Παρασκευή, Μαΐου 04, 2012

ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΕΙΤΕ : Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Με ποια λογικη ρε παιδια αποτελει εναλλακτικη πολιτικη λυση ,ενα απο-κομμα του συστηματος,του οποιου τα πολιτικα στελεχη προερχονται απο τη Νεα Δημοκρατια,ενα κομμα δηλαδη που τοσα χρονια εναλλάσσετε στην εξουσια μαζι με το ΠΑΣΟΚ και μας εφτασε στα σημερινα χαλια και αποτελεσματα.;;;
  Για ποιο λογο αυτοι οι ανθρωποι,που τοσα χρονια δεν καταφεραν να κανουν το παραμικρο ωστε να αποτραπει η σημερινη κατασταση...να αποτελουν τους νεους μικρους αντιμνημονιακους σωτηρες της χωρας.....οταν τοσα χρονια με τις πολιτικες που ακολουθουσε το κομμα τους , ηταν σιγουρο πως θα μας εφερναν στις σημερινες καταστασεις.

Δεν γινεται τα προσωπα αυτα να μας μιλουν για "Ανεξαρτητους Ελληνες" οταν μεχρι και πριν απο λιγο καιρο, υπερασπιζονταν με παθος,το κομμα της Νεας Δημοκρατιας ,το οποιο αποδειχθηκε περιτρανα το τι ειδους κομμα ειναι....και το τι ρολο βαραγαν πολλα απο τα μελη και μεγαλοστελεχη του ,επι κυβερνησης Καραμανλη και επι προεδριας Σαμαρα.

  Κομματα,τα οποια απαρτιζονται απο πληρως ανακυκλώσιμα ιδεολογικα προϊοντα (μελη) του υπαρχοντος συστηματος...δεν αποτελουν κινδυνο ουτε για την εξουσια ,ουτε και για κανεναν...ανεξαρτητα απο αυτα που λενε...
Ουσιαστικα ειναι παραμαγαζα των μεγαλων κομματων...τα οποια την "κρισιμη ωρα" και κατω απο "ειδικες συνθηκες" θα ενωθουν!!!
Επισης παρατηρήστε πως οι Ανεξαρτητοι Ελληνες δεν ειναι τυχαιο πως εχουν την υποστήριξη και ολων των Media που τοσα χρονια ηταν φιλικα προσκειμενα στη Νεα Δημοκρατια.
Μην τρωτε κουτοχορτο...
Αυτοι που λενε πως μπορουν να μας βγαλουν απο την κριση και το μνημονιο...ειναι οι ιδιοι που σε καμια περιπτωση δεν το ειχαν προβλεψει πως θα ερχονταν...αλλα δημιουργουσαν τις συνθηκες για να υπαρξει,με την πολιτικη τους σταση και τις επιλογες τους.
ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΠΡΕΖΑ TV
4-5-2012

12 σχόλια:

φάβας είπε...

και ποιος αποτελεί λύση ρε αρχίδι; ο Τσίπρας που θέλει να φέρνει μετανάστες από το Πακιστάν με αεροπλάνα?
Αν άκουγε το λαό σ' αυτό το θέμα θα το συζητούσα...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος είπε απλά ότι το πρόγραμμα γα την παιδεία δεν έχει περάσει από δημοσία διαβούλευση και ότι προέχει η εθνική μας κυριαρχία. Λογικό μου ακούγεται καθώς χωρίς εθνική κυριαρχία δεν ύπάρχει εθνική παιδεία. Στην τελική αν το κριτήριο σου για να ψηφίσεις είναι αν έχει το κόμμα πρόγραμμα για την παιδεία ψήφισε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εκέι έχουν ωραιότατες προτάσεις και φανφαρολογίες.
Είναι πολλά τα λεφτά όμως ρε ΠΡΕΖΑ ε; Δεν γινεται ρε φίλε παραμονές εκλογών να ρίχνεις τόση λάσπη σε έναν αντιμνημονιακό χώρο. Ντροπή ρε φίλε. Οι ανεξάρτητοι Έλληνες κόβουν ψήφους από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και εσύ τους επιτίθεσαι; Πόσα λεφτά πήρες ρε κουφάλα;

Ανώνυμος είπε...

Ανεμενόμενο τις τελευταίες μέρες που οι τοκογλύφοι και οι τραπεζίτες βλέπουν τα πουλέν τους Αντωνάκη και Βαγγελάκη να βυθίζονται και τον Π.Καμμένο έτοιμο να πάρει την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης να ρίχνουν στην μάχη όλα τα μέσα που διαθέτουν.

Λάθος 11.47 οι Ανεξάρτητοι ¨ελληνες δεν κόβουν απλά ψήφους.
Πόρτα - πόρτα, ψηφοφόρο - ψηφοφόρο η νίκη είναι πολύ κοντά. Το πόσο κοντά το βλέπετε από αυτά που βγαίνουν τις τελευταίες μέρες.
Η 7 Μαϊου θα είναι μέρα των Ελλήνων όχι των τοκογλύφων, των νταβατζήδων και των πιονιών τους.

Ανώνυμος είπε...

"ο Τσίπρας που θέλει να φέρνει μετανάστες από το Πακιστάν με αεροπλάνα?"

ποτε ακριβως το ειπε αυτο ο Τσιπρας αγορινα?
γενικα, ακουσες κανεναν να το λεει?

αν ναι, δωσε το σχετικο λινκ να το μαθουμε κι εμεις που δεν ετυχε να το ακουσουμε!

αν οχι, σαλτα και γαμησου!

κατι ηλιθιοι σαν εσενα ρημαξαν την πατριδα μας, πανιβλακα της δεξιας

ΥΓ. η μονη μαλακια που κανει ειναι η Αριστερα ειναι που δεν σας εχει γαμησει στις μηνυσεις οποτε λετε ψεμματα εναντιον της - αμα ειχε μυαλο ολοι στη ψειρου θα εισασταν τωρα και μαλιστα με βαση τους δικους σας νομους

Ανώνυμος είπε...

Καζάκης εναντίον Μ.Γλέζου
http://www.youtube.com/watch?v=VkGGaxB2nN4&feature=player_embedded

Ο κρυπτοφασίστας σε φάση αμόκ. Βουρ για ψυχιατρείο

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα είσια λάθος. Ας έχουν οι δεξιοί αντιμνημονιακοί μια επιλογή (έτσι κι αλλιώς αριστερό κόμμα δύσκολα ψηφίζουν) κι αν αποδειχθεί σκάρτη επιλογή, τι είχαμε τι χάσαμε.

Από το να ψηφίσουν νδ, χρυσές αυγές, λάος ... το μη χείρον βέλτιστο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΔΕΊΤΕ ΡΑ ΕΚΑΡΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΧΑΛΆΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΠΕΙΝΆΕΙ!!!!ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ!!!!!ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥΣ!!!Χ.Α

Ανώνυμος είπε...

Βασικα μια χαρα εχει προγραμμα για την παιδεια ο Καμμενος!!Για ιδιωτικη παιδεια και πανεπιστημια λεει οπως νδ πασοκ!

manos είπε...

ΣΕ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ...!!!!! ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΣΑ 4 Η 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ 4 Η 8 ΧΡΟΝΩΝ....... ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΚΕ-ΣΥΡΗΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΠΕΝΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ....ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΞΩ....ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ....
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ - ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.

Ανώνυμος είπε...

Το σύστημα του δικομματισμού έβαλε τον Καζάκη να επιτεθεί στον Καμμένο και την Παπαρήγα να επιτεθεί στον Τσίπρα. Γνωστές σταλινικές τακτικές.
Ξυπνάτε Έλληνες!
ΚΚΕ-Καζάκης είναι πιόνια και τίποτα παραπάνω

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

1,21 εισαι ο μονος που επιασες την ουσια του θεματος. Ευγε