Σάββατο, Μαΐου 19, 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

«Ναι στην ευρωζώνη, αλλά με αλλαγή πολιτικής»
Στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε -μεταξύ άλλων- ότι δε θα πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών. «Τις καταθέσεις τις εγγυάται το ίδιο το Σύνταγμα, τις εγγυάται η παρουσία μας στην ευρωζώνη και θα τις εγγυηθούμε από όποια πλευρά και αν είμαστε», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.



Επίσης πρόσθεσε: «Στην ευρωζώνη αλλά με αλλαγή πολιτικής για να επιβιώσουμε. Αυτό που έχει σημασία σήμερα για τον Έλληνα είναι να έχει δουλειά και να ζήσει με αξιοπρέπεια... Τώρα πρέπει να αλλάξει η πολιτική της Ευρώπης, αλλιώς κινδυνεύει το ευρώ… Αν συνεχιστούν τα Μνημόνια κινδυνεύει με διάλυση η ίδια η ευρωζώνη».


Τόνισε ακόμη: «Δεν υπάρχει θεσμική δυνατότητα αποπομπής μιας χώρας από την ευρωζώνη» και αναρωτήθηκε  «ποιον εξυπηρετεί αυτός ο διαρκής εκβιασμός;». 


ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
19-5-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ (ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ)ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ...ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΟΦΛΑΒΙΩΣΗ...