.Ισως ετσι μαζεψετε κατι παραπανω απο τους ηλιθιους ψηφοφορους του καρατζαφερη της ΝΔ και του Πασοκ (μην αναφερθω και στους μισους μπατσους που σας ψηφισαν). Το τι εχει καψει καθε κουκουλοφορος τσογλανος παρακρατικος η μπαχαλακιας, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΦΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ. Ουτε για τις δολοφονιες, ουτε για τα μαχαιρωματα ουτε για τα νεοναζιστικα και παγανιστικα αρθρα που ξαφνικα εγιναν πατριωτικα και χριστιανικα.
Και οσο για τους ηλιθιους που λενε για τους νεκρους της ΜΑΡΦΙΝ, αν δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι ηταν στημενη και κρατικοι δουλεια, τουλαχιστον καταλαβετε, οτι κανεις αριστερος/αναρχικος/δημοκρατης κ.ο.κ. δεν θα τους ψηφιζε και δεν θα τους εβαζε στη βουλη, οπως κανατε εσεις ηλιθιοι με την συμμορια των παρακρατικων νεοναζι.

Αντε, τουμπεκι τωρα, η παρτε τηλεφωνο κανεναν πιο εξυπνο απο εσας, να σας πει τι θα γραψετε. Ο Γκεμπελς αν ζουσε θα ειχε ξεραθει στα γελια μαζι σας. Αχρηστα βοδια. Ουτε λιγη προπαγανδα της προκοπης δεν μπορειτε να κανετε.

Ανώνυμος είπε...

5:06
Τώρα που κάνω το διδακτορικό μου για φώτισε με ποιο βιβλίο πρέπει να διαβάσω.Οι αναρχικοί είναι τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ γιατί πάντα κάθε φορά που καίγεται η Αθήνα από δαύτους θα τους καλύψει με ανακοινώσεις.Όσο για τις δολοφονίες των αναρχικών στην ΜΑΡΦΙΝ ,την καθοδηγούμενη καταστροφή του κέντρου της Αθήνας και τα εκατοντάδες εγκλήματά τους καθώς και την συνεργασία τους με το παρακράτος τα λέει καλύτερα ο πρώην αναρχικός Νίκος Κουντάρδας (http://1.bp.blogspot.com/_i8KwgnpUYbo/S04FtEes37I/AAAAAAAAF4I/je_evY9u5mg/s1600-h/protoselido_14-1-2010.jpg)
Πράγματι άμα διαβάσεις κανένα σοβαρό βιβλίο και όχι αυτά που σου πασάρουν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις τα μάτια σου.Δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.

Ανώνυμος είπε...

5.06 εδω

"Οι αναρχικοί είναι τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ γιατί πάντα κάθε φορά που καίγεται η Αθήνα από δαύτους θα τους καλύψει με ανακοινώσεις."

Το αν προσπαθει να ψαρεψει ο Τσιπρας ψηφους απο τα ακρα αριστερα, αυτο εχεινα κανει με τον Τσιπρα, και οχι με τους αναρχικους. Το επιχειρημα σου ειναι για τα μπαζα.

Για τις καταστροφες στα μαγαζια στην Αθηνα, και την Μαρφιν, στο ειπα και θα στο ξαναπω. Τι κανει καθε μπαχαλακιας η πρακτορας (η εστω και τελειως καραγκιοζης αναρχικος) δεν μπορεις να το χρεωσεις συλλογικα στους αναρχικους, αφου η συντριπτικη πλειοψηφια, ειναι κατα των βανδαλισμων ιδιωτικης περιουσιας, εκτος και αν ειναι τραπεζες, και σιγουρα εναντια στο καψιμο τραπεζουπαλληλων. Επιπλεον, κανεις αναρχικος/αριστερος/δημοκρατης κλπ δεν θα ψηφιζε και δεν θα εβγαζε στη βουλη τους δολοφονους της μαρφιν και τους πλιατσικολογους. Ενω εσεις οι χρυσαυγιτες ψηφισατε νεοναζι δολοφονους και τους βαλατε στη βουλη.
Κανα αλλο επιχειρημα η τζαμπα σε πηραν τηλεφωνο?
Το "διδακτορικο" σου δεν φανηκε να σε βοηθαει στη διατυπωση στερεων επιχειρηματων ντοκτορ.

Υ.Γ. Οσο για τον Κουνταρδα θα επρεπε να το εχει καταλαβει νωριτερα, οτι ΕΥΠατζηδες και αντιτρομοκρατες εχουν παρεισφρησει στις ταξεις τους. Οπως παρεισφρουν και στις πορειες προβοκατορες που καινε και σπανε οτι να ναι.
Υ.Γ.2 Κλασικα, για τα δικα σας εγκληματα τουμπεκι. Καθε φορα που το φερνει η κουβεντα στο ποσο απανθρωποι καφροι ειστε, ξεκινατε κατευθειαν τις κασσετες για την Μαρφιν, για τον Σταλιν, για τα μαγαζια, για τους αλλοδαπους, για μπατσοκ, νδ κλπ... Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη

Ανώνυμος είπε...

12 48 o σταυρος στην σημαια δεν φταει σε τιποτα.
Αντιθετως το μουνι της μανας σου ειναι η αιτια.

Ανώνυμος είπε...

7:02
Τώρα από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι χρυσαυγήτης δεν το κατάλαβα.Αλλά άμα η λογική που σου έχουν φυτέψει στο μυαλό (αν υπάρχει) είναι ότι όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι χρυσαυγήτης δύσκολο να αλλάξει το ποίημα.Εγώ λέω ότι τόσο οι χρυσαυγήτες όσο και οι αναρχικοί είναι το ίδιο εγκληματίες.Τους εγκληματίες αναρχικούς τους βάλετε μέσα στην βουλή μιας και όσοι καλύπτουν τα εγκλήματα τους είναι και οι ίδιοι εγκληματίες όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.Ενώ μερικές φορές συμμετέχουν και οι ίδιοι (π.χ ο βουλευτής του ΚΚΕ Πολικογιανη http://2.bp.blogspot.com/-pWdtIIKRxNc/T5RNZMPSfHI/AAAAAAAANrY/2wPI2aueZEI/s1600/1vmcesmuhrrpq.jpg)Το επιχείρημα ότι όσοι τα σπάνε και σκοτώνουν είναι το ίδιο γελοίο με αυτά που χρησιμοποιούν οι χρυσαυγήτες.Τσάμπα λοιπόν το ποιηματάκι που σας μάθανε να λέτε για να καλύπτετε τα εγκλήματα.Καμία άλλη κασέτα σου έμαθαν ή μία σου έδωσαν να μάθεις;

Υ.Γ.Ο Κουντάρδας, αν σου επιτρέψουν να διαβάσεις όλα όσα έχει πει, αναφέρει ότι το σύνολο του αναρχικού κόσμου καθοδηγείται βάση εντολών που παίρνει από το παρακράτος και τους ξένους πράκτορες.

Ανώνυμος είπε...

1. μπορεις σε παρακαλω να μου αναφερεις εναν (1) αναρχικο που ειναι βουλευτης?

2. αληθεια, ο βουλευτης του ΚΚΕ που μας λες τί ακριβως εχει κανει?
-ενοπλη ληστεια οπως ο Κασιδιαρης?
-σωματικες βλαβες οπως η Σκορδιλη?
-διπλη δολοφονια οπως ο Ρηγας?
-αποπειρα δολοφονιας οπως ο Ανδρουτσοπουλος?

απλα ρωταω γιατι δεν ξερω...

ΥΓ. αν ειχες την παραμικρη σχεση με αυτα που γραφεις, θα ηξερες πως δεν τον λενε Κουντάρδα, αλλα Κουνταρδά... αλλα δεν πειραζει

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.....ΕΚΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΝΤΙΦΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

απο ποτε οι αναρχικοι ψηφιζουν συριζα ρε μπετοβλακα? αντε τραβα ρε μλκ να μαθεις πρωτα κ μετα μιλα. οτι σας λενε κωλοπροβατα το πιστευτε. μαθε κατι: αναρχικοι κ εκλογες δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. στο διαολο τις ιδιες βλακειες τοσο καιρο.

Ανώνυμος είπε...

Ουου πρεζα κανε καμια κριτικη στους φασιστες,τις μολοτοφ οι μανες σας τις πληρωνουν....δεν ντρεπεστε τοσα χρονια στο χαρτζηλικι αριστεροπουστες?εκει στην κυψελη να μαθετε κορανι,αλλιως σφαξιμο στο γονατο απ'τα βρωμιαρικα αδςρφια σας....εννοια σας,η χωματερη σας χωραει ολους,απλυτους "ελληνες" και λαθροορκ!

Ανώνυμος είπε...

O 5.06 και 7.02 ειμαι.

Το συμπερασμα οτι εισαι χρυσαυγιτης, δεν βγηκε αυθαιρετα. Απαντησες σε σχολιο που απευθυνοταν σε χρυσαυγιτες. Βεβαια εσυ απαντησες μονο στο κομματι που λεει για το Συριζα, οποτε εχεις δικιο (το γεγονος οτι θεωρεις τη ΧΑ επικυνδυνη συνηγορει προς αυτο). Βεβαια το λαθος ηταν ευλογο. Ιδιως επειδη ο συσχτισμος συριζα-αναρχικων ειναι παγια τακτικη των χρυσαυγητων παπαγαλων του διαδικτυου (οπως επισης πασοκ-νδ).
Για να καταλαβεις οτι αυτο που λεει ο Κουνταρδας δεν ισχυει, πρεπει να καταλαβεις οτι οι αναρχικοι, εξ ορισμου, δεν εχουν καμια κεντρικη δομη. Δεν εχουνε καποιο κεντρικο οργανο να αποφασιζει κατι. Ειναι εκατονταδες ομαδες που ο καθενας εχει διαφορετικη θεωρηση και ιδεολογια. Υπαρχουν παρα πολλες διαφοερετικες εκδοχες.
Αναρχοατομικισμός
Αναρχομουτουαλισμός
Αναρχοκολεκτιβισμός
Αναρχοκομμουνισμός
Αναρχοσυνδικαλισμός
Αναρχοχριστιανισμός
Ειρηνιστικός αναρχισμός
Αναρχοφεμινισμός
Οικοαναρχισμός
Αναρχοπρωτογονισμός
Πράσινος αναρχισμός
Μεταμοντέρνος αναρχισμός
Εξεγερσιακός αναρχισμός
Μετααριστερός αναρχισμός
Εθνικοαναρχισμός
Αναρχοκαπιταλισμος
κλπ κλπ

Το μονο που συνδεει πραγματικα τους αναρχικους ειναι η ετυμολογια της λεξης αναρχια -αρχή(=εξουσία) και το στερητικό α
Πιστευουνε δηλαδη οτι η εξουσια διαφθειρει τον εξουσιαστη και γαμει τον εξουσιαζομενο. Το αντιδοτο για αυτο, ειναι αυτοοργανωση.
Εγω πιστευω ας πουμε στο θεσμο της πολης κρατους, με αμεση συμμετοχη στις αποφασεις. Επεισης παρολο που (ετυμολογικα) ειμαι αναρχικος, θελω απελαση για τους μεταναστες.
Οπως καταλαβαινεις δεν γινετε να καθοδηγηθει ο χωρος γιατι δεν ειναι ομοιογενης. Αυτο βεβαι δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κρατικες παρεμβασεις πχ υπαρχουν ομαδες καθαρα παρακρατικες (Σεχτα επαναστατων) και αλλες καθοδηγουμενες χωρις καν να το ξερουν τα μελη, (βλεπε Πυρηνες της φωτιας, και τον 40χρονο που ψαχνανε, θυμιζω οτι οι συλληφθεντες ηταν 20 κατι χρονων.)
Σου συνιστω να διαβασεις και το λημα της wikipedia για τον αναρχισμο. Θα καταλαβεις πολυ καλυτερα και γιατι ειναι ανομιομορφο κινημα και δεν γινετε αυτο που λεει ο Κουνταρδας.
Για το καψιμο της αθηνας, αν εξαιρεσεις τραπεζες και πολυεθνικες που ειναι οντως στοχος για μια μεριδα, τα μικρομαγαζα κλπ ειναι προβοκατσιες απο ασφαλιτες, και ΕΥΠατζηδες. Οι ιδιοι που βλεπεις με τους λοστους να κουβεντιαζουν με τους μπατσους.
Τελος παντων, διαβασε το αρθρο στην wikipedia και θα καταλαβεις γιατι το συριζα=αναρχικοι ειναι ανεκδοτο.
Αληθεια πως σου φαινονται αυτοι οι καθοδηγουμενοι? http://www.eglimatikotita.gr/2011/11/blog-post_9234.html