Δευτέρα, Μαΐου 14, 2012

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ


Δήλωση-σοκ έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας για οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού των πολιτών από τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, με την απειλή της χρεοκοπίας και της επιστροφής στο ευρώ.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς δηλωσε ότι τα ΜΜΕ και τα think tank των τραπεζών έχουν πάρει «γραμμή» να δημιουργήσουν πανικό για κατάρρευση των τραπεζών με σκοπό να πανικοβάλλουν τον ελληνικό λαό ότι επίκειται χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή.
Με τη δήλωσή του αυτή, ο Πάνος Σκουρλέτης άφησε να εννοηθεί ότι τελικός στόχος του «σχεδίου» δημιουργίας πανικού από τα ΜΜΕ και τις τράπεζες είναι η ανάσχεση της ανόδου που φέρεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των νέων επαναληπτικών εκλογών. http://www.iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι απίστευτος ο πόλεμος που κάνουν οι δημοσιοκάφροι στον ΣΥΡΙΖΑ,δεν ψήφισα συριζα,είμαι υπερ της επιστροφης σε εθνικό νόμισμα.Αλλά δεν αντέχονται οι δημοσιοκάφροι,έχουνε καταντήσει υπάλληλοι συγκεκριμένων συμφερόντων.Αντικειμενική αλήθεια γι'αυτούς είναι η υποδούλωση στις επιταγές των τραπεζών και άλλων συμφερόντων και ας πεθάνουμε.Αλλωστε στα ΜΜΕ πια δουλεύουνε συγκεκριμένοι δημοσιοκάφροι,τους αντικειμενικούς τους απολύουνε.Ελπίδα για την χώρα θα υπάρξει όταν εξαφανιστούν Πασοκ,νδ και οι δημοσιοκάφροι

Ανώνυμος είπε...

Εχουν χεστει πανω τους τα πρετεντεροπαπαγαλακια και οι μπαμπηδες. Τωρα δινουν την υστατη μαχη και για τη δικη τους παρτη, αφου γνωριζουν πως το τελος τους ερχεται. Μην υποκυψει κανεις στους εκβιασμους των βιαστων μας και τα φερεφωνα τους.
Ο δρομος για την πραγματικη δημοκρατια περναει μεσα απ την αποδυναμωση και σταδιακη αποδομηση του παροντος οικονομικοπολιτικου κατεστημενου. Γνωριζουμε καλα πως και ο Συριζα ειναι κομματι του ιδιου παζλ, παρολαυτα ετη φωτος μακρυτερα απ την ασυδοσια των πασοκοΝΔων. Οποτε, σκαλι σκαλι θα απαλλαχθουμε απ τα λαμογια. Ας ειναι ο Συριζα το πρωτο ενδιαμεσο σκαλοπατι προς τον επαδημοκρατισμο της χωρας. Απο κει και περα βλεπουμε..