Δευτέρα, Μαΐου 28, 2012

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ


email αναγνώστη
Καλησπέρα σας,
είμαι εργαζόμενος στην εταιρεία καταστημάτων Βερόπουλος εδώ και 17 χρόνια. Καθόλη τη διάρκεια της πορείας μου στην εταιρεία ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στη μισθοδοσία μας, πληρωνόμασταν κανονικά καθε 7 και 22 του μήνα. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν ισχύει από τον Αύγουστο του 2011. Από τον Αύγουστο και για 9 μήνες πληρωνόμαστε με καθυστερήσεις σημαντικές των μισθών μας. Τη τελευταία φορά που πληρωθήκαμε ήταν στις 30 Απριλίου για τη προκαταβολή του μήνα Απριλίου και από τότε δε ξαναπληρωθήκαμε. Είμαστε απλήρωτοι 1,5 μήνα και όμηροι στο χώρο εργασίας μας.
Πρέπει κάτι να γίνει και να μπει ένα τέλος σε αυτή τη κοροϊδία. Είμαστε 6.500 εργαζόμενοι με πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. ΟΙ εργαζόμενοι του Βερόπουλου δεν είναι ΕΙΛΩΤΕΣ! Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους. ΤΕΡΜΑ η κοροϊδία! Δεν είμαστε επαίτες αλλά απαίτες και απαιτούμε το δικαίωμα στη ζωή και την εργασία!
Ευχαριστώ
http://www.enimerosi24.gr/69651/%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%84/
ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχω βαρεθει να γραφω για τον ''μαφιοζο''κατασκευαστη ψαλλιδα και υιο που κραταν για 2 χρονια εκατονταδες εργαζομενους ομηρους[ουτε πληρωμες ουτε απολυσεις] στην εταιρεια τους εδραση ψαλλιδας.ψαλλιδα σου εχω ξαναπει στο παρελθον πως πρωτα θα πεθανουν τα δικα σου παιδια και μετα τα δικα μας.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Λογικο μου φαινεται οταν το κρατος βαζει νεους φορους και χρωσταει κατι δις στις μεγαλες επιχειρησεις αυτες να μετακυλιουν τις ζημιες.Κι εμενα περυσι με το που επεσε εκτακτη εισφορα στην εταιρια 15 20 χιλιαρικα με απολυσανε.Τυχαιο?Δεν νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω ρε παιδιά. Σας καταλαβαίνω πραγματικά όλους αλλά να σας πω ότι αυτά που περνάτε τώρα τα περνάω από το 2005 και όταν τα φώναζα κάποιοι αδιαφορούσαν.Κουράγιο παιδιά. Μην το βάζετε κάτω, απλά χρειάζετε λαική συσπείρωση,ομόμοια μεταξύ των Ελλήνων, ενότητα, αγώνα για να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιας έκτασης μέτωπο.Μην αφήσουμε την χώρα να βουλιάξει παντελώς. Δεν θα μιλήσω για κανένα κόμμα απλά η απάντηση και η λύση σε αυτά τα αδιέξοδα προβλήματα θα έρθει από τις εκλογές του Ιούνη. Να στε όλοι και όλες καλά και γεροί.Μη λυγίσετε....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ..........

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ SPRIDER STORES ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ -20% ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΠΩΛΗΤΗΣ 8ΩΡΟΣ 620, ΚΑΙ ΔΝΤΗΣ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ) 850. ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ.

manos είπε...

Oι θεσεις του ΕΠΑΜ (Καζακης) :
1) Εξω απο Ε.Ε. και ευρω (οποτε και εξοδος απο ΔΝΤ, μνημονια, και δανειακη συμβαση).
2) Να δικαστουν και να κατασχεθουν περιουσιες οσων κλέβαν τοσα χρονια τα δημοσια ταμεια και να μπουν φυλακη (πολιτικοι, μεγαλο επιχειρηματιες, τραπεζιτες κ.τ.λ.).
3) Κρατικοποιηση ΟΤΕ, ΟΣΕ, Ελ.Βενιζελος, ολυμπιακη, διόδια, λιμανια κ.τ.λ.
4) Διαγραφη ολου του χρεους της Ελλαδος γιατι ειναι παρανομα και ακυρα και ο ελληνικος λαος δεν φερει ευθυνη….
5) Αποπληρωμη των ζημιων που μας εκανε η Γερμανια στον Β’ Παγκοσμιο πολεμο.
6) Εξορυξη πετρελαιου, φυσικου αεριου, χρυσου κ.τ.λ. που υπαρχει αυθονο στην χωρα μας….
7) Συνεργασιες, συναλλαγες και εμποριο με χωρες οπως η Ρωσια, το Ιραν, η Κινα κ.τ.λ. και οποια αλλη χωρα θελει αρκει να εχουμε κερδος και συμφερον….
8) Τοποθετηση φωτοβολταικων σε ολα τα σπιτια και τις υπηρεσιες….
9) Αξιοποιηση της γεωργιας μας και ενισχυση των αγροτων και των τουριστικων περιοχων-νησιων.
10) Εξω τα μονοπολεια, οι μεσαζοντες και τα καρτελ απ την αγορα….
11) Αναπτυξη της ναυσιπλοίας μας.
12) Δημοσια-δωρεάν υγεια και παιδεια.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ……ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ? ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ…….
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ….ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ….????? ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ….
ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΚΑΖΑΚΗ.... ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩ ΤΟΥΣ........!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά εάν οι δημοσκοπήσεις είναι αληθινές, νομίζω πως η οργή του κόσμου για να χτυπήσει τον δικομματισμό, άρχισε να ξεθυμαίνει.
Έπιασε η τρομοκρατία της χούντας των μέσων ενημέρωσης?
Αρχίσαμε ήδη να ξεχνάμε? Δεν ξέρω...
Ας ελπίσουμε πως ο κόσμος δεν θα ξεγελαστεί και δεν θα λυγίσει.
Γιατί αλλιώς θα το πληρώσουμε όλοι πολύ ακριβά.
Κι είναι κρίμα.