Τρίτη, Μαΐου 22, 2012

ΒΟΥΤΣΗΣ: "ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"


Για διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην περίπτωση που αποτύχει η επιχειρούμενη επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου από ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης.
Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο κ. Βούτσης δέχτηκε ερώτησης για το πώς προτίθεται να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που δεν θα ευοδώσει η προσπάθεια αλλαγής του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Ο κ. Βούτσης αποκρίθηκε πως η επόμενη κίνηση θα είναι η προσφυγή στο λαό και σε δημοψήφισμα.



Το δημοψήφισμα θα θέτει στους πολίτες το θέμα της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ. Η απάντηση του κ. Βούτση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών, κ. Ανδρέα Λοβέρδου.


Ο πρώην υπουργός υπογράμμισε την επικινδυνότητα αυτής της ενέργειας αφού κατά την άποψή του θα ήταν καταστροφικό μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σε δύο μήνες η χώρα να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
22-5-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ 450.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τα χρυσαυγουλα μετα τα κεφαλαια μας εμαθαν και τα Bold.Αντε και στα χρωματιστα.προσεξτε μονο μην τα κανετε κοκκινα και παραπεμψουν σε τιποτα κομμουνιστικον και ερθει ο λουσιφερ να σας πιει την ψυχη επειδη αμαρτησατε εναντια στην πατριδα.
περα απ την πλακα παντως,μια χαρα διαφημιση τη κανουν της χρυσης αυγης με το να μην την καλουν.Και δεν δειχνουν στον κοσμο τι ειναι, μιας και μια εμφανιση των λοβοτομημενων μελων και βουλευτων της θα ηταν αρκετη, απο εκει και περα την κανουν να φαινεται αντισυστημικη,με αποτελεσμα να καπελωσει αρκετους ανθρωπους που αγωνιζονται (λοβοτομημενους μεν) και αναποφευκτα να διχασουν τον κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Επισης,ο απο πανω ειμαι,οσον αφορα το αρθρο,μια χαρα το παει ο συριζα.να ενας ωραιος τροπος να εκβιασει την ευροζωνη.ουτε λεει οτι ειμαι υπερ της εξοδου.Λεει ο λαος θα αποφασισει,και καλα κανει.Αν φτασει η ωρα του δημοψηφισματος,καλο θα ειναι τοτε να εχει ενα σχεδιο σε συνεργασια με τις υπολοιπες δυναμεις υπερ της εξοδου,κατι που θα το απαιτησει ο λαος προφανως τοτε.Οι δυναμεις αυτες ειναι ανταρσυα,κκε,αναρχια,διαφορες αλλες οργανωσεις και γιατι οχι και το επαμ.

Ανώνυμος είπε...

@3:17 οι δυναμεις τις αναρχιας ειναι υπερ της εξοδου απο ΕΕ? αναρωτιεμε πως (ή Αν) προκυπτει αυτο........

Ανώνυμος είπε...

9:10 πρωτον δεν μιλαγε ο παραπανω για εξοδο απ ΕΕ αλλα για εξοδο απο ευρωζωνη και δευτερο η αναρχια σε γενικες γραμμες ειναι υπερ της εξοδου απο την ευρωζωνη,υπερ της καταργησης καθε μορφης εξουσιας,υπερ της καταργησης συνορων και κατα καθε εκμεταλλευσης ανθρωπου απο ανθρωπο..ελπιζω να σε καλυψα καπως με την πολυ συντομη αναπτυξη μου στην ιδεολογια της αναρχιας.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός πρώτα πρέπει να μάθει τι σημαίνει ΕΕ,,αν και τώρα δείχνουνε ποιοί είναι και τι θέλουνε,πρέπει να μάθει,τι έχουνε υπογράψει και τι σημαίνει αυτό για όλους μας.Δεν είναι οι μεταρρυθμίσεις που έντεχνα(ύπουλα)μας λένε,αξιοποιώντας την ανάγκη των Ελλήνων για ανάγκη αλλαγής του πελατιακού κράτους και των διεφθαρμένων.είναι μεταρρυθμίσεις υπέρ των τραπεζών και των πολυεθνικών.Κανένας λαός δεν ευημερεί με αυτές τις μεταρρυθμίσεις,πρέπει να μάθουνε τι έγινε παγκόσμια και κανένας δεν ενημερώνει την πλειοψηφόια του λαού,υπάρχουνε ντοκιμαντέρ,αλλά αυτά τα βλέπουνε λίγοι.Οπως και με το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών.