Τετάρτη, Μαΐου 09, 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΜΠΑΡΟΖΟ, ΡΟΜΠΑΙ, ΝΤΡΑΓΚΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την υιοθέτηση εναλλακτικού σχεδίου βασισμένου στην ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική προστασία, θα ζητήσει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με επιστολή που θα στείλει αύριο (Τετάρτη) στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον πρόεδρο της ΕΕ, Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.



Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο κ. Τσίπρας θα επισημαίνει ότι οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν μπορούν να ισχύουν από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του έχει αποδοκιμάσει την πολιτική των Μνημονίων.


Επίσης, ο κ. Τσίπρας θα επισημαίνει ότι πλέον τα κόμματα που υπέγραψαν τις δεσμεύσεις, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, εκπροσωπούν σήμερα περίπου το 33% του ελληνικού λαού.




Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
9-5-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

33% του λαου που ψηφισε αν υπολογισουμε οτι 1 στους 3 δεν δεχτικε καν να ψηφισει αποδοκιμαζοντας μνημονιο και συστημα τοτε ουτε 33% βαριεμαι να κανω τα μαθηματικα

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε σοβαρή απάντηση από έναν άνθρωπο που δε τολμάει ούτε να απαντήσει; Ο κύριος πρέζαTV είναι άτομο περιορισμένης αντίληψης και ευθύνης που όλη μέρα κάθεται μπροστά σε μια οθόνη και αντιγράφει όλο το ίντερνετ. Πάω στοίχημα ότι δε διαβάζει ούτε αυτά που αντιγράφει και μερικές φορές τα δημοσιεύει δυο και τρεις φορές ανορθόγραφα και μισογραμμένα χωρίς πηγές. Το κάνει μόνο για τα κλικ και τα διαφημιστικά λεφτά, είναι αυτό που οι άγγλοι λένε attention whore. Και σαν να μην έφτανε αυτό σβήνει και λογοκρίνει σχόλια και ας λέει ότι δε "φιλτράρει" τίποτα. Μην ασχολήστε μαζί του δε ξέρει τι σημαίνει σοσιαλδημοκρατία ή σοσιαλισμός, δε μπορεί να καταλάβει τις έννοιες. Όσες φορές και αν του έχουμε εξηγήσει τις αγεφύρωτες ιδεολογικές διαφορές και τις πολιτικές πρακτικές των κομμάτων αυτός συνεχίζει να λέει τα ίδια σαν χαλασμένο κασετόφωνο και να βρίζει ανώνυμα. Του έχει κολλήσει στο μυαλό του μια αριστερά γενικά και αόριστα, κάτι που δεν έχει νόημα, και δεν το αλλάζει με τίποτα. Είναι προβληματικό άτομο περιορισμένης αντίληψης και ευθύνης.